Jojo. jsem na tom stejne. Ale zdravim se jenom s tricitkarema... A i starsi panove zdravi.. nekdy i sami od sebe.... A nekolikrat jsem potkal tricu s nemeckou znackou a zdravil jako prvniFlery píše:jednou sem blikal a hele černo..od tý doby trochu víc detailuju..
Jo.Já ještě žádnou plechovku podobnou těm cikanskejm neviděl.A nmohm raději tam vidim nějakýho mladýho nadšence než cikanskou šlupku ověšenou pandulákama,polepenou samolepkama a špinavýho cikána za volantem.A nejvíc mě dostala bíla 318 s kokot pruhama z černé izolačky.Na zvraceníLOPOLO píše:a bilou plechovku jo?Angel-bmw píše:Zdrávím každou E30 a starší sedmy a pětky.Jen když v tom vidím cikána tak mě ruku nedonutí zvednout nikdo protože cikánskou plechovku e30 neúpovažuju za bmw
Tvoje problemy bych bralTweety píše:Zdravim, vždycky bliknu. Šance, že mi někdo odpoví je cca 50%. A když jsem jednou vyjížděl z křižovatky, najednou se proti mě objevila pěkná třicítka, blikla a já už nestihl odpovědět, sralo mě to ještě dva dny po tomCelou dobu to tu prosazuju a když už se povede, že nezdravim první, tak to podělám
tomashv píše:Tvoje problemy bych bralTweety píše:Zdravim, vždycky bliknu. Šance, že mi někdo odpoví je cca 50%. A když jsem jednou vyjížděl z křižovatky, najednou se proti mě objevila pěkná třicítka, blikla a já už nestihl odpovědět, sralo mě to ještě dva dny po tomCelou dobu to tu prosazuju a když už se povede, že nezdravim první, tak to podělám
![]()
Zdravim obcas, jenom kdyz vidim v aute mladyho kluka a auto vypada jako auto nadsence. Imho nema smysl zdravit ridice nove sedmicky a ani piloty polorozpadlych vraku...