myslel jsem to tak že k tomu aby bylo o čem kecat je potřeba aby vyjel s tou károu někam na parkoviště a dal tomu co proto(nikoli že plnej znamená drift), jedině tak přijde na to co je potřeba se naučit s tim po té co to utrhne dál dělat

netvrdim ani to že s 325i muže jet bokem v kilu třeba 500 metrů, to je jasný, chtěl jsem jen říct at se neodrazuje předstvaou o drahym autě, že prostě na to aby zjistil o co jde a naučil se tzv. spolehlivě ovládat svoje auto mu stači uplně vpohodě 325ka
samozřejmě nechci nikomu radit jak má driftovat nebo co má dělat, já taky davam dveře kde to jen jde, mam k tomu E21 320 bez samosvoru a i sni to jde vpohodě v rychlostech do kila, samozřejmě že to stojí víc sil než to stálo s 327i, tam to bylo fakt o něčem jinym...rozhodně netvrdim že to davam bez přetáčení a bez nedotáčení, nebo nedej buh že se mi to vždycky povede, vidim ale to že naučit se to neni nic těžkýho, věnovat tomu prostě trochu času tak to dostane do ruky každej, bmw je proto ze seriovejch levnejch šlupek to nejlepší...třeba zápas se sierou je mnohem náročnější...kdo měl a zkoušel jistě ví