Zajímavosti na prodej - kromě BMW
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to bys uz neoholil,vzít tak letlampou a vopálitpip píše:Dieselovej a nahon na vsechny ziletky?hulda píše: Nabídnu výměnou za holicí strojek xD![]()
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
-
thinksonix
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
to je doměnka nebo zkušenost? nebo čemu říkáš nebrzdijou? - 6ti/8mi pístky v toto rozměru musím zastavit snad i vlak nee?
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 19. 12. 2011 11:13, celkem upraveno 1 x.
No nebrzdi jsem trochu přehnal ale je to docela trága...seriový desky co k tomu dávaj jsou dobrý tak do koše, kotouče praskaj a vlnijou se a třmeny když pominu povrchovou úpravu nanic tak se rozevíraj a při ostrým nasazení tečou.Kubajz von Odry píše:to je doměnka nebo zkušenost? nebo čemu říkáš nebrzdijou? - 6ti/8mi pístky v toto rozměru musím zastavit snad i vlak nee?
Jako brzdy na tuning nebo sportovnější svezení po výměně desek snad i jo ale ne za cenu so se tyhle parodie závodních brzd u nás nabízí ale to už je zas jinej problém...
A další věc je že by se tu ani neměli prodávat soudí se s něma (fu bu autosport:)) TAROX za to že skopírovali jejich starší výrobek a německá D2 za skopírování loga...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Je to od "té firmy" D2 racing. Ta však vzala logo německého telefonního operátora D2 Mannesmann, které se často objevovalo na závodních autech:

pak koupila nějaké brzdy a podvozky od známých výrobců (např. již zmiňovaný Tarox), ty okopírovala a mávnutím proutku je z ní "ta známá firma".
Na druhou stranu, její výrobky asi nejsou úplněj aušus, když je prodává třeba i Komvet (i když zase na druhou stranu na vlastní auta dávají převážně AP racing).

pak koupila nějaké brzdy a podvozky od známých výrobců (např. již zmiňovaný Tarox), ty okopírovala a mávnutím proutku je z ní "ta známá firma".
Na druhou stranu, její výrobky asi nejsou úplněj aušus, když je prodává třeba i Komvet (i když zase na druhou stranu na vlastní auta dávají převážně AP racing).
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Přesně jak píšeš....a proč to prodává Komárek veterinář? To už je zase otázka toho za co se to u nás prodá, jak jsem psal...když je na tom cca 60% zisk...Marosh píše:Je to od "té firmy" D2 racing. Ta však vzala logo německého telefonního operátora D2 Mannesmann, které se často objevovalo na závodních autech:
hele ty odborníku přes prodeje se ziskem, co kdyby sis radši došel na poštu pro ten balíček, co už tam máš skoro 14 dní!!
když už si nečteš moje sz
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Psal jsem ti s.z...?Nevím že by něco nedorazilo...ve čtvrtek jedu dom...Nebudu se s tebou hádat žádnej problém s tebou nemám a taky do tebe nerejpu jak dlouho jsi to posílal...Iwan píše:hele ty odborníku přes prodeje se ziskem, co kdyby sis radši došel na poštu pro ten balíček, co už tam máš skoro 14 dní!!
Za tím co jsem napsal si stojím...myslím že ho znám líp než ty.