budete platit za povinné ručení méně

Zde pište vaše doporučení a zkušenosti ohledně různých služeb pro BMW E30
Veselac

Příspěvek od Veselac » 10. 06. 2009 21:48

Julesteam píše:tak sem se ho snazil sjednat taky ,ale je to uz pres tyden co sem mu poslalofocenej tp a jeste mi nic neprislo :evil:
včera ti bylla odeslána, bylo tam chybné číslo smlouvy. Psal sem ti mail. Díky za pochopení :)

Julesteam
člen E30.cz

Příspěvek od Julesteam » 10. 06. 2009 22:06

cus,hele zadnej mail neprisel,tak doufam ze to do konce tydne prijde :twisted:

Veselac

Příspěvek od Veselac » 10. 06. 2009 22:35

Julesteam píše:cus,hele zadnej mail neprisel,tak doufam ze to do konce tydne prijde :twisted:
neboj je to v pohodě mám i podací lístek, budeš spokojenej jako ostatní :D

paveld

Příspěvek od paveld » 11. 06. 2009 09:27

Cena si myslim že je taková kvuli nějaké slevě ale i kvuli bonusům. Aspoň to jsem vyčetl ze smlouvy... mám v ní slevu z pojištění 35% a bonus 40% (doopravdy mám mít jen 10%).
BMW 323i E36

Wita

Příspěvek od Wita » 11. 06. 2009 09:58

Jak dlouho bude jeste mozne toto pojisteni objednat?
325i M-Techník II - Kupé Démantšwarc métalyk
viewtopic.php?f=22&t=85218
viewtopic.php?f=3&t=79406
viewtopic.php?f=3&t=69953

Veselac

Příspěvek od Veselac » 14. 06. 2009 01:11

paveld píše:Cena si myslim že je taková kvuli nějaké slevě ale i kvuli bonusům. Aspoň to jsem vyčetl ze smlouvy... mám v ní slevu z pojištění 35% a bonus 40% (doopravdy mám mít jen 10%).
přesně tak :wink:

Veselac

Příspěvek od Veselac » 14. 06. 2009 01:11

Wita píše:Jak dlouho bude jeste mozne toto pojisteni objednat?
ještě pořád lze :wink:

HansCZ

Příspěvek od HansCZ » 14. 06. 2009 18:48

Tak ja to risknu, posilam ti maila.
...back in game...briketa hard

PÁREK

Příspěvek od PÁREK » 22. 06. 2009 11:39

posilal jsem ti maila uz pred tydnem a zadna odpoved...

HansCZ

Příspěvek od HansCZ » 22. 06. 2009 15:53

PÁREK píše:posilal jsem ti maila uz pred tydnem a zadna odpoved...
mam stejny problem

krtek88

Příspěvek od krtek88 » 27. 06. 2009 13:42

HansCZ píše:
mam stejny problem
také mám podobný problém
1987 325i 24v sedan

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 27. 06. 2009 16:08

Asi mu na to už přišli :wink:

RobCz

Příspěvek od RobCz » 28. 06. 2009 12:33

zrovna taky resim pojisteni nasi letky :) a exclusivni makler nima ? :)
ex. BMW E30 316i

Martin_BMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_BMW » 28. 06. 2009 20:47

ZDARMA!!! Vás zaregistruji do systému AVOX, kde máte ja členové nárok na partnerské povinné ručení!!!
Vše je založeno na tom, že POJISTNÍKEM je společnost VIAVOX, která má již takto zaregistrováno 12000 klientů, a proto je cena od pojišťovny zajímavější. Tento počet stále roste, proto stále klesá i cena POV.

NEVÝHODY:
Lze sjednat jen na majitele uvedeného v TP
Nelze přičítat bunosy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV, stejně jako např. větší kamionová společnost)
Lze zaplati pouze 1x ročně - období duben-březen násl. roku, jinak poměrnou částí do nejbližšího konce března
Sjednání trvá několik dní
Máte-li již více bonusů, které Vám snižují cenu níž než zde nabízím já, stává se pro Vás tato nabídka bezpředmětná (než o ně přijdete-to Vám ale nepřeju)
I za dlouhodobý bezeškodný průběh Vám nepřibývaji bonusy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o.

VÝHODY:
Nelze započítat malusy při pojistné události, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV)
Cena povinného ručení se stále snižuje v důsledku stále vyššího počtu partnerů
Při zaviněné dopravní nehodě se Vám nenavyšuje cena povinného ručení, neboť (stále to opakuji) pojistníkem je VIAVOX.

Příklady:
Partnerské POV AVOX
1450-1650ccm: 3237,-Kč/rok
1650-1850ccm: 3543,-Kč/rok
1850-2000ccm: 5460,-Kč/rok
2000-2500ccm: 5795,-Kč/rok
nad 2500ccm: 7703,-Kč/rok
ceny za loňské období (duben 2008- březen 2009)
toto povinné ručení lze sjednat jem majiteli uvedenému v TP!!

Jak sjednat toto POV.
Nelze sjednat na místě (je třeba být partnerem). Proto při koupi auta je nutne sjednat jakékoli POV, hned zažádat o AVOX (VIAVOX s.r.o.), aby ste stihli vypovědět tu "prozatimni pojistku" ve výpovědní lhůtě (Ze zákona o pojistné smlouvě lze vypovědět jakoukoli pojistnou smlouvu do dvou měsíců od jejího uzavření)vypovědět bez udání důvodu.
Máte-li již povinné ručení, do systému se lze zