jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od auta
el odskoky
el odskoky
Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od auta
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: el odskoky
konkretne u zadnich je to pohoda cvaknes zámek a co se stane? kufr ti otevre o 5-10 čísel podle toho jak sou na tom pružiny osobně doporučuju táhlo a páčku dovniř!!!je to bezpečnějšíStany píše:Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
Tel : 773 622 822
- thomas_a_anderson
Ehm, no myslím, že měl namysli zadní dveře, ne kufr...Flery píše:konkretne u zadnich je to pohoda cvaknes zámek a co se stane? kufr ti otevre o 5-10 čísel podle toho jak sou na tom pružiny osobně doporučuju táhlo a páčku dovniř!!!je to bezpečnějšíStany píše:Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od autaa i levnější!!!
...modrá <b>byla</b> dobrá...
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
aha to me nenapadlo...no a proč dávat odskoky vyřit kliky a celi dvere strikat? jednou sem mel takový auto puceny a starsne sem nadavalthomas_a_anderson píše:Ehm, no myslím, že měl namysli zadní dveře, ne kufr...Flery píše:konkretne u zadnich je to pohoda cvaknes zámek a co se stane? kufr ti otevre o 5-10 čísel podle toho jak sou na tom pružiny osobně doporučuju táhlo a páčku dovniř!!!je to bezpečnějšíStany píše:Máta s tím někdo nějaké zkušenosti hlavně na zadních dveří.Studoval
jsem to ale nějak to nechápu el.magnet mi otevře ale jak ty dveře odskočej od autaa i levnější!!!
Tel : 773 622 822
Já jsem to otvíral normálně přes motorek centrálu, kterej sem přišrouboval na táhlo kliky (klika zevnitř), a mám za to, že jsem tam víc někde napnul pružinu, aby to ten motorek stahlo pak zpět, aby to nezůstalo otevřený. Jinak když motorek zatáhl za kliku, tak dveře odskočí sami, protože v zámku je taky pružina která tomu pomůže.
odskoky
ahoj, mam to v aute a musim dycky na dvakrat, pootevrit strcit tam prsty zavrit centralem a zas otevrit.. fuck off, system ale už sem to tak koupil, stále scháním co s tim ale nic nenašel sem ,
rady typu dej tam někam pružinu, ... to ne nejsem žádnej mechanik
předloni sem byl na srazu v Lánově a byl tam typ se žlutym kombikem fakt. nice...a sledoval sem to a krasne mu to odskočí napoprvé otevřeno, bohužel sem se ho nezeptal jak to.
přemejšlel sem novou gumu kolem dveří, ale ta je prý nová uplně měkounká...takže to asi ne
nebo dat nějaky silnější el. motorek který silnějc otevře ...?
kdybyste někdo věděl dik za radu
předloni sem byl na srazu v Lánově a byl tam typ se žlutym kombikem fakt. nice...a sledoval sem to a krasne mu to odskočí napoprvé otevřeno, bohužel sem se ho nezeptal jak to.
přemejšlel sem novou gumu kolem dveří, ale ta je prý nová uplně měkounká...takže to asi ne
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: odskoky
jestli ti to neutahne motorek centralu, tak kup primo elektromagnet.odskok, ten se da koupit v tuning shopech, ma vetsi silu a utahne ti to hned napoprve! ale nejdriv zkus nejak poladit ten tvuj stavajici moturek, staci s nim hnout a mozna mas problem vyresenmykyna píše:ahoj, mam to v aute a musim dycky na dvakrat, pootevrit strcit tam prsty zavrit centralem a zas otevrit.. fuck off, system ale už sem to tak koupil, stále scháním co s tim ale nic nenašel sem ,
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi