Mno... Po všech těch fušerech, co jsem za svůj život potkal.. po těch všech rádoby odbornících, dokážu ocenit, když někdo dělá práci tak luxusně, že mi to vyrazí dech

Toliko k němu. Ale že bych za něj nějak moc kopal?
Vem si, že třeba budeš prodávat dům. Přijde nějakej chytrolín a řekne, že v tom domě mu zabili manželku. Že se jí v tom domě sice pěkně bydlelo, ale že jí prostě někdo rozřezal na kusy a nebylo to zrovna pěkný. Pak dodá něco ve smyslu, že současnýho prodejce sice nezná, ale určitě ten dům nezabezpečil tak, aby se v něm dalo bydlet a nezdechnout.
Prodávající domu může jen čumět, co to má společnýho s jeho prodejem, když ani o žádný vraždě neví a jen prodává dům
To by mě zajímalo, kde je ona objektivita?

Kde je ta zkušenost? Dotyčný píše, že lakýrník lakuje dobře. Ale že mu tam někdy ukradli auto. 1) Lakoval mu to evidentně předchozí nájemce lakovny. Stejně tak jako i za působení předchozího nájemce mu bylo odcizeno vozidlo. 2) Když se týká zkušenost někoho jinýho, tak by měla patřit do jinýho topicu a necpat se sem, ne?
Jde o záměnu lidí a míchání událostí, které nemají nic společného s kvalitou a precizností práce mnou doporučeného lakýrníka. Tak to vidím já.