el odskoky

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Stany

el odskoky

Příspěvek od Stany » 08. 09. 2004 20:33

Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od auta :idea:

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Re: el odskoky

Příspěvek od Flery » 08. 09. 2004 22:06

Stany píše:Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od auta :idea:
konkretne u zadnich je to pohoda cvaknes zámek a co se stane? kufr ti otevre o 5-10 čísel podle toho jak sou na tom pružiny osobně doporučuju táhlo a páčku dovniř!!!je to bezpečnější :lol: a i levnější!!!
Tel : 773 622 822

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 09. 09. 2004 10:55

Flery píše:
konkretne u zadnich je to pohoda cvaknes zámek a co se stane? kufr ti otevre o 5-10 čísel podle toho jak sou na tom pružiny osobně doporučuju táhlo a páčku dovniř!!!je to bezpečnější :lol: a i levnější!!!
Ehm, no myslím, že měl namysli zadní dveře, ne kufr...
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 09. 09. 2004 11:03

thomas_a_anderson píše:
Flery píše:
Ehm, no myslím, že měl namysli zadní dveře, ne kufr...
aha to me nenapadlo...no a proč dávat odskoky vyřit kliky a celi dvere strikat? jednou sem mel takový auto puceny a starsne sem nadaval :evil: na vola co to udelal!!!
Tel : 773 622 822

Stany

Příspěvek od Stany » 09. 09. 2004 15:37

No tak to je teda rada nad zlato já se neptám proč ale jak to udělat aby to fungovalo .Samozřejmě myslím zadní DVEŘE a ne kufr :roll:

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 09. 09. 2004 15:52

http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Čenda

Příspěvek od Čenda » 09. 09. 2004 18:27

Já jsem to otvíral normálně přes motorek centrálu, kterej sem přišrouboval na táhlo kliky (klika zevnitř), a mám za to, že jsem tam víc někde napnul pružinu, aby to ten motorek stahlo pak zpět, aby to nezůstalo otevřený. Jinak když motorek zatáhl za kliku, tak dveře odskočí sami, protože v zámku je taky pružina která tomu pomůže.

Stany

Příspěvek od Stany » 09. 09. 2004 19:26

Dík kluci už je mi to jasné.Dnes jsem to zkoušel a dveře opravdu trochu odskočí on to člověk vůbec nevnímá protože má kliku :D

mykyna

odskoky

Příspěvek od mykyna » 25. 04. 2006 20:56

ahoj, mam to v aute a musim dycky na dvakrat, pootevrit strcit tam prsty zavrit centralem a zas otevrit.. fuck off, system ale už sem to tak koupil, stále scháním co s tim ale nic nenašel sem ,

rady typu dej tam někam pružinu, ... to ne nejsem žádnej mechanik

předloni sem byl na srazu v Lánově a byl tam typ se žlutym kombikem fakt. nice...a sledoval sem to a krasne mu to odskočí napoprvé otevřeno, bohužel sem se ho nezeptal jak to.

přemejšlel sem novou gumu kolem dveří, ale ta je prý nová uplně měkounká...takže to asi ne

nebo dat nějaky silnější el. motorek který silnějc otevře ...?

kdybyste někdo věděl dik za radu

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: odskoky

Příspěvek od maca » 25. 04. 2006 21:47

mykyna píše:ahoj, mam to v aute a musim dycky na dvakrat, pootevrit strcit tam prsty zavrit centralem a zas otevrit.. fuck off, system ale už sem to tak koupil, stále scháním co s tim ale nic nenašel sem ,

rady typu dej tam někam pružinu, ... to ne nejsem žádnej mechanik

předloni sem byl na srazu v Lánově a byl tam typ se žlutym kombikem fakt. nice...a sledoval sem to a krasne mu to odskočí napoprvé otevřeno, bohužel sem se ho nezeptal jak to.

přemejšlel sem novou gumu kolem dveří, ale ta je prý nová uplně měkounká...takže to asi ne

nebo dat nějaky silnější el. motorek který silnějc otevře ...?

kdybyste někdo věděl dik za radu
jestli ti to neutahne motorek centralu, tak kup primo elektromagnet.odskok, ten se da koupit v tuning shopech, ma vetsi silu a utahne ti to hned napoprve! ale nejdriv zkus nejak poladit ten tvuj stavajici moturek, staci s nim hnout a mozna mas problem vyresen
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

mykyna

odskoky

Příspěvek od mykyna » 28. 04. 2006 16:19

tak sem nechal vyměnit panty dveří a ... odskakuje, .. sice jen trošku ale otevřu to v pohodě...

:lol: :lol: supáá

Odpovědět