Vyjednávání s policajty

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Tak jak?

Podplácím pokud to jde, jen abych snížil pokutu
5
8%
Zkusím, ovšem nejde li to, zaplatím
22
37%
Nevyjednávám, policajtovi nedám do kapsy nic
33
55%

Celkem hlasů: 60

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 02. 2008 15:44

Tomas is píše:
Tweety píše:
Lukas-e21 píše:
za C) neuražej mě, protože si mě nařknul z trestneho činu, a ot zcela neopravněně.
§ 206 trestního zákona č. 140/1961 Sb.

Pomluva

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Tohle by měl Horis znát....

Jsem Lukáši schopen svědčit, že Horis tímto poškodil tvou vážnost u mne, jako spoluobčana :wink:

Horis to určitě ví, ale Ty, páč jsi jenom tupá hluchavka, tak nevíš, že to co napsal, by nestačilo ani na přestupek proti obč. soužití :wink:

Sorry za OT, ale tohle už je fakt moc :evil: Proč se každé téma poté, co do něj Horis něco napíše, zvrhne ve slovní bitku proti němu?

A když už jsme u vyjednávání, tak s každým se dá vyjednávat, jen se nesmí vyhrožovat :wink: . A není pravda, že policajti maj výhodu, naopak. Když policajt narazí na policajta blba, tak placka je spíš přítěž.
Čteš mi Tome myšlenky, je vidět, že víš o čem je řeč .. :wink: :wink: :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 11. 02. 2008 19:50

Tomas is píše: Horis to určitě ví, ale Ty, páč jsi jenom tupá hluchavka, tak nevíš, že to co napsal, by nestačilo ani na přestupek proti obč. soužití :wink:

Sorry za OT, ale tohle už je fakt moc :evil: Proč se každé téma poté, co do něj Horis něco napíše, zvrhne ve slovní bitku proti němu?

A když už jsme u vyjednávání, tak s každým se dá vyjednávat, jen se nesmí vyhrožovat :wink: . A není pravda, že policajti maj výhodu, naopak. Když policajt narazí na policajta blba, tak placka je spíš přítěž.
Je mi jasné, že vzhledem k tokání si s Horisem jsi nemohl napsat nic jiného. Kdybych si s někým rozuměl i v soukromém životě jako ty s ním, neučinil bych jinak. Tudíž tvé narážky beru úsměvně a nechává mě to chladným. Za hluchavku se nestydím :wink: Ba naopak, jsem pyšný na to, že tu bílou košili nosím a nemusim romským spoluobčanům sahat na jehly do kapsy :) Až si napíchneš taky nějakej hnus, dej adresu, pošlu ti bonboniéru.

Každý inteligentní člověk, co sem na to forum chodí, už delší dobu chápe, že s Horisem není něco v pořádku. Nejprve jsem to neřešil, potom mu napsal SZ a nyní už nemohu nic jiného, než stát za lidmi, které znám už delší dobu a vím co jsou zač.

Nicméně co jsem mohl čekat od člověka, co má blok motoru z 318iS a hlavu z M3 :wink: :twisted:

Prosím tě, a až budeš na netu, najeď na online slovník cizích slov a mrkni se co znamená slovo ironie :wink: A ruku na srdce, kolikrát jsi byl oznámen za nějaký přestupek od kolegy ?

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 11. 02. 2008 19:58

Tweety píše:
Tomas is píše: Horis to určitě ví, ale Ty, páč jsi jenom tupá hluchavka, tak nevíš, že to co napsal, by nestačilo ani na přestupek proti obč. soužití :wink:

Je mi jasné, že vzhledem k tokání si s Horisem jsi nemohl napsat nic jiného. Kdybych si s někým rozuměl i v soukromém životě jako ty s ním, neučinil bych jinak. Tudíž tvé narážky beru úsměvně a nechává mě to chladným. Za hluchavku se nestydím :wink: Ba naopak, jsem pyšný na to, že tu bílou košili nosím a nemusim romským spoluobčanům sahat na jehly do kapsy :) Až si napíchneš taky nějakej hnus, dej adresu, pošlu ti bonboniéru.

