A už mám fakt plný zuby těch...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Emil Šic

A už mám fakt plný zuby těch...

Příspěvek od Emil Šic » 10. 06. 2004 16:58

nefunkčních vysavačů :twisted: :twisted: a příště pudu a udělám bordel na celou pumpu :x :x , ať mi koukaj vrátit tu posranou desetikorunu, co jsem tam hodil a nestalo se nic, nebo si maximálně vysavač natahuje jak kdyby si k tý podlaze voněl a ne vysával! Když už je tam mají, tak proč je sakra nekontrolují častějc? A co těch pět minut? Ha ha. Si to změřim příště. Chápu, že třeba s uřezanýma koncema hadic na huštění nic rychle neudělaj, ale tohle mě už sere, 15 let po revoluci a furt takovýhle služby! Už aby sem zase zpátky přistěhovali Němci a Židi (já proti nim nic nemám) a udělali tady vládu cukru a biče, nebo tady z tý špíny, bordelu a tuposti zdegenerujem. Nebo ty ubrousky, třeba u Aralu na Bohdalci! Dyk to vůbec nesaje vodu, jen jí to šmidlá sem a tam, to je tak těžký objednat jiný druh?! Nebo je to jen na ruce? Nebo proč tam nedaj ty skvělý role se sacím papírem jako maj u Shellu? Už to slyším: promiňte pane, ale po celé Evropě máme my, Aral, stejné kaslíky na ubrousky, takže se velice omlouváme, ble ble ble :twisted: Nebo proč maj u Shellu tak idiotský koše s překlapáváním věčně špinavýho víka na osičce vprostřed, kterýho se člověk musí dotknout, když tam něco chce hodit a ani se neotevřou, když jsou plný??? A o těch malejch špinavejch pumpách se smradlavým brunátným padesátníkem za kasou, kterej ani nepozdraví, se už ani nebudu zmiňovat. Já jim to teda všem napíšu a podepíšu se estét Emil :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :D :D
Ach jo. A eště to šílený dusno :roll: .

a eště jsem asi dneska objevil nejdražší pumpu v Praze.

umíte někdo udělat nějaký seriózní rozbor /čerpacích stanic ve stylu hlasování tady na fóru? Jakože obsluha, ceny za benzín, ceny za doplňkové zboží, vysavač - udržba, hustění pneu apod?

Jirka325

Re: A už mám fakt plný zuby těch...

Příspěvek od Jirka325 » 10. 06. 2004 18:40

Emil Šic píše:Ach jo. A eště to šílený dusno :roll: .
Tobe nefunguje klimatizace ? :wink: :lol:
Ze se vubec rozcilujes kvuli pitomejm benzinkam. Jsou to drahy vydridussky zlodeji a uplne nejvic miluju ty, kde maj este zamceny hajzly s vchodem z venku a musis jit somrovat o klicek jak idiot.

voTon

Příspěvek od voTon » 10. 06. 2004 20:02

hehe to je fakt. :lol:
dys vidim jak na me koukaj dys si jdu jen pro ciga nebo nafoukat kola bez toho abych tam nechal talir za beno tak na ty jejich sluzby seru. navic pokud tam maj na foukani tu prenosnou nadobu mam pocit ze dys si chci dofoukat kola tak jim ji akorat naplnim a jedu domu po rafkach.
to radsi pojedu k nejlevnejsi pumpe natankuju a vypadnu pryc.
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 10. 06. 2004 20:43

nejkvalitnejsi benzin i sluzby ma jednoznacne Shell ae taky jednoznacne nejdrazsi
jinak bud jedu social a tankuju v hypernove nebo jedu velkej boss v BMW a tankuju u Shella.. posledni dobou jedu spis ten social (ae po zkusenostech se aci hodne rychle vratim ke kvalite) jinak posledni rok sem bral vyhradne u Shella a sice v prumeru o 1,50 drazsi benzin (tankuju Special 91 a ten je u Shella vzdy levnejsi nez Natural 95, u hypernovy apod. sou vsechny stejny) a byl sem spokojenej s kvalitou benzinu i obsluhy i ruznych bonusu
co se tyce prumeru (OMW, Aral,...) nemam rad kompromisy 8) , proste chcu jednu z krajnich verzi
----------------------:)

