Špičkové lakování Praha
Tak to prrrrrrrrrrrrrrr!!! To se ti asi stalo s předchozím člověkem, co tam cákal. Tenhle člověk, kterýho tu doporučuju, je tam krátce. Má to v nájmu a jede tam na svoje triko.Zavarenec píše:tak to jsem přesně myslel...Serifus píše:Čoveče.. já tyhle končiny moc neznám. Vím, že se tam jede okolo OMW na semaforech doleva... pak přes šraňky a nalevo je to takovej areál původně asi zemědělskej. Je tam taková vysoká hala a hned vedle je lakovna s boxem. Asi myslíš to samý
musim Vás hoši zklamat. Lakuje sice moc pěkně, ale už tam v životě nejedu. Byl mi z této lakovny odcizeno auto. Lakovna byla vykradená a auto v prdeli. Našlo se za měsíc někde u cikánů v dezolátním stavu.
Takže se mi lakování kapoty pěkně prodražilo...
prrrr....bohužel areál zůstal ve stejnym stavu jako člověk co tam cákal předtím, takže další možnost vykradení celého areálu je stejně možná jako předtím
Ale zkusím se tam někdy zastavit. Mám to cca 3min od baráku
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Jezdím kolem každý den ve dne v noci. Vidím jak to tam vypadá a nic zásadního se nezměnilo. On jakožto nájemce, má v nájmu pouze lakovnu. V tom areálu je toho o něco víc, tudíž on ani celý objekt spravovat nemůže. Pokud on si zabezpečil svou lakovnu víc než člověk před ním. Jedině dobře.Serifus píše:Mno.. asi toho o tom areálu víš víc, než sám nájemce. Včetně toho, že se tam podle tebe nic nezměnilo
Pouze jsem upozornil na skutečnost, která se mi stala a věř, je to hodně nepříjemné... Po tomto incidentu jsem právě očekával nějaké opratření, jako nový plot s ostnatým drátem a já nevim co ještě
Bohužel se nic nezměnilo.
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Absolutně to nemá nic společnýho s lakováním doporučovaného člověka. Ano. Má v nájmu pouze areál lakovny. O spravování nebyla řeč. Není správcem, ale nájemcem.
O bezpečnosti lakovny se tady nemůžeme bavit. Auto ti ukradnou klidně za ostnatým drátem. Klidně z garáže. Před domem. Kdekoliv. Jakou to má spojitost s lakováním? Žádnou. Jen jsi měl peška, že se to stalo zrovna v tom areálu a ne u tebe před domem.
Naopak ve spojitosti s nespojitostí s topicem žádám admina o promazání OT komentářů o zabezpečení budov
O bezpečnosti lakovny se tady nemůžeme bavit. Auto ti ukradnou klidně za ostnatým drátem. Klidně z garáže. Před domem. Kdekoliv. Jakou to má spojitost s lakováním? Žádnou. Jen jsi měl peška, že se to stalo zrovna v tom areálu a ne u tebe před domem.
Naopak ve spojitosti s nespojitostí s topicem žádám admina o promazání OT komentářů o zabezpečení budov
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Serifus: Nevím, co máš s dotyčným lakýrníkem společného, na to, že by ti jen lakoval auto za něj nějak moc kopeš 
To, že tam někomu ukradli auto je zřejmě taky fakt, nevidím důvod to tu promazávat - ať si každý udělá obrázek sám. Promazáním buď zbytek ztratí smysl, nebo by se muselo smazat téměř všechno kromě tvojí chvály, což moc objektivní zrovna není
Nikdo tu nikomu nenadává, je to prostě jen zkušenost někoho jiného, aspoň to tak vidím.
To, že tam někomu ukradli auto je zřejmě taky fakt, nevidím důvod to tu promazávat - ať si každý udělá obrázek sám. Promazáním buď zbytek ztratí smysl, nebo by se muselo smazat téměř všechno kromě tvojí chvály, což moc objektivní zrovna není
Nikdo tu nikomu nenadává, je to prostě jen zkušenost někoho jiného, aspoň to tak vidím.
Mno... Po všech těch fušerech, co jsem za svůj život potkal.. po těch všech rádoby odbornících, dokážu ocenit, když někdo dělá práci tak luxusně, že mi to vyrazí dech
Toliko k němu. Ale že bych za něj nějak moc kopal?