Každý inteligentní člověk, co sem na to forum chodí, už delší dobu chápe, že s Horisem není něco v pořádku. Nejprve jsem to neřešil, potom mu napsal SZ a nyní už nemohu nic jiného, než stát za lidmi, které znám už delší dobu a vím co jsou zač.

Nicméně co jsem mohl čekat od člověka, co má blok motoru z 318iS a hlavu z M3 :wink: :twisted:

Prosím tě, a až budeš na netu, najeď na online slovník cizích slov a mrkni se co znamená slovo ironie :wink: A ruku na srdce, kolikrát jsi byl oznámen za nějaký přestupek od kolegy ?
Tokání z Horisem .... :lol: No ještě že jsi nenapsal, že jsme milenci :wink:
No alespoň má Tomáš pěkné baworáky, tak mě snad sveze, když už to spolu táhnem .... :oops: :oops: :oops:

No a co z toho vyplývá ?? Opět za všechno může Horis, ten je zde ten nejhorší a všechno ostatní jsou fajn kluci .... :lol: :lol:

Zkamal jsi mě Tweety, zklamal... Od teď na tebe už budu koukat úplně jinak :?
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 11. 02. 2008 20:13

Ty mě klameš denně. Taktéž jsem si myslel, že budeš rozumnější. Ale uznej, napsal jsem ti i SZ, že by bylo vhodné, abys své chování přehodnotil. Ani to nepomohlo. Nezlob se, ale nemohu souhlasit, s Tvým chováním na tomto foru. Netvrdím, že v soukromém životě budeš špatný člověk (nakonec i Tomáše znám trochu osobně a připadal mi fajn), ale tady se chováš nesnesitelně...tak to prostě vidím, jestli se ti to líbí nebo ne. A řekni, pokud z 10ti členů si o tom 8 myslí totéž, nesvědčí to o něčem ? Bez urážek

A moje citace z trestního zákona ? Jen z toho důvodu, že nesnesu narážky toho typu, že beru úplatky (respektive že všichni policajti jsou stejní). Stejně tak nesnesu urážky typu, že taxikáři v Praze jsou zloději (respektive házet všechny taxikáře z Prahy do jednoho pytle). Serou mě tyto kecy a komukoliv kdykoliv bych to do téma vložil taktéž.

Tomas is

Příspěvek od Tomas is » 11. 02. 2008 20:30

Tweety píše:

Nečekal jsem že tak zareaguješ. Chlapče, já už dávo na ulici nejsem, takže o moje zdraví se bát nemusíš. Co se týče mého auta, tak už v létě jsem zjistil, a psal jsem na webfórum, že nejde o M3, ale 320is, takže jenom pro pořádek. A s nikým si nenotuju, jen mě vždycky namíchne, když chluchavka začne rozebírat trestní zákon, o kterém ví úplné hovno.
Naposledy upravil(a) Tomas is dne 11. 02. 2008 21:39, celkem upraveno 1 x.

Tomas is

Příspěvek od Tomas is » 11. 02. 2008 20:39

A ještě k úplnému pořádku, Horise jsem viděl jednou v životě v Panenském Týnci. Neřešil žádné hovadiny, byl naprosto v pohodě, takže nemám důvod být zaujatý. Stejně tak jsem jednou v životě viděl Tebe a tudíž nesoudím ani Tebe jinak. Dlouho jsem to přehlížel jak tady do něho l
každý kope a až dneska jsem zareagoval na Tvůj příspěvek. Prostě jsou věci o kterých se nežertuje. Ať už jsou to trestní oznámení či urážky dítěte. Tímto jde toto fórum prostě do prdele a už si z toho dělaj legraci i na jiných fórech :cry:

Takže Tweety, neber si to osobně, ale pokud kopeš do mrtvoly, tak si prostě musím myslet svoje. Nechci se hádat, o tom tohle fórum není. Je tady spousta lidí co maj BMW v malíčku, ale je tady i další spousta, co se jenom "vezou". Proto by měl Ondra začít reagovat a trochu to usměrnit.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 11. 02. 2008 23:47

hezky se to tady rozjizdi 8)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 12. 02. 2008 10:40