Albert

Příspěvek od Albert » 10. 06. 2004 22:04

Emile, naprostej souhlas! Je fakt ze je 15 let po revoluci a clovek nekam prijde tak jeste aby se snad tvaril jako jestli neobtezuje nebo co.. Zvlast rad mam (na to si zapomnel) takovy ty maniky ve vodrbany ksiltovce jak se ti hned vrhnou ke steracum jako ze dou mejt okno! Nasrat, kdyby prisel a"Dobry den, nechcete umyt okno?" tak jasny ze pohoda a jeste by dostal bůra.. Jenze s takovym pristupem co maj mu reknu ze nechci a pak si umeju sam..
Jinak obecne mam nejlepsi zkusenosti s JETem-jak sluzby, tak cena a kvalita benalu.
And píše:tankuju Special 91 ..
Za kolik ho kupujes? Sice trochu OT ale mam kamose kterej sezene litr za 20.. :wink:

And

Příspěvek od And » 10. 06. 2004 22:07

Albert píše:Emile, naprostej souhlas! Je fakt ze je 15 let po revoluci a clovek nekam prijde tak jeste aby se snad tvaril jako jestli neobtezuje nebo co.. Zvlast rad mam (na to si zapomnel) takovy ty maniky ve vodrbany ksiltovce jak se ti hned vrhnou ke steracum jako ze dou mejt okno! Nasrat, kdyby prisel a"Dobry den, nechcete umyt okno?" tak jasny ze pohoda a jeste by dostal bůra.. Jenze s takovym pristupem co maj mu reknu ze nechci a pak si umeju sam..
Jinak obecne mam nejlepsi zkusenosti s JETem-jak sluzby, tak cena a kvalita benalu.
Za kolik ho kupujes? Sice trochu OT ale mam kamose kterej sezene litr za 20.. :wink:
no za kolik ho maji.. ted kolem 26 - 27
dalo by se to nak pořešit? :D
sem z brna

Albert

Příspěvek od Albert » 10. 06. 2004 22:35

And píše:
Albert píše:Emile, naprostej souhlas! Je fakt ze je 15 let po revoluci a clovek nekam prijde tak jeste aby se snad tvaril jako jestli neobtezuje nebo co.. Zvlast rad mam (na to si zapomnel) takovy ty maniky ve vodrbany ksiltovce jak se ti hned vrhnou ke steracum jako ze dou mejt okno! Nasrat, kdyby prisel a"Dobry den, nechcete umyt okno?" tak jasny ze pohoda a jeste by dostal bůra.. Jenze s takovym pristupem co maj mu reknu ze nechci a pak si umeju sam..
sem z brna
Ja sem z Prahy, takze poresit by se to dalo, ale musel by sis vzdycky nabrat cisternu, aby se ti ta cesta vyplatila :lol:

Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 10. 06. 2004 23:28

:) teď to po sobě čtu, co sem odpoledne napsal, sem se teda rozčílil :) ale teď už ani nejsem rozčílenej, jen sem rezignoval.

