Navi Tom Tom zmena hlasu navigace
Navi Tom Tom zmena hlasu navigace
Ahoj vespolek.Potřeboval bych poradit:pod stromeček jsem dostal navigaci tomtom.Mám tam hlasy Terezy a Miloslava.Pak nějaký cizí.Jak tam mám dostat hlas Pavla Lišky?Prosím ůplně jednoduše popsat,jelikož jsem počítačoví antitalent.
Děkuji. 
- -> K@rlos <-
- -> K@rlos <-
TOM TOM hlasy
2hyry : Hodně štěstí a pevných nervů při poslouchání s odpuštěním blbých keců Lišky s naváděním v koktavém podání. Ono je to možná chvilku zábavné, ale když s ním jedeš řádově tisíce km, spolujedoucí majitel navigace to nechce přenastavit na jiný hlasový doprovod - tak mi věř, že ve chvílích nějakého navigačního problému a stoupající nervozity je to poslední, co bys potřeboval, jsou nějaké přitroublé hlášky koktavého blba. To není nic proti P. Liškovi, kterého mám jinak velice rád, ale ve vypjatých chvílích jeho komentáře NIKDY.
To je pouze osobní zkušenost z letošního zářijového výletu se pokusit ještě vykoupat na jihu v moři. Ale třeba již ze mne mluví generační odstup.
desp sen.
To je pouze osobní zkušenost z letošního zářijového výletu se pokusit ještě vykoupat na jihu v moři. Ale třeba již ze mne mluví generační odstup.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: TOM TOM hlasy
To jsem taky nejednou zažil. Je pravda, že někdy stačí, když člověk čeká na přesné navedení - je třeba na výběr mezi 3 cestama - krkolomný nájezdy na dálnice a říká si, no tak teď najedu na špatnej ( pravděpodobnost 1/3 ) a budu muset jet třeba 10 km, abych si mohl dát vopáčko.desp píše:2hyry : Hodně štěstí a pevných nervů při poslouchání s odpuštěním blbých keců Lišky s naváděním v koktavém podání. Ono je to možná chvilku zábavné, ale když s ním jedeš řádově tisíce km, spolujedoucí majitel navigace to nechce přenastavit na jiný hlasový doprovod - tak mi věř, že ve chvílích nějakého navigačního problému a stoupající nervozity je to poslední, co bys potřeboval, jsou nějaké přitroublé hlášky koktavého blba. To není nic proti P. Liškovi, kterého mám jinak velice rád, ale ve vypjatých chvílích jeho komentáře NIKDY.
desp sen.
To pak nasere i prodlení v řádu několika málo vteřin, natož koktavej blbec, kterej si z tebe dělá srandu.
BMW The Ultimate Driving Machine
+1desp píše:2hyry : Hodně štěstí a pevných nervů při poslouchání s odpuštěním blbých keců Lišky s naváděním v koktavém podání. Ono je to možná chvilku zábavné, ale když s ním jedeš řádově tisíce km, spolujedoucí majitel navigace to nechce přenastavit na jiný hlasový doprovod - tak mi věř, že ve chvílích nějakého navigačního problému a stoupající nervozity je to poslední, co bys potřeboval, jsou nějaké přitroublé hlášky koktavého blba. To není nic proti P. Liškovi, kterého mám jinak velice rád, ale ve vypjatých chvílích jeho komentáře NIKDY.
desp sen.
Lišku jsem taky po 5minutách vypnul
- -> K@rlos <-
+1Stany píše: +1
Lišku jsem taky po 5minutách vypnula vrátil z5 Miloslava
Já po dalších 10 minutách vypnul i Miloslava a dal tam tu slečnu
- -> K@rlos <-