Nevim čim to je, ale od doby, kdy se tady všichni hromadně navážej do Horise a léčej si tim svoje mindráky nebo co,aniž by toho člověka osobně poznali, mě to tady začalo pěkně SRÁT!!!!! Už na forum vlezu jen občas, přečtu pár řádek HOVEN který tady na sebe lidi pouštěj no a křížkem vpravo nahoře tuhle zhovadilou zábavu rychle ukončím a raději jedu za klukama z Kladna na mini pokec srazík BMW, a věřte mi, HORIS neni špatnej a ani zlej člověk!!! A už vůbec nepochopim proč se některý zoufalci navážej i do jeho rodiny! to je opravdu hrdinskej čin, hodný pořádného POSERY!!!!! Předem je mi jasný že za tohle OT budu po zásluze potrestán ale musel jsem to sem napsat, sorry všem. Od doby co mám v garáži BMW a tim se mi splnil životní sen, jsem rád navštěvoval E30.cz, protože tady je spousta opravdu chytrých a šikovných lidí, kteří opravdu umějí poradit a pomoct, a myslím že proto by tady měla vládnout dobrá nálada a lidi by si měli vyměňovat své zážitky ze soužití s takovým dokonalým strojem jako BMW je, a ne se pořád vzájemně napadat a urážet!!! That´s all
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 12. 02. 2008 10:48

MarfyE34 píše:Nevim čim to je, ale od doby, kdy se tady všichni hromadně navážej do Horise a léčej si tim svoje mindráky nebo co,aniž by toho člověka osobně poznali, mě to tady začalo pěkně SRÁT!!!!! Už na forum vlezu jen občas, přečtu pár řádek HOVEN který tady na sebe lidi pouštěj no a křížkem vpravo nahoře tuhle zhovadilou zábavu rychle ukončím a raději jedu za klukama z Kladna na mini pokec srazík BMW, a věřte mi, HORIS neni špatnej a ani zlej člověk!!! A už vůbec nepochopim proč se některý zoufalci navážej i do jeho rodiny! to je opravdu hrdinskej čin, hodný pořádného POSERY!!!!! Předem je mi jasný že za tohle OT budu po zásluze potrestán ale musel jsem to sem napsat, sorry všem. Od doby co mám v garáži BMW a tim se mi splnil životní sen, jsem rád navštěvoval E30.cz, protože tady je spousta opravdu chytrých a šikovných lidí, kteří opravdu umějí poradit a pomoct, a myslím že proto by tady měla vládnout dobrá nálada a lidi by si měli vyměňovat své zážitky ze soužití s takovým dokonalým strojem jako BMW je, a ne se pořád vzájemně napadat a urážet!!! That´s all
ano, mas pravdu..... nicmene udelej sluzbu i sam sobe a zkus si projit prispevky tveho kamose Horise, kterej je v napadani a urazeni prebornik. Nazyvani lidi blbeckama, sockama a podobne, pripadne urazeni ze nekdo nema ani na blbou zasranou e34 je myslim jeho domena. Pokud se rady deje flame, vzdy se najdou zastanci jedne i druhe strany. Receno slovami z jineho webu - pokud se ti to nelibi, necti to.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 12. 02. 2008 10:49

MarfyE34 píše: protože tady je spousta opravdu chytrých a šikovných lidí, kteří opravdu umějí poradit a pomoct, a myslím že proto by tady měla vládnout dobrá nálada a lidi by si měli vyměňovat své zážitky ze soužití s takovým dokonalým strojem jako BMW je, a ne se pořád vzájemně napadat a urážet!!! That´s all
Přesně s tímhle souhlasim. Bohužel kvůli jistým lidem na foru, tito šikovní a chytrý lidé z fora odcházejí a my co tak rádi četli jejich příspěvky máme po ptákách.

