Úžasné jednání člena Vasa

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 21. 10. 2011 11:24

KuaJa píše:Paca - myslím, že je úplně normální problém, že ve chvíli, kdy si myslím, že mám čas, tak někomu něco slíbím a říkám si, že to nějak zvládnu a rád bych tomu člověku pomohl a pak když mi to nevyjde, tak jsem v háji a pořád se snažím to nějak okecat, je mi blbý, že jsem se na to vykašlal, přitom vím, že je to práce na půl hodiny, až je to úplně špatně. Je to určitě nespolehlivost a špatná organizace, ale nechtěl bych, aby to někdo vnímal hned jako to, že jsem svině zralá na trestní oznámení :-)
Ale ty to překrucuješ. Bengama není vyhrožováno, kvůli tomu, že někdo něco nestihl. To by je přece musel volat hned začátkem července (jak píše asmo - červenec - nejpozdější termín). Ale spíš kvůli tomu, že mu nebylo chlapsky sděleno něco ve stylu: nemám, nebude, vrátím do půl roku - prostě narovinu :wink:
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

Venca

Příspěvek od Venca » 21. 10. 2011 12:53

K čemu tyhle hádky...?

Existuje lepší řešení:

Obrázek

...

Albert

Příspěvek od Albert » 21. 10. 2011 13:40

Adam nezklamal :lol:
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Jerrykx
člen E30.cz

Příspěvek od Jerrykx » 21. 10. 2011 13:56

Venca píše:K čemu tyhle hádky...?

Existuje lepší řešení:

Obrázek

...

šachy? :lol: :lol:

člen E30.cz

Příspěvek od » 21. 10. 2011 13:59

Jerrykx píše:
Venca píše:K čemu tyhle hádky...?

Existuje lepší řešení:

Obrázek

...

šachy? :lol: :lol:
Jumanji 8)

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 21. 10. 2011 14:12

rači nic

adam320

Příspěvek od adam320 » 21. 10. 2011 18:11

jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...asi je to tim ze se tu nakej patek pohybujem

jinak pro ostatni co neznaj mapu, asma znam celkem dlouho(asi tak stejne dlouho jak jsme se dlouho nevideli :lol: ) a vaclava znam jeste dele a dovolim si tvrdit ze i dobre, a mam ho moc rad...a on to dobre vi :wink:

to proto

zahy

Příspěvek od zahy » 21. 10. 2011 20:57

adam320 píše:na to sem myslel hned...co se bude dit kdyz se sahne na milacka vasicka...co taj o nem koluje za dobroty je snad uz celosvetove legendarni...neznat ho predstavuju si urostleho blondaka na bilem koni, vlasy az pod lopatky...nikdy slzu neuroni, zachranuje cely vesnice pred hladomorem

kazdej kdo chce pusobit podobne se mu tu okamzite dvori, nekteri hlubokolezci jsou schopni zalozit celej topoic kde si muzou vsichni ustriknout do gati protoze se dozvedej jak je uzasnej...proste vysel domluvenej obchod a vasa se u toho jeste usmival...to musi bejt galán

a najednou bum prásk, krasonovi z moravy dosla trpelivost...jeste aby ne, je to dobrak od kosti a sotva zivi rodinu...to se stava kazdymu co chce mit peknou karu, akorat chtel mit jistotu ze to bude cajk...radsi to poslu na zapad tam to udelaj lepe, hlavne usetrim protoze vasa je lvi srdce a nic po me nebude chtit, ty moravsky mrdky s kterejma tu ziju by to posrali a jeste by to stalo majlant

a prichazi problem...posta, to prece nema rad nikdo normalni, vasa asi kyvl...nabizela se prece hloupa ale levna sance jak posilit svou bezstarostnou povest...kazdymu to obcas ujede...vsechno mu muselo nejspis dojit uz ve fronte na balik, ty pocity z toho prostredi vubec a tak, smrad z lidi...

