Příspěvek
od Martin_BMW » 28. 06. 2009 20:47
ZDARMA!!! Vás zaregistruji do systému AVOX, kde máte ja členové nárok na partnerské povinné ručení!!!
Vše je založeno na tom, že POJISTNÍKEM je společnost VIAVOX, která má již takto zaregistrováno 12000 klientů, a proto je cena od pojišťovny zajímavější. Tento počet stále roste, proto stále klesá i cena POV.
NEVÝHODY:
Lze sjednat jen na majitele uvedeného v TP
Nelze přičítat bunosy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV, stejně jako např. větší kamionová společnost)
Lze zaplati pouze 1x ročně - období duben-březen násl. roku, jinak poměrnou částí do nejbližšího konce března
Sjednání trvá několik dní
Máte-li již více bonusů, které Vám snižují cenu níž než zde nabízím já, stává se pro Vás tato nabídka bezpředmětná (než o ně přijdete-to Vám ale nepřeju)
I za dlouhodobý bezeškodný průběh Vám nepřibývaji bonusy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o.
VÝHODY:
Nelze započítat malusy při pojistné události, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV)
Cena povinného ručení se stále snižuje v důsledku stále vyššího počtu partnerů
Při zaviněné dopravní nehodě se Vám nenavyšuje cena povinného ručení, neboť (stále to opakuji) pojistníkem je VIAVOX.
Příklady:
Partnerské POV AVOX
1450-1650ccm: 3237,-Kč/rok
1650-1850ccm: 3543,-Kč/rok
1850-2000ccm: 5460,-Kč/rok
2000-2500ccm: 5795,-Kč/rok
nad 2500ccm: 7703,-Kč/rok
ceny za loňské období (duben 2008- březen 2009)
toto povinné ručení lze sjednat jem majiteli uvedenému v TP!!
Jak sjednat toto POV.
Nelze sjednat na místě (je třeba být partnerem). Proto při koupi auta je nutne sjednat jakékoli POV, hned zažádat o AVOX (VIAVOX s.r.o.), aby ste stihli vypovědět tu "prozatimni pojistku" ve výpovědní lhůtě (Ze zákona o pojistné smlouvě lze vypovědět jakoukoli pojistnou smlouvu do dvou měsíců od jejího uzavření)vypovědět bez udání důvodu.
Máte-li již povinné ručení, do systému se lze zaregistrovat hned, je ale potřeba zjistit, ke kterému dni lze Vaši pojistku zrušit a Avox žádat o povinne ručení až od následujíciho dne ode dne zrušení stávajíciho POV (aby Vám neběžely dvě pojistky současně protože to je drahý a stejne k H...u!!!)
Já Vás mohu zaregistrovat do systému, kde si stáhnete žádost, vyplněnou pošlete na společnost (nebo ji navštívíte v místě), která Vám do 14 dnů zašle poštou potvrzenou smlouvu, pojistku (doklad o vzniku pojištění).
Kontaktujte mne přez SZ, dale se domluvíme po ICQ, nebo Skype. (Při registraci musíme být oba on.line, pro lepší přehled, ať v tom neni bordel).
Nepřidávám tento příspěvek proto, abych zde rozširoval debatu, jestli to funguje, nebo ne, jaky je to princi a pod. je to nabídka kterou se bere, nebo nechává být, pro mě je důležité že za 750i se platí málo.
Další služby této společnosti: Paušály na mobily na stejném principu (VPN) O2, Vodafone.
Vysvětlení pojmů Pojistník je osoba, která uzavírá pojistnou smlouvu a tuto smlouvu je povinna platit (VIAVOX uzavírá za Vás, vy platíte VIAVOXu)
Dále nabízím sjednání jakéhokoli nejen povinného (havarijního) ručení (pokud možno ještě před pojistnou událostí, pak už je to pojistnej podvod se sazbou do 12let, která mi za 100-200Kč provize opravdu nestojí).