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 12. 02. 2008 19:34

Max-Max píše:
MarfyE34 píše:Nevim čim to je, ale od doby, kdy se tady všichni hromadně navážej do Horise a léčej si tim svoje mindráky nebo co,aniž by toho člověka osobně poznali, mě to tady začalo pěkně SRÁT!!!!! Už na forum vlezu jen občas, přečtu pár řádek HOVEN který tady na sebe lidi pouštěj no a křížkem vpravo nahoře tuhle zhovadilou zábavu rychle ukončím a raději jedu za klukama z Kladna na mini pokec srazík BMW, a věřte mi, HORIS neni špatnej a ani zlej člověk!!! A už vůbec nepochopim proč se některý zoufalci navážej i do jeho rodiny! to je opravdu hrdinskej čin, hodný pořádného POSERY!!!!! Předem je mi jasný že za tohle OT budu po zásluze potrestán ale musel jsem to sem napsat, sorry všem. Od doby co mám v garáži BMW a tim se mi splnil životní sen, jsem rád navštěvoval E30.cz, protože tady je spousta opravdu chytrých a šikovných lidí, kteří opravdu umějí poradit a pomoct, a myslím že proto by tady měla vládnout dobrá nálada a lidi by si měli vyměňovat své zážitky ze soužití s takovým dokonalým strojem jako BMW je, a ne se pořád vzájemně napadat a urážet!!! That´s all
ano, mas pravdu..... nicmene udelej sluzbu i sam sobe a zkus si projit prispevky tveho kamose Horise, kterej je v napadani a urazeni prebornik. Nazyvani lidi blbeckama, sockama a podobne, pripadne urazeni ze nekdo nema ani na blbou zasranou e34 je myslim jeho domena. Pokud se rady deje flame, vzdy se najdou zastanci jedne i druhe strany. Receno slovami z jineho webu - pokud se ti to nelibi, necti to.
Ano, já mám ale pravdu, že to byla jen reakce z mé strany na vaše napadení, na pokus ponižování .... atd. JÁ S TÍM NEZAČAL ! ! ! Kdyby tady někdo napsal seběvětší píčovinu, je to v poho..., co napíšu já sleduje 1000 očí a už slyším jenom urážky na mojí rodinu, dceru, auto, zaměstnání ... atd :? Tak kde je chyba ?? Jenom ve mě ??? Takovej Pawka G. mi dal při první setkání na fóru najevo, že jsem zasranej policejní zmrd, že by se mnou nikdy nemohl sedět u piva v hospodě u jednoho stolu ... atd. A podle toho se mnou takhle jedná .... Mám na Kladně spoustu kamarádů, sedí se mnou u stolu v hospodě, nedělá jim žádný problém přítomnost mojí soby u stolu atd. To jsem poprvé zažil až tady na fóru ... Nikdo mi nedává najevo co dělám, čím se živí. Berou mě takového jaký sem. Tak jak mě popsal Tomas IS či Marfy e34 :wink: Tak kde je zase chyba ??? Zase jenom ve mě ??? Ano, mám své mouchy, nejsem bůh, ale kdo je nemá ??? Nikde jsem se nesetkal s takovou nenávistí jako zde :?

To co potkávám v práci, to je někdy skutečně "matroš", to co někdy vidím tady, se tomu začíná dosti podobat ....

Ono by taky chtělo, než se začne kopat kolem sebe a poukazovat na Horise, začít třeba u sebe ....

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 12. 02. 2008 20:51

horis píše:
Max-Max píše:
Ano, já mám ale pravdu, že to byla jen reakce z mé strany na vaše napadení, na pokus ponižování .... atd. JÁ S TÍM NEZAČAL ! ! ! Kdyby tady někdo napsal seběvětší píčovinu, je to v poho..., co napíšu já sleduje 1000 očí a už slyším jenom urážky na mojí rodinu, dceru, auto, zaměstnání ... atd :? Tak kde je chyba ?? Jenom ve mě ??? Takovej Pawka G. mi dal při první setkání na fóru najevo, že jsem zasranej policejní zmrd, že by se mnou nikdy nemohl sedět u piva v hospodě u jednoho stolu ... atd. A podle toho se mnou takhle jedná .... Mám na Kladně spoustu kamarádů, sedí se mnou u stolu v hospodě, nedělá jim žádný problém přítomnost mojí soby u stolu atd. To jsem poprvé zažil až tady na fóru ... Nikdo mi nedává najevo co dělám, čím se živí. Berou mě takového jaký sem. Tak jak mě popsal Tomas IS či Marfy e34 :wink: Tak kde je zase chyba ??? Zase jenom ve mě ??? Ano, mám své mouchy, nejsem bůh, ale kdo je nemá ??? Nikde jsem se nesetkal s takovou nenávistí jako zde :?