kilometrova vzdalenost mezi vojskem zapadu a vychodu nuti sahat k zaloznim zdrojum...pomuzou preci straznici

visco asmo? seber se a jed mu rozbit drzku nebo zalez do kopriv, tady nikam dojdes...mozna par dalsich jedincu si prileje do hrnecku ale valcit s takovou masou dobraku nikdo nebude...kdybys sledoval politiku nebo tak vedel bys ze jedina moznost neco zmenit je extremismus, konkretne arabskej, v evrope se vsechno ututla

jsem pro ucinit sbirku na zachranu vaclava, kazdej jeho obdivovatel posle na asmuv ucet jednu korunu, do tejdne je z nej milionar a ten kluk usata bude mit cas si tohle precist pac ho prestanou otravovat fizlove, kriminalka a tak...no preci kvuli grundmodulu mas pred barakem tu modrou fabii, davej bacha...celkove kdykoli kdyz je ve tvy blizkosti jakykoli vuz skoda s nalepkou radiobeat

korunu jsem rek chvalne, vznika tam prostor pro jeste vetsi ritolezectvi ve forme toho ze nekdo posle vic, a zaroven aby to bylo ve financnich moznostech mistnich clenu, je to taj samej chudak
krasny sloh,uz dlouho js se tak nepobavil,vyresil jsi to jeste lepe nez chytra horakyne
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 21. 10. 2011 22:22

To tady tak čtu a povím vám pánové tohle je diskuse k posrání.Udělal jsem si zde z těch příspěvků závěr takový,že je vlastně Asmo ten vůl a kokot že dal na Václavovy sliby a čemu se vlastně diví,že tam u vás na západě je takový jednání naprosto normální. :roll:
Obrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 22. 10. 2011 07:23

adam320 píše:jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...
:lol: :lol:

No jinak se mně hodně líbí, jak se tady k tomu vyjadřuje spoustů blbců okolo (včetně mě) ale ta druhá strana zatím nikoliv :)

Pánové narovinu - být místo Váši nějaký jiný člen, který je tu zaregistrovaný třeba necelý rok a neni tak provařený, tak už vidím tady ten topic s dalšíma čtyřma stránkama navíc s drtivou většinou příspěvků typu: "Ty voe, to je ale kkt, toto se vůbec nedělá." "Co to je vůbec za jednání člena xy, takto se lidi nechovají." "Jasně, klidně na něho to oznámení podej, takoví si to jenom zaslouží."
No smoke, no fun...
Obrázek

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 22. 10. 2011 07:40

za 2000 škody tě pošlou víš kam...
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 22. 10. 2011 15:16

Míšánek píše:
adam320 píše:jsem rad ze to pripada kurvajemu mimo misu, melo to tak taky byt...
:lol: :lol:

No jinak se mně hodně líbí, jak se tady k tomu vyjadřuje spoustů blbců okolo (včetně mě) ale ta druhá strana zatím nikoliv :)

Pánové narovinu - být místo Váši nějaký jiný člen, který je tu zaregistrovaný třeba necelý rok a neni tak provařený, tak už vidím tady ten topic s dalšíma čtyřma stránkama navíc s drtivou většinou příspěvků typu: "Ty voe, to je ale kkt, toto se vůbec nedělá." "Co to je vůbec za jednání člena xy, takto se lidi nechovají." "Jasně, klidně na něho to oznámení podej, takoví si to jenom zaslouží."
Asi tak nějak,ani mě nepřekvapil daný problem mezi dvěma účastníky,ale nasralo mě to,jak se tady Váši jistí členové zastávají,jako by to byl nějaký pánbůh a běda tomu kdo na něj ukáže prstem.Přitom stačí komunikovat a neslibovat někomu něco co z jakéhokoliv důvodu nedokážu splnit,tečka.
Obrázek

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 22. 10. 2011 17:59

KuaJa píše:ty vole nic proti, ale ze svého profesního pohledu se snažím dosáhnout přiměřeného poměru možné odpovědnosti za škodu a ceny plnění - tj. když mi někdo udělá za dvě piva čepy řízení a ty čepy mi pak upadnou a nabourám si auto, tak o něm budu všude říkat, že je kokot a budu na něj naštvanej, ale nebudu po něm chtít platit víc než ty dvě piva.
Tak trochu OT: ale když si nechám v servise, který disponuje živností vyměnit čepy (ať je cena jaká je), v případě nastálé škody (např. i na zdraví), z důvodu prokazatelně neodborně provedené práce na čepech, dotyčný ručí pouze do výše účtované ceny práce? To je příměřená kompenzace?

Jinak to vidím tak nějak, jak Dvoris, Vasa je tak trochu samaritán, ale lepší nic neslibovat, když už není vůle.

