Hádky, špinění a vyvracování...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 16. 09. 2007 09:21

MirekTD píše:Koukám, že tento topic zůstal dlouho zahrabán, takže mě moc netěší, že ho musím oprášit.

Rád bych se s vámi podělil o zkušenost se zdejším (asi už bývalým) členem Michalem Gregorem alias Michalem e34. Nerad na něho vzpomínám, je to lhář a zůstal mi něco dlužen. Vím, že to nikdy nedostanu zpátky, takže jediné, co mi zbývá, je si na něj postěžovat :)

Michal e34, kterého jsem kdysi považoval za kamaráda, si ode mě půjčil nějaké peníze pod záminkou, že naboural firemní auto a musí ho dát rychle potají do pořádku, jinak ho šéf vyhodí. Celkem ochotně jsem mu vysázel peníze na dřevo, kamarád je přece v nouzi. Pak jsem mu čas od času zavolal, že bych je potřeboval zpátky, a do telefonu mi vždycky velmi ochotně slíbil, že se už za pár dní ozve a peníze přiveze. Jednou se dokonce ozval, ale vrátil mi jen půlku (zaplať pán bůh aspoň za to). Uplynula nějaká doba a začal jsem ho trošku nahánět, ale přestal mi zvedat telefon a nakonec zrušil tel. číslo a slehla se po něm zem. Pak jsem se zmínil kamarádovi Honzovi, jakou jsem s Michalem udělal zkušenost, a dozvěděl jsem se, že ty peníze, které jsem Michalovi půjčil, nebyly na rozbité firemní auto, ale na splacení dluhu, který měl u Honzy... Nevěřil jsem svým uším.
Uplynulo asi čtvrt roku a od nejmenovaného zdroje se mi podařilo získat Michalovo nové tel. číslo. Byl velmi překvapen, že mě slyší, ale do telefonu byl zase "velký kamarád" a hned navrhl, že se staví. A opravdu se stavil, postěžovat si na to, jak se mu nedaří a jak je úplně bez peněz (samozřejmě přijel autem)... Asi hodinu jsem mu promlouval do duše něco o tom, že sliby se mají plnit a že by neměl lhát... a chvíli jsem měl dokonce pocit, že si z toho něco vezme. Byl jsem fakt naivní, měl jsem mu spíš rozbít hubu, protože už se neukázal a zbytek peněz mi dluží dodnes.

Takže Michal Gregor, možná ještě pořád z Černošic - to je on, náš sedmilhář.
jj. víme kde pracuje, víme co dělá :-D

ale je pravda, že ho slyšim dost málo, na to aby ho to uživilo tak jako ostatní (nebo přes den vydělavaj miliony :-D a ja vul jezdim po nocích :-D ).

Mě už ona osoba naštěstí nedluží ani korunu, a když dlužil vždy vrátil (sice ne moc nadšeně, ne v domluveny termin,ale pohrůžka násilí se jevila vždy jako dostačující argument pro vrácení sice malého - ale v te době pro mě docela velkeho obnosu.)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

bmwman

Příspěvek od bmwman » 20. 09. 2007 22:59

tomik píše:taky jsem minulý týden absolvoval s jedním členem výlet 250km na auto absuletně bez koroze s jedním nejmenvaným členem tohoto fora.
dopadlo to tak,že po vyvrácení mu jeho lží do telefonu,přispěl pod určitým nátlakem na benzín...
...odešel po svých? :lol:
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.

bmwman

Příspěvek od bmwman » 20. 09. 2007 23:04

Jak se nakupuje v Německu?
Chci BMW, přece nebudu jezdit s předohrabem.

Fx

Příspěvek od Fx » 21. 09. 2007 09:05

bmwman píše:Jak se nakupuje v Německu?
To takhle člověk jde, něco si vybere a zaplatí. Akorát teda v Eurech :lol: Ale to nepatří do tohodle tématu, ne? :twisted:
E39 535i sedan

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 21. 09. 2007 10:47

S nákupy v Německu zatím 100% spokojenost, vždy jsem teda jednal se soukromou osobou, nikoliv s handlerem. Co řeknou, to platí. Nic nezatajujou.
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

Fx

Příspěvek od Fx » 21. 09. 2007 10:49

Fido píše:S nákupy v Německu zatím 100% spokojenost, vždy jsem teda jednal se soukromou osobou, nikoliv s handlerem. Co řeknou, to platí. Nic nezatajujou.
Platí to sice jak kdy, ale opravdu to je dobrý. Jen je problém, že vzhledem k potřebě rychlé reakce se někdy není možné se soukromou osobou domluvit dobře na prohlídce před koupí, aby se pak stihly vyřídit ještě značky. Skóre mám zatím 8:1 ve prospěch soukromých osob, ale někdy to bylo fakt k vzteku, uteklo nám hezké auto jen proto, že o víkendu nebylo možné to koupit pro export bez odtahovky.
E39 535i sedan

Odpovědět