Jaguar XK-R

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Mazety

Příspěvek od Mazety » 20. 12. 2004 11:40

Francis píše:A pak si dej auto do servisu na opravu laku. Protahnou ti ho po letisiti, mozna po okreskach nebo sotoline a muzes byt rad kdyz ho nerozstreli. Ach jo. Vim proc si na aute delam skoro vsechno sam nebo u nej v servisu stojim a nikoho za volant nepustim.
tak, přesně takhle sme měli v lakovně shade 130, lak byl super, ale hlavně se chtěli svýzt, prošláplej brzdovej válec, ohnutej šajtroklacek, sjetý gumy na zadku, spálená lamela, nešla zařadit dvojka
celková cena v servisu 14K a při proplácení faktury neřekli ani půl slova
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i

Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210

Anomym

Příspěvek od Anomym » 20. 12. 2004 14:54

Albert píše:Jo to me prekvapilo, kdyz sem informativne volal do Bychla kolik by stalo novy spojkovy lozisko na e28.. rikali ze tak 8000+prace+400Kc za projizdku mechanikem :shock: Coz sem moc nepochopil, prej to pan mechanik musi projet aby pochopil o co tam go.. :roll:
No pak sem volal do jednoho servisu u Kolina kde opravujou bouracky.. a rekli mi ze 5000 i s praci.. :o
Spojkopvé ložisko stojí 1370Kč(maloobchod), práce nevím ale 5 000, je celkem palice.
Jestli se můžu zeptat, kde v Kolíně Ti to dělali?
Každopádně, jsou určité závady, které zjistíš tzv. projetím vozidla, takže projížďka není někdy tak moc od věci.
Pochopitelně nehájím někodo kdo jde zákazníkovo auto testovat na letiště.
I když RZ s XK-R musí být bezva :D

Anomym

Příspěvek od Anomym » 20. 12. 2004 15:20

Albert píše:Jo to me prekvapilo, kdyz sem informativne volal do Bychla kolik by stalo novy spojkovy lozisko na e28.. rikali ze tak 8000+prace+400Kc za projizdku mechanikem :shock: Coz sem moc nepochopil, prej to pan mechanik musi projet aby pochopil o co tam go.. :roll:
No pak sem volal do jednoho servisu u Kolina kde opravujou bouracky.. a rekli mi ze 5000 i s praci.. :o
Spojkopvé ložisko stojí 1370Kč(maloobchod), práce nevím ale 5 000, je celkem palice.
Každopádně, jsou určité závady, které zjistíš tzv. projetím vozidla, takže projížďka není někdy tak moc od věci.

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 20. 12. 2004 16:20

Flery píše:osobně taky nemam rád když dávam někomu auto a jezdí mi v tom.proto si taky co můžu dělam ám anebo sem s mechaniem na dílně a pomáham mu.
Ale kdo by odolal že? co by asi řek ten němčour kdyby tohle vědě?
Jen se smál tomu,jak tam drží všichni v rukách kamery.Přijel totiž akorát když jsme to projížděli.Neřekl nic.Taky nejsem zastánce toho,aby mi někdo kurvil auto,ale člověk,kterej ty auta dělá 20let a jen tyhle typy aut asi ví,co si může dovolit.Nehledě na to,že tam nikdo žádný gumy nepálil ani nekurvil nic jinýho.A to že to auto normálně nechá zahřát a pak ho projede ostřejší jízdou,to mi nepříjde jako nic nenormálního.Nakonec to bychom mohli skončit u toho,že bych nikoho nepustil sednout do auta s tím,že mi ošoupe kůži na sedačkách.No tak kluci...přestaňte být takový snoby :? Proboha živýho,vždyť tomu autu je to úplně jedno,kdo ho řídí.Horší by bylo,kdyby tam třeba při té jízdě něco odešlo.Ale to už je pak zase na typu servisu.Tenhle kluk by to dal všechno dohromady,aniž by to majitel poznal...

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 20. 12. 2004 16:23

Anomym píše:
Třeba to vezmi z té stránky,že letiště je dost velká plocha,kde se v podstatě nemůže skoro nic stát.Já jsem se tady chtěl podělit se zážitkem,pak sem Francis napíše,že pro to by si do servisu auto nedal,a všichni to pak řeší.Nemá cenu sem něco psát a nebo si to desetkrát promyslet,dostatečně to zkrátit a potom to sem teprve dát.Ale stejně si na tom místní rejpalové něco najdou.Já nevim o com jim jde ??? :roll:

Odpovědět