Takže abych to shrnul a uklidnil se: jedeš ke stojanům, ale vedle stojí auto s chytrákem, který se postavil tak, že se už vedle něj vejdeš jen tak tak. No ale vejdeš se. Začneš tankovat a zjistíš, že se na tvý sklo vrhli buď dvě mladý patnáctiletý holky (ty tě nenaštvou), nebo dvě ukáčka v kombinéze Shell, když se jim nepovedlo vzít ti tankovací pistoli z ruky (těch je mi trochu líto, ale z očí jim většinou kouká touha po tuzéru, takže fuck). Dotankuješ plnou s pojistkou, abys to nemusel držet a po vypnutí se ven vyvalí cákanec benzínu. Když dotankuješ, všimneš si, že ty dvě holky tak "jako" popocházej kolem auta, ale je jim blbý si říct o tuzér. Tak dáš jedný pětikorunu nebo desetikorunu a když nemáš, je ti trapně, ale holt musíš projít dovnitř. Ale ne platit, musíš prostě nejdřív na záchod, už bys tu frontu u pokladny nepřežil. O WC víš, že je venku zamčený (jako dycky bývá), ale u pokladny je fakt fronta (dva s kartama), takže tam chvíli zevluješ a pak se ve správný okamžik osmělíš zeptat se na klíč na WC. Chlápek se na tě podívá a mlčky ti strčí do ruky neuvěřitelnej dřevěnej ušpiněnej velkej klacek s fabkou na konci. S vítězoslavným výrazem tváře se běžíš vychcat a při odemykání WC (fuj, ten klíč je taky mastnej) zjistíš, že je odemčeno, páč ty dveře někdo po sobě nezamknul.
Pochcaný prkýnko a nespláchnuto ani ekomentuješ, protože máš svých starostí dost. Pak vylezeš, v umyvadle se studenou vodou (teplá nějak nejde tím kohoutkem natočit) si opláchneš ruce a protože ubrousky došly, otevřeš si nohou dveře a vyjdeš ven. Kašleš na zamykání, ten šílenej klíč držíš v ruce, ale zjistíš, že si ho umokřil těma mokrejma rukama, který sis nemohl utřít - ale před prodavačkou při vracení to stejně bude tak trochu vypadat, že si ho pochcal... No ale jdeš platit. Před tebou je chlápek 45 let, typ škoda felicia, státní podnik a platí kartou a děsně zdržuje, protože přitom eště debilně laškuje s prodavačkou. Všichni čekáme, až se načte číslo, nebo co se to děje při placení. Konečně! Pan pitralon se laškovně a familiárně rozloučí (je tady skoro doma, že) a odkýve se ke svému fáru.

Máš zaplaceno. Koupil sis k tomu eště předraženou Kofilu za 12 Kč (v Tesku stojí 6,50) a kafe v automatu, který po vstupu do EU okamžitě zdražili o dvě koruny - z 10 na 12. Takže tu druhou desetikorunu, cos měl na vysavač, tam musíš strčit taky, a vypadne ti 8 korun. A jdeš znovu do fronty poprosit o rozměnění padesátikoruny na drobný do vysavače.
Vysavač nevysává, jak bys chtěl, takže tě to stojí ne deset, ale třicet ká čé, eště že ti prodavačka dala těch desetikorun víc. Jenže on vysává blbě jen proto, že je ucpanej a plnej, ale taky proto, že začal vysávat chlápek vedle a to snížilo výkon tvý trubice na polovinu (která je stejně na prd, protože je na konci kulatá a bordel ve škvíře mezi sedačkou a středovým panelem stejně nevysaješ, ta hadice je moc tlustá.
Kola se dofouknout ani nesnažíš, protože u jedný hadice někdo uříz celej konec a druhá na ventilku nedrží, a ty nemáš rozpětí sedm metrů, abys byl jednou rukou u tlačítka a druhou držel tu stále vytřelující hadičku na kole...

Takže sedneš a odjedeš. A až druhej den ráno zjistíš, že na dveřích spolujezdce je nová lehká promáčklina. Proč, sakra? Aha, ten vůl vedle tebe při tankování, když nastupoval (to si právě platil), tak prostě otevřel dveře - a bum. A nic. Prostě červen 2004, Praha. Jupííííí! Ať žije grafománie :D

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 10. 06. 2004 23:41

ty teda máš hustý zážitky...!
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle

Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 11. 06. 2004 01:27

Mirek píše:ty teda máš hustý zážitky...!
To se mi nestalo najednou, to je taková pesimisticko-realistická povídka. Každej by si tam měl najít to svý. Já to psal jen proto, aby si každej každou vteřinou uvědomoval, ŽE TOHLE TADY NENI NORMÁLNÍ STAV, čili nesmířil se s tím třeba JAKO S NORMOU civilizovanýho chování ve sféře služeb. Já nejsem takovej rapl, ale prostě mě to štve tady čím dál víc a kdyby mi bylo dvacet, seru na báwo, kupuju knížku angličtiny a beru roha okamžitě aspoň na pět let třeba makat manuálně kdekoli aspoň 1000 km daleko, abych zůstal duševně zdravej, protože mám dost jasný srovnání před/po revolucí (bylo mi už dost, tenkrát). Dvě generace nestačí a každej to zíváctví má v sobě, dílem i já. A co je nejhorší - zjišťuju, že to maj v sobě i generace, který byly mimina v 89. roce (!) a de facto vyrostli už bez vymejvání mozků.

