...Anton píše:SlipKnot, MurderDolls, Metallica, Led Zeppelin

A jak si přišel na to že to co sem napsal je narážka zrovna na tvůj vkus??Asmodeus147 píše:Máš pocit, že já jsem se zmiňoval o tom, co posloucháš ty? A jak jsi zjistil, že se Trance k BMW hodí, od výrobce??TUŇÁK píše:Jo někdo má holt dobrej vkusMoje BMW by se z toho asi osypalo, tak nemluv o vkusu, ja?
Dostal jsi mě!! Bude ti jako omluva stačit moje auto??TUŇÁK píše:A jak si přišel na to že to co sem napsal je narážka zrovna na tvůj vkus??Asmodeus147 píše:Máš pocit, že já jsem se zmiňoval o tom, co posloucháš ty? A jak jsi zjistil, že se Trance k BMW hodí, od výrobce??TUŇÁK píše:Jo někdo má holt dobrej vkusMoje BMW by se z toho asi osypalo, tak nemluv o vkusu, ja?
Ty kdybys mi neodepsal tak si tě ani nevšimnu
![]()
Já i dám strejdu!!Lospiratos píše:strejda asmo me dostava jako vzdy do kolen
Noooooooooo, třeba když na rádiu Čas spustí Pavel Bobek, podřazuju o dva kvalty, vypínám ABS, ESP a jedu jak satan!sejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??
Jj..když chci jet jak prase,tak si pustím soudtrack z Gladiárora nebo Moulin Rouge..Looser píše:josejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??
To poznávám hlevně na tátovi. Chvíly jede v klídku, pak ještě klidnějc když je pauza mezi písničkama, a jestli se mu další líbí tak se zařezávám do sedačky a spotřeba stoupá...sejcek píše:A všímáte si na sobě že jezdíte podle toho co si "HRAJETE"??