Vem si, že třeba budeš prodávat dům. Přijde nějakej chytrolín a řekne, že v tom domě mu zabili manželku. Že se jí v tom domě sice pěkně bydlelo, ale že jí prostě někdo rozřezal na kusy a nebylo to zrovna pěkný. Pak dodá něco ve smyslu, že současnýho prodejce sice nezná, ale určitě ten dům nezabezpečil tak, aby se v něm dalo bydlet a nezdechnout.
Prodávající domu může jen čumět, co to má společnýho s jeho prodejem, když ani o žádný vraždě neví a jen prodává dům
To by mě zajímalo, kde je ona objektivita?
Kde je ta zkušenost? Dotyčný píše, že lakýrník lakuje dobře. Ale že mu tam někdy ukradli auto. 1) Lakoval mu to evidentně předchozí nájemce lakovny. Stejně tak jako i za působení předchozího nájemce mu bylo odcizeno vozidlo. 2) Když se týká zkušenost někoho jinýho, tak by měla patřit do jinýho topicu a necpat se sem, ne?
Jde o záměnu lidí a míchání událostí, které nemají nic společného s kvalitou a precizností práce mnou doporučeného lakýrníka. Tak to vidím já.
Vem si, že třeba budeš prodávat dům. Přijde nějakej chytrolín a řekne, že v tom domě mu zabili manželku. Že se jí v tom domě sice pěkně bydlelo, ale že jí prostě někdo rozřezal na kusy a nebylo to zrovna pěkný. Pak dodá něco ve smyslu, že současnýho prodejce sice nezná, ale určitě ten dům nezabezpečil tak, aby se v něm dalo bydlet a nezdechnout.
Prodávající domu může jen čumět, co to má společnýho s jeho prodejem, když ani o žádný vraždě neví a jen prodává dům
To by mě zajímalo, kde je ona objektivita?
Jde o záměnu lidí a míchání událostí, které nemají nic společného s kvalitou a precizností práce mnou doporučeného lakýrníka. Tak to vidím já.
Pokud mu zabijou ženu, protože se tam někdo vloupal dveřma, který se dají vypáčit šroubovákem a zůstanou tam i při prodeji. je to objektivní.
Ty prodejce nejsi, alespoň to tak píšeš (pokud tedy nejsi onen lakýrník co tu smrdí samochválou).
jen jsem napsal, že mi z TOHOTO AREALU/LAKOVNY byl odcizen osobní vůz. Toť vše...
Myslím, že to je dobrý poznatek toho, že lakýra je super, ale že se tam občas krade...
Ty prodejce nejsi, alespoň to tak píšeš (pokud tedy nejsi onen lakýrník co tu smrdí samochválou).
jen jsem napsal, že mi z TOHOTO AREALU/LAKOVNY byl odcizen osobní vůz. Toť vše...
Myslím, že to je dobrý poznatek toho, že lakýra je super, ale že se tam občas krade...
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Už mi to nedá a musim se taky připojit.
Když už má někdo kšeft a má v něm cizí věci, jako tady zmiňované auto, tak by měl mít taky pojistku na takovýhle situace!
Když už má někdo kšeft a má v něm cizí věci, jako tady zmiňované auto, tak by měl mít taky pojistku na takovýhle situace!
Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
Proto mi nepřijde objektivní tady psát o něčem, co nemá společnýho s doporučením lakování. Taky je tam střecha z eternitu, takže bacha na azbest a taky tam někdy prší na silnici. Občas tam i svítí sluníčko. Takhle můžu psát tunu nesmyslů. Někomu to dojde, že je to něco, co s tím nemá nic společnýho. Někdo se toho chytí jako Jirkoj. Pak už automaticky odmítne tohohle lakýru, protože tam kdysi ukradli někde někomu auto. A to mě sere.Zavarenec píše:Pokud mu zabijou ženu, protože se tam někdo vloupal dveřma, který se dají vypáčit šroubovákem a zůstanou tam i při prodeji. je to objektivní.
Ty tam nemakáš, takže nevíš, jak je to zabezpečený. Já tam byl a auto bych tam s klidem nechal. Protože jsem viděl, že to není fórový. Ale BEZPEČNÝ.