tweety zjistit info, vyníky zavřít!
Na to jsem přišel na E46 klubu, sám jsi to tam napsal.TERRY píše:A na to si přišel kde a jak?!Fx píše:Ten teď vidí asi trojmo, když dostal výprask od rodičů za zbořenýho mergla
Tak na hovna, podle toho, co pise vypada jinak, kazdopadne...pasťa e30 píše:jj zbořil tátovi nějakého drahého Mergla,ale nevím jakého, ale prý v tom jeli oba dva chytráčci. a Mergl na hovna
A já měl vždy za to, že se svlíkává pneumatika z disku, no tak aspoň jsem o něco chytřejšíTERRY píše: Zadní disk se svléknul z pneumatiky a byl totálně nakloněný do auta
Prosimtě a tohle ses dozvěděl jak? Už vidím jak všichni policajti po celý ČR hledaj jednoho mergla.. nehledě na to že by mě zajímalo jak se teda v rámci Schengenu kontrolujou hraniceTERRY píše:Táta somzřejmně hned zavolal na PČR a ta hned kontrolovala všechny hranice.
Nechci se hádat, ale křivě svědčit můžeš před soudem, když doma lžeš fotrovi tak to tr. čin není.Max-Max píše:Doufam ze ti fotr polame ruce a mam silne nutkani dat vedet svestkam ze si krive svedcil, to je ty ichtyle TRESTNEJ cin.
TUŇÁK píše:Já si myslim že je dost blbej na to aby to byla pravda a ještě to rozepisoval na forech
Tak z tohodle pohledu máte asi oba pravduARMAN píše:taky jsem uvažoval jestlito neni jen provokace prudiče ale zas jaka je mentalita 16letych děti?
- rozbil jsem fotrovou karu
- NEKECEJ! vaaaau ty jsi husty!!!
No tohle fakt není vůbec závažný!!! Jinak od táty jsem dostal takovým způsobem že jsem si z toho asi týden nesednu na prdel!Jech píše:Vzhledem k tomu, že se s tim chlubí, tak to asi nebude tak horký.
Nicméně bych řek, že terry dostane rozum (jestli vůbec ...) až se stane něco vážnejšího že? Zatim je to sranda, ale dělat hrdiny na silnicích umí každý jelito, jen štěstí, že u tý benziny si nešel zrovna nikdo přes cestu pro kávu ...
Ale co, fotřík by ho z toho prachama stejně vysekal ...
dělá se mi zle, když čtu že taková demnce jezdí a ohrožuje ostatní slušný lidi, asi to přestanu číst, abych mohl zas žít v bludách, že ten kdo jede proti mě je střízlivej a má papíry ... ou jé ...
škoda měl ti ještě zlámat prackyTERRY píše:No tohle fakt není vůbec závažný!!! Jinak od táty jsem dostal takovým způsobem že jsem si z toho asi týden nesednu na prdel!Jech píše:Vzhledem k tomu, že se s tim chlubí, tak to asi nebude tak horký.
Nicméně bych řek, že terry dostane rozum (jestli vůbec ...) až se stane něco vážnejšího že? Zatim je to sranda, ale dělat hrdiny na silnicích umí každý jelito, jen štěstí, že u tý benziny si nešel zrovna nikdo přes cestu pro kávu ...
Ale co, fotřík by ho z toho prachama stejně vysekal ...
dělá se mi zle, když čtu že taková demnce jezdí a ohrožuje ostatní slušný lidi, asi to přestanu číst, abych mohl zas žít v bludách, že ten kdo jede proti mě je střízlivej a má papíry ... ou jé ...