To co potkávám v práci, to je někdy skutečně "matroš", to co někdy vidím tady, se tomu začíná dosti podobat ....

Ono by taky chtělo, než se začne kopat kolem sebe a poukazovat na Horise, začít třeba u sebe ....
Blbče, člověk může bejt policajt, ale ne proto aby byl něco víc než ostatní a ty tak bohužel často vystupuješ :wink: Není to o nenávisti, ale když někdo machruje odznakem, tak je u mně ubožák, tvoje megadebilní narážky že jsou tu samé socky ti taky asi moc kamarádů nepřidalo, tvoje rady do téměř všech inzerátů byly vždycky úžasný, poučování ostatních členů foora téměř o čemkoliv dokázalo že se vyznáš vážně skoro ve všem...mohl bych pokračovat spoustou věcí kterýma sis to ode mně zasloužil, ale nepomůže nám to ani jednomu. Přijeď na nějakej sraz, chovej se normálně a všechno bude v pohodě a možná se tomu jednou sám zasměješ až přestaneš bejt ukřivděnej... Chápu že urážky rodiny a dítěte tě serou, ale to už je extrém a soudnej člověk se k tak trapnýmu jednání neuchýlí. Prostě mysli než něco napíšeš :wink:
E36 323i coupé

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 12. 02. 2008 21:14

Přesně tak, přijeď na BIG, pokecáme...a možná pochopíme prostě tvou povahu. Jak už jsem napsal, věřim že ve skutečnosti nebudeš špatnej člověk, ale opravdu někdy tvé názory nechápu, to se nezlob :?

BTW co se týká narážek na tvou malou, stojím za Tebou

břečka

Příspěvek od břečka » 12. 02. 2008 22:07

vy ste fakt cáklí kolem té vaší domnělé přefouklé narážky na dítě :roll: OMFG :roll: Asi to nebylo zrovna košer ale děláte z toho něco co to není :roll: No vono se teď hodí jakýkoli stéblo co...
sorry ale tohle se fakt nedá
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 12. 02. 2008 22:32

břečka píše:vy ste fakt cáklí kolem té vaší domnělé přefouklé narážky na dítě :roll: OMFG :roll: Asi to nebylo zrovna košer ale děláte z toho něco co to není :roll: No vono se teď hodí jakýkoli stéblo co...
sorry ale tohle se fakt nedá
Poslyš, máš dítě ??? Pokud ano, řekni mi, kolikát ti někdo nazval dítě dvouhlavym dementem ??? A pokud ano, jak si to líbilo ??? Nic víc po tobě nechci, jen mi na tohle odpověď ... :?

Já to rozhodně nezlehčuji, to že uráží mě mi nevadí, na dítě mi NIKDO šahat nebude ... Byl bych špatný táta, pokud bych nebojoval za svojí holčičku :wink:

břečka

Příspěvek od břečka » 12. 02. 2008 22:45

horis píše:Poslyš, máš dítě ??? Pokud ano, řekni mi, kolikát ti někdo nazval dítě dvouhlavym dementem ??? A pokud ano, jak si to líbilo ??? Nic víc po tobě nechci, jen mi na tohle odpověď ... :?