Tisíckrát totiž vidíš ten šílenej klacek s klíček od hajzlu před očima a po tiscící první už se ti to zdá normální. A to je začátek konce, jestli mi rozumíš.

Howgh, sorry, už zase radši o béemvééé 8) :)

Emil Šic

Re: A už mám fakt plný zuby těch...

Příspěvek od Emil Šic » 11. 06. 2004 01:32

Jirka325 píše:
Emil Šic píše:Ach jo. A eště to šílený dusno :roll: .
Tobe nefunguje klimatizace ? :wink: :lol:
Jo funguje. Ale ne ta tělesná. :D

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 11. 06. 2004 02:58

Hmmm, nejsem sam komu se v teto bananove republice nelibi :lol:
Skoda jen, ze ne vsude je to o moc lepsi, takze je tezko rozmyslet, kam emigrovat :lol:
Holt nikde na nas obcany z das Republicos Bananos necekaj :lol:

And

Příspěvek od And » 11. 06. 2004 08:53

Albert píše:
And píše:
Jinak obecne mam nejlepsi zkusenosti s JETem-jak sluzby, tak cena a kvalita benalu. Za kolik ho kupujes? Sice trochu OT ale mam kamose kterej sezene litr za 20.. :wink:
sem z brna
Ja sem z Prahy, takze poresit by se to dalo, ale musel by sis vzdycky nabrat cisternu, aby se ti ta cesta vyplatila :lol:
hmm takze vyřešeny 8)

Mao

Příspěvek od Mao » 11. 06. 2004 08:58

umíte někdo udělat nějaký seriózní rozbor /čerpacích stanic ve stylu hlasování tady na fóru? Jakože obsluha, ceny za benzín, ceny za doplňkové zboží, vysavač - udržba, hustění pneu apod?
No já jsem vždycky tankoval u Shellu a to V - Power 95 ale v poslední době jsem na tuhle pumpu docela dost zanevřel...například: na Průmyslový je pumpa s WAPem, která patřívala Totalu a neměla chybu, vždycky tam bejval výbornej vysavač a ve wapce dokonce kýbl s vodou, saponátem a houbou, kterejma sis mohl v pohodě umejt káru a pak ji jenom za pár korun opláchnout. od tý doby co to převzal Shell stojí vysavač za h...o, zkrátili intervaly na wapce ( o hodně ) a o nějaký houbě a další vodě si nech zdát. A cena V - Power 95??? 31,50 jako všude jinde...jenže třeba u Jet na Želivárně stojí litr naturalu 95 26,70 :shock: a vedle u OMV 26,90. no to bych musel bejt úplnej magor abych kupoval benzín se stejným oktanovým číslem o bůra na litr dráž. To už vůbec nekomentuju fakt, že jsem tam u nich zapoměl v pátek večer na pokladně ( nikdo jinej na tý pumpě v tý chvíli nebyl ) Smart kartu. Když jsem se na ni ptal asi za dva dny tak mi tvrdili že o ní nic neví a ať se zeptám v týdnu...no a pak ji jako náhodou našli ale pochopitelně vybranou :evil: . Jinak co se týče služeb obecně tak vede taky Jet, maj nejširší sortiment v shopech a na pumpu až překvapivě nízký ceny. Obsluha vždy bezchybná. docela mám rád i některý OMV, nejlepší zkušenosti mám asi s tou co je ve Štěrboholích na konci radiály směrem do města.
member of zewl crew

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 11. 06. 2004 09:19

Mno ja uz jezdim z 99% k RB Oil v jesenici, benzin maj kvalitni, ceny bych řek v ramci možnosti slušny(momentalně 27.6 z N 95), hajzliky super, čisty a hlavně odemčeny, a teče i tepla voda :-) ubrousky an svym mistě :-), no a kybl s voudou na okna maj taky...., jediny co jeste nemaj je myčka, ale letos ji budou stavět(nakou laserovou ci co :-) ), ale to mě nevzrušo jelikož si auto umeju wapkou v praci...., no a staly zakaznik ma šanci ziskat slevovou kartu (30-50 hal. na litr). Kompresor funguje dobře, akorat si musiš poprosit obsluhu(vždy velice přijemnou) o tu koncovku....