Kuba318ie30

Příspěvek od Kuba318ie30 » 22. 10. 2011 19:30

:lol:
Obrázek

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 24. 10. 2011 20:23

Ada_CZ píše:Tak trochu OT: ale když si nechám v servise, který disponuje živností vyměnit čepy (ať je cena jaká je), v případě nastálé škody (např. i na zdraví), z důvodu prokazatelně neodborně provedené práce na čepech, dotyčný ručí pouze do výše účtované ceny práce? To je příměřená kompenzace?
Jinak to vidím tak nějak, jak Dvoris, Vasa je tak trochu samaritán, ale lepší nic neslibovat, když už není vůle.
Samozřejmě, že servis, který má živnost, má i pojistku na blbost, pojištění provozu a další a tyhle věci samozřejmě zákazník platí v ceně služby.
Proto může být rozdíl nejen v DPH, když někdo dělá něco bez papíru.
I v obecné rovině každý odpovídá plně za škodu, kterou svým jednáním způsobí - limitace žádný nejsou.
ale proto říkám, že se to liší u těhle "kamarádských oprav" - prostě si myslím, že u takovýhle zadání zůstává část odpovědnosti za povedené dílo i na zadavateli a kvalitě vztahu se zhotovitelem :twisted:
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 24. 10. 2011 23:18

No mě tohle zajímalo z právního hlediska, když třeba kámošovi opravím řízení, ale nejsem odborník, nic si za to nevezmu, ale udělám to neúmyslně blbě a způsobím mu škodu, asi by tam byla nějaká nedbalost z mé strany...

Jinak v tomhle konkrétním případě rozumím, jak si to myslel.

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 22. 11. 2011 16:42

Celej tenhle topic jsem přečetl a tak nějak doufal, že někde najdu zprávu od Vasy ve znění: Sorry, už sem to fakt poslal, omlouvám se za potíže....no nenašel sem tu nic podobnýho a pochybuju, že si to Vasa nečetl, tak to trošku nechápu, osobně s ním mám velmi dobrý zkušenosti, i když nikdy nešlo o nic zásadního a určitě nejsem z eskadry uctívačů celebrit. Sadám nezklamal svým zhuleneckým slohem a nenávistí k celýmu světu, zase si mně pobavil :wink: A Asma chápu, o věc za dvojku bych se taky přihlásil a nekupoval si zbytečně další. Tak snad se to brzy vyřeší :roll:
E36 323i coupé

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 22. 11. 2011 18:09

Co vím, tak to Vasa před časem poslal opravené a dotyčný si to převzal. Že nepovažoval za nutné ani to sem napsat, je věc jiná :?
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 22. 11. 2011 18:18

A Asmo taky neměl potřebu sem napsat že je ta věc vyřízená? :?
E36 323i coupé

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 22. 11. 2011 19:34

Dan td píše:Co vím, tak to Vasa před časem poslal opravené a dotyčný si to převzal. Že nepovažoval za nutné ani to sem napsat, je věc jiná :?
A to jsem měl jako na projev vděku, že mi místo do měsíce přišel modul až pomalu po půl roce a to jen kvůli tomu, že jsem to chtěl dát policajtům a že mi mezitím do auta chcalo atd., uspořádat klubovou akci s ohňostrojem????
Sorry, že jsem to považoval za zbytečné!

Pawka G. píše:A Asmo taky neměl potřebu sem napsat že je ta věc vyřízená? :?
Ano, věc je opravdu vyřízená. Až když jsem pohrozil policií, najednou se ledy hnuly a den před ultimátem byl modul odeslán na mou adresu, a o nějaký ten den později doručen. Jenže teď už je mi k hovnu, když jsem byl mezitím nucen koupit jiný, protože auto potřebuju denně.
Ani jsem neměl chuť sem cokoliv psát, ikdyž jsem modul zpátky nakonec dostal. Máte ale pocit, že věc je vyřízená, když jsem místo měsíce čekal měsíců pět a během té doby se stalo tolik "příjemných" věcí?
Ano, modul jsem nakonec dostal, mám ho doma. V šuplíku. Takže se všem zúčastněným omlouvám, že jsem už ani neměl chuť sem cokoli psát, jak jsem otrávený.

Zamčeno