máš pravdu ten seznam je dosta starý, a nikdo přesně ani neví co se tam nachází.Spajk99 píše:Maybacha a tak tam nenajdeš pač ten seznam je starej asi deset let si vsimnete že tam nemá nove auta to me zaráží!!! ja videl na fotkách jeho letadlo prej neni skoro celej vnitřek ve zlate![]()
Tak teď jsi mu to dal, Vládíku! Hned jak si tvůj příspěvek sultán přečte, od studu zrudne až na prdeli a ihned všechny svoje auta pošle dětem do Afriky, ať si je sní!vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi.k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
první je potřeba těm v africe vysvětlit, že rodit děcka každej rok a prcat bez šprcek(odkud myslíš že máme fenomen AIDS)není to pravý ořechový a pak se to tam možná někam hne(tam je to prostě začarovanej kruh a jiný to tam nebudu, viz blízký vychod)...ony peníze nejsou všechno a už tak tam plujou šilený kvanta...ikdyž seš jeden z nejbohatších lidí, tak celej svět spasit nemužeš.vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi.k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
mno takže pro info, AIDS nepochází z afriky (ale je tam hoodně rozšířen), ale z jižní ameriky, a vyvinul se z podobné nemoci která postihovala opice...no a nějaký kmen při nákých slavnostech píchal opice, no a nemoc přešla na člověka.....ales. píše:první je potřeba těm v africe vysvětlit, že rodit děcka každej rok a prcat bez šprcek(odkud myslíš že máme fenomen AIDS)není to pravý ořechový a pak se to tam možná někam hne(tam je to prostě začarovanej kruh a jiný to tam nebudu, viz blízký vychod)...ony peníze nejsou všechno a už tak tam plujou šilený kvanta...ikdyž seš jeden z nejbohatších lidí, tak celej svět spasit nemužeš.vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi.k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
věř mi, že ej to tak jak pišuales. píše:no nevím, ale nechci se hádat...něco z tama je jestli ebola, aids, nevím přesně, každopádně je tam bordel obrovskej.
PS:Ted sem se koukal a dočetl sem se poprve bylo diagnostikovaný v americe nějakým lekařem xxx v roce 81, ale kde byl ten vir zmutovanej sem nezjistiljá mám zato že to bylo fakt tam, ale jak říkám nejsem si jistej, tak kdyžtak díky za každý nový info
Asmodeus147 píše:Tak teď jsi mu to dal, Vládíku! Hned jak si tvůj příspěvek sultán přečte, od studu zrudne až na prdeli a ihned všechny svoje auta pošle dětem do Afriky, ať si je sní!vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi.k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!