2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...
Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...
A to je to, co mi hlava nebere - k čemu si pořizovat něco, když hned od samotnýho počátku vím, že s tím bude problém už z hlediska použitelnosti.Lukáš Brandejs píše: Na tomhle jezdit do práce ?Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
to je tak do lesa na píkačoviny. Za ty peníze si koupíš mašinu z inzerce s papírama. Sice to není nové, dáš do toho nějakou kačku, ale svezeš se a nebudeš se muset bát. Tohle je drahy i za 10tis
Bo my lidi jsme takoví hlupáci- koupíme si kola na auto i když víme že poldové nám za to napáli pokutu jako prase - ale kamarád pojicajt mi říkal že nejde ani tak o ty pokuty - kupujem to proto že jde o DESIGN!Venca píše:A to je to, co mi hlava nebere - k čemu si pořizovat něco, když hned od samotnýho počátku vím, že s tím bude problém už z hlediska použitelnosti.Lukáš Brandejs píše: Na tomhle jezdit do práce ?Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
to je tak do lesa na píkačoviny. Za ty peníze si koupíš mašinu z inzerce s papírama. Sice to není nové, dáš do toho nějakou kačku, ale svezeš se a nebudeš se muset bát. Tohle je drahy i za 10tis
No jistě.Paja píše: Bo my lidi jsme takoví hlupáci- koupíme si kola na auto i když víme že poldové nám za to napáli pokutu jako prase - ale kamarád pojicajt mi říkal že nejde ani tak o ty pokuty - kupujem to proto že jde o DESIGN!
Jo to si jen myslis, za ty love nic rozumneho neni.Lukáš Brandejs píše:Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
Vždyť to má na délku 1.5m a nepatříš k nejmenšímTURBO_KrteK píše:Jo to si jen myslis, za ty love nic rozumneho neni.Lukáš Brandejs píše:Na tomhle jezdit do práce ?TURBO_KrteK píše:2albert: jojo, to je onohttp://www.pitbike.cz/
2venca: myslel jsem to jinak, ted uz je to jedno ...Když tě chytí, umřou smíchy
![]()
Chtel jsem ji hlavne proto, ze bych to mohl prenaset pres most(ma z jedne strany schody), zkratil bych si tim cestu o cca5km na 1,5kmnic vic v tom nehledej
Jasne ze bych si radeji koupil treba Hondu Hornet, ale to uz ztraci ten efekt, musel bych jezdit stejnou trasu jako autem. Slo mi o zkraceni cesty, nic vic za tim nehledej.
Za ty samé peníze jsem teď prodal xl 600 voňavku v úpravě supermoto, s tím bylo srandyLadron píše:Jenže to je malinko jinej požitek z jízdy.. taky mám stadiona.. aale to je shit.. minibike je 1000x větší zábava.. kamoš prodal velkou motorku když začal jezdit na minibiku
Sedlo už tak bylo co jsem to koupil...Lukáš Brandejs píše:Na hotu jsem to četlmotor asi bude dobrej, ale ostatní věci asi žádná kvalitka viz. sedlo po 300km. Až najezdíš 5000 km tak se uvidí. Co to stálo, jestli se můžu zeptat.
Já si na to fakt neztěžuju, jezdím na tom na výlety a všelijak blbnout, někdy na tom ujedu v kuse i přez 50km a pohoda, ze začátku mě bolela prdel ale po chvýli to je okLukáš Brandejs píše:Za ty prachy to do lesa nebo na chatu špatné není