Já to rozhodně nezlehčuji, to že uráží mě mi nevadí, na dítě mi NIKDO šahat nebude ... Byl bych špatný táta, pokud bych nebojoval za svojí holčičku :wink:
já chápu že seš nasranej, nikomu se nelíbí dělání do rodiny...ale nesčetněkrát se mě to samý na netovejch diskusích a serverech stalo a prostě sem si řekl svý a dál to neřešil...a to jsem docela nervák...myslím že ses toho neplánovaně "chytil jak hovno košile" a v rámci moralizování se to nafouklo do velikosti Zeppelinu. Nikdo nezpochybňuje jakej seš táta a dokazuješ to. Ale prostě číst od některých to co píšou mi přijde pokrytecký a lhaní do kapsy :? je na čase vychladnout
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 12. 02. 2008 22:53

břečka píše:
horis píše:Poslyš, máš dítě ??? Pokud ano, řekni mi, kolikát ti někdo nazval dítě dvouhlavym dementem ??? A pokud ano, jak si to líbilo ??? Nic víc po tobě nechci, jen mi na tohle odpověď ... :?

já chápu že seš nasranej, nikomu se nelíbí dělání do rodiny...ale nesčetněkrát se mě to samý na netovejch diskusích a serverech stalo a prostě sem si řekl svý a dál to neřešil...a to jsem docela nervák...myslím že ses toho neplánovaně "chytil jak hovno košile" a v rámci moralizování se to nafouklo do velikosti Zeppelinu. Nikdo nezpochybňuje jakej seš táta a dokazuješ to. Ale prostě číst od některých to co píšou mi přijde pokrytecký a lhaní do kapsy :? je na čase vychladnout
No to si piš, že jsem nasranej .... :twisted: :evil: Kdyby mi to řekl někdo na fóru www.jsemdebil.cz :wink: či tak nějak, snad bych to i bral :wink: A nebo nějaký úchyl, mentos .... Ale příčetný člověk, svéprávný, snad i fanda značky, na fóru mezi dosp. lidmi, sorry, to neberu ... TO MU PROSTĚ NEODPUSTÍM, jako že jsem horis. Odpustil jsem všem, všechny urážky, vše jsem hodil za hlavu, ale tohle ne :!: A zároveň se omlouvám VŠEM komu jsem řekl něco špatného .... :wink:

břečka

Příspěvek od břečka » 12. 02. 2008 23:04

aha najednou to jde :lol: to se mi snad zdá :roll: Hele tak asi se ti zalíbila role mučedníka kterou z tebe udělali někteří Jidášci..no užívej si svých 15minut slávy :D
Chtěl tě nasrat a to se povedlo, co víc dodat :wink: Mirek Dušín by se nad některýma zastyděl :lol:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 12. 02. 2008 23:10

břečka píše:aha najednou to jde :lol: to se mi snad zdá :roll: Hele tak asi se ti zalíbila role mučedníka kterou z tebe udělali někteří Jidášci..no užívej si svých 15minut slávy :D
Chtěl tě nasrat a to se povedlo, co víc dodat :wink: Mirek Dušín by se nad některýma zastyděl :lol:
Nic se neužívám a mučedník rozhodně nejsem .... :shock:

Souhlasím ale, že se mu povedlo mě nasrat jako nikdo jinej ... :evil: :twisted:

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 13. 02. 2008 10:22

Hoši, Hoši, Hoši serme na to, hádky jsou pro důchodkyně v sámošce!!! Pojďme se bavit třeba o letošním BIG BMW srazu, minulej rok jsem ho zažil poprvé a jedním slovem to byl prostě MASAKR :lol: Nejlepší sraz co jsem kdy zažil!!! A večer ta spanilka, tolik "MILÁŠKŮ" pohromadě nemaj ani v Mnichově 8) moc se těšim na léto až tahle akce zase vypukne, a já si zase suprově pokecám s profíkama na BMW a tady s fora jich tam bylo požehnaně. Jo a taková dobrá a přátelská atmosféra jaká vládla tam, kdyby vládla i tady to by byl "MNICHOVSKEJ RÁJ".

PS: jen tak mimo téma,teď nechci nikomu zalejzat do řiťky, ale moc bych chtěl live pokecat s Maxem, jelikož je to fakt odborník a dost mi poradil, a minulej rok jsem na BIGU potkal jen jeho voňavou "6" tak snad se setkáme 8)
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

Odpovědět