Sice to zni trochu jako reklama :-), ale ja sem tam spokojenej :-)

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 11. 06. 2004 10:59

Emil Šic píše: ...ŽE TOHLE TADY NENI NORMÁLNÍ STAV...
pak ti doporučuju tohle, zjistíš že nejsi sám komu tenhle stav nepříjde normální...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle

Emil Šic

Příspěvek od Emil Šic » 11. 06. 2004 12:54

Eště vám řeknu historku měsíc starou: u Agipu na podolském nábřeží vám umejou motor wapem. Byl jsem tam několikrát, všechno v pohodě, kluci to vždycky dělali poctivě. Teď mám půjčenou E36, s plastovými kryty na motoru. Prostor motoru byl jen špinavej od šestiletýho prachu, jinak ani kapka oleje. A co se stalo? Ten kluk s wapem na ty kryty omylem pustil nějkou žíravinu pro odstraňování oleje a mastnosty, takže když to oschlo, udělaly se na všech plastech bílý mapy. Prostě to ta žíravina vyžrala. Já myslel že mě omejou. Ten kluk si splet nějaký trysky nebo co... Takže si hoši vzali pastu sonax a hodinu a půl hadříkama "natahovali" na ty plasty černou barvu. Jenže je tam tolik záhybů, že se stejně neměli šanci dostat se všude, kam ten proud stříkal. Navíc, samozřejmě opatlali i ne-plastový díly, takže jsem druhý den musel vzít benzinový čistič (vodou to nešlo) a tři hodiny kartáčkem na zuby a hadříkem odstraňovat ty zbytky černý pasty. Nakonec to dopadlo celkem dobře. Ti kluci samozřejmě nejsou (!) pojištění proti těmhle průserům, jak mi sami řekli. Takže kdyby tam přijel frajer s autem za 2 milony a byl to hysterickej debil a pojišťovna sečetla škodu, tak"mají vyděláno" 8)

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 11. 06. 2004 14:11

Tak tyhle problemy bych taky chtel mit :lol:
Neni nakonec lepsi ten motor treba nemejt ? Ono mu jeho mastny klima docela vyhovuje a vodu zrovna taky moc nemusi, vic nez je nutny.
A kdyz uz tak ne tak akcne ? :) zkratka co si neudelas sam, to nemas.
Me jednou ukrajinci na Shellu umyli motor tak peclive, ze zastrikali vsude do elektriky kde mohli a uz jsem neodjel.
A to bylo dobry pouceni jak pro me, ze se to nema s hygienou motoru prehanet, tak pro ne, protoze jsem samozrejme "hysterickej debil" :lol:

Albert

Příspěvek od Albert » 11. 06. 2004 23:14

Mao píše:Jet na Želivárně stojí litr naturalu 95 26,70 :shock:
To je ten o kterym sem mluvil, koukam ze berem u stejny cerpacky :lol:

mizuh

Příspěvek od mizuh » 12. 06. 2004 10:32

Mao píše:na Průmyslový je pumpa s WAPem, která patřívala Totalu a neměla chybu, vždycky tam bejval výbornej vysavač a ve wapce dokonce kýbl s vodou, saponátem a houbou, kterejma sis mohl v pohodě umejt káru a pak ji jenom za pár korun opláchnout. od tý doby co to převzal Shell stojí vysavač za h...o, zkrátili intervaly na wapce ( o hodně ) a o nějaký houbě a další vodě si nech zdát.
Taky tam jezdím a souhlasím, že od tý doby co je tam Shell je to horší, ale na tý druhý wapce ( dál od pumpy) je kartáč, kterej s trochou zručnosti splní podobnej účel jako ten kýbl s houbou. Intervaly fakt zkrátili, ale i přes to se mi posledně podařilo docela zas...ý auto umej za 40,- :D Je pravda že jsem se u toho docela zapotil jak jsem kmital kolem :lol: , ale výsledek byl dobrý - než mi auto druhý den po....o nějaký ptacvo :? Co se vysavače týče, tak za jednu desetikorunu vysaju celý auto 8)

Odpovědět