a nebo prdel o dvou pulkachhoris píše:neb jak říká můj šéf, všude je chleba o dvou kůrkách ...

jinak taky nechapu, nad cim si tu stezujete..
a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
a nebo prdel o dvou pulkachhoris píše:neb jak říká můj šéf, všude je chleba o dvou kůrkách ...
ten chirug minimálně do 35 ty prachy nemá.Albert píše:A to je málo?Luter píše:což po odečtení všeho zbyde pod 30 000 čistého....![]()
![]()
By mě zajímalo jestli třeba chirurg v nemocnici, kterej nejdřív min. 6 let studuje a pak denně zachraňuje lidem životy, má víc než těch těch 30 čistýho..![]()
Nebudu se tady s nikým z vás pouštět do diskuze na téma taxikaření, věřim že to není jednoduchý, ale je to jako u každýho jinýho zaměstnaní - když chceš vydělávat tak holt musíš makat no, jednoduchá rovnice..
ty radsi bud sticha, nevim proc se navazis do mýho auta????[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul megaIwan píše:a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
no ja nevim jak ty, ale bydlení se musí z něčeho platit, nebo bydlíš zadačo??? řekni mi klde, sám si nedávno řešil hypotéku, nebo se mýlim???Iwan píše:
a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
jj hoteláci sou na tom zajimavě, je doba kdy dělaj pěkný prachy a je doba kdy maj uplný hovno.....budha píše:vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku.
A co tě na tom sere? Lukáš dobře ví, proč do tohodle auta šel... Ono s jiným autem se lukrativních cestujících moc nedočkáš a při porovnání nákladů na tohle a oktávku mi je naprosto jasnej důvod, proč zrovna éčko.[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul megaIwan píše:a lukasi, pocitat do toho cigara, jidlo, bydleni a naklady na rodinu mi prijde jako nesmyls..
Když už si citoval ten Hilton, můj nejlepší kámoš + jeho brácha u Hiltonu jezdí cca 2,5 roku ... Oba mají černé Superby. Moc mi o tom vypráví, známe se min. 25 let, věřím mu každé slovo a rozhodně se tam nemá špatně. Dával asi 70 tis vratnou zálohu - tu dostane až při odchodu jinam, dostaneš se tam jen na doporučení nějakého známého a peníze má velmi krásné.... Co říkal, v zimě tak cca 30 tis. čistého - (prý jenom )po odečtení všech nákladů, leasingu .. atd, prostě čistá ruku a v sezóně, to radši psát nebudubudha píše:vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku.
horis píše:Když už si citoval ten Hilton, můj nejlepší kámoš + jeho brácha u Hiltonu jezdí cca 2,5 roku ... Oba mají černé Superby. Moc mi o tom vypráví, známe se min. 25 let, věřím mu každé slovo a rozhodně se tam nemá špatně. Dával asi 70 tis vratnou zálohu - tu dostane až při odchodu jinam, dostaneš se tam jen na doporučení nějakého známého a peníze má velmi krásné.... Co říkal, v zimě tak cca 30 tis. čistého - (prý jenom )po odečtení všech nákladů, leasingu .. atd, prostě čistá ruku a v sezóně, to radši psát nebudubudha píše:vcera jsem se bavil s chlapkem, co jezdi pro hotel Hilton..plati 2800,-Kč/den + naftu za pronájem černýho Superbu a před hotelem jich stoji 20, takže přijde na řadu tak 5-6x za den (když je v hotelu dost lidí)..řikal, že včera za 5 rit dostal cca 1400,-, pokuta ho stála 500, Kč, nádrž má suchou a dnešní den je tedy pro něj -2000,- Kč. No ale dělá to dál, takže ono se asi to dá tímto vydělat na obživu, ale je to prostě nárazový a dnes v praze fakt má taxik každej kterej se trefí klíčem do zámku.Vozit si prdel v Superbu, krásné peníze, do navigace zadá kam chce arabák hodit, zkásnout ho, k tomu rentu od MV - býv. bachař, no já si myslím, že to jde. Taky mně k nim láká ....
![]()
No a co jsem slyšel historky o TAXI z Ruzyně, to je skutečně zlatý důl. Tam se skládá několik stovek tisíc všimné že tě vemou mezi sebe - nevratné, ty peníze jsou tam neskutečný, jiný kamarád se tam tlačí již přes 10 let - zatím neúspěšně ...
Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega
To byla ironie...na to, ze mu i polovicak tohle pomuze utahnout, tak si nemuze rict chudy...Hanis píše:Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega
Měli by ho zavřít podvodníka jednoho
Stejne - stat je nejvetsi mafie. Z peněz, co se vyberou na daních se kupujou takový p******y a promrhá se zbytečně tolik peněz, že nevim proč je nějak nevzít na hůl. Stát se chová jako rozmazlnej fracek ...[CZ]Airwolf[OC] píše:To byla ironie...na to, ze mu i polovicak tohle pomuze utahnout, tak si nemuze rict chudy...Hanis píše:Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega
btw> nedivil bych se, kdyby stat kratil na danich jako kazdy, kdo s autem podnika, resp. pouziva sluzebaka.
Ale to je fuk, radsi si odpustim par panaku, nez jezdit taxi
Jojo... při otevření dveří prohlásit, ať mi dá ruce na zem a já nějak dojdu, to je setsakra příjemnýGabo píše:A když si vezmu, v jakym stavu se s nima občas dopravujem, s kym se musel otravovat ...
[CZ]Airwolf[OC] píše:To byla ironie...na to, ze mu i polovicak tohle pomuze utahnout, tak si nemuze rict chudy...Hanis píše:Von bóóóbika je dost zlej, krátí stát na daních, okrádá cestující občas někoho přepadne. Čorky v obchoďákách mu taky něco hoděj tak se nediv, že si koupil mergla za mego a to ti ještě neřek, že si staví domek za Prahou.[CZ]Airwolf[OC] píše:to vis, chudi taxikari s merglem za pul mega
btw> nedivil bych se, kdyby stat kratil na danich jako kazdy, kdo s autem podnika, resp. pouziva sluzebaka.
Ale to je fuk, radsi si odpustim par panaku, nez jezdit taxi
Přes den nejezdim, nemám na to nervy, v Praze se to kolikrát nehne ani o metr za hodinu.....a ta bande debilů za volantem, o tom se nemá smysl bavit.Luter píše:Spousta lidí si myslí že si jen vozíme prdel a jsme v drsném balíku,ale opak je pravdou.....
Přes den je i ve frýdku místku neuvěřitelný provoz(obchvat v nedohlednu kvůli broukovi co žije v nějakém zasr.... lese),neustále být v pozoru protože na cestě jezdí tolik volů že to svět neviděl....a když nedojedem pro zákazníka do 10ti minut tak ještě dostaneme zdupané i přesto že za provoz a zácpy nemůžeme...nehledě na spotřebu benzínové octavie 1.6 8-9 litrů...a když se jezdí po 14kč/km a nástupka 12kč....ale zase mně netrápí údržba auta....
A ted si rekni, jak jsou na tom treba dodavkari...Luter píše:Spousta lidí si myslí že si jen vozíme prdel a jsme v drsném balíku,ale opak je pravdou.....
Přes den je i ve frýdku místku neuvěřitelný provoz(obchvat v nedohlednu kvůli broukovi co žije v nějakém zasr.... lese),neustále být v pozoru protože na cestě jezdí tolik volů že to svět neviděl....a když nedojedem pro zákazníka do 10ti minut tak ještě dostaneme zdupané i přesto že za provoz a zácpy nemůžeme...nehledě na spotřebu benzínové octavie 1.6 8-9 litrů...a když se jezdí po 14kč/km a nástupka 12kč....ale zase mně netrápí údržba auta....
Přes noc se jezdí v pohodě..provoz žádný,spotřeba klesne na 7litrů...ale zase těch ožralců,smrdí to,sprostí,mnohdy agresivní,nikdy se neví kdy budou zvracet,u nestálých zákazníků nikdy nevím cojsou zač a cojsou schopni udělat....jednou jsem byl napaden(zlomený nos,podlitiny,ošetření v nemocnici a hlavně na nějaký čas psychická újma....vědělo se kdo to je a kde bydlí ale verdikt zněl že je to tvrzení proti tvrzení a možností je leda zaplatit si občanský soud a čekat na nejistý verdikt ...)
Morgoši jsou kapitola sama pro sebe....
Takže mít 20-30000 čistého(neodpočítávám životní náklady atd...jen čistě odvod zaměstnavateli PHM....) a hnít 280hodin měsíčně v autě....minimum volna...a člověk je tak akorát tak zbitý že si ani to málo volna neužiju a mít peníze každý den je to nejhorší...mi moc extra nepřijde a kolikrát přemýšlím že je čas změnit zaměstnání....
Ale v podstatě tu práci mám i tak rád,i když si na ni stěžuju.člověk se seznámí se spoustou lidí z nichž plynou i nějaké ty výhody, vozí se krásné slečny a dámya ježdění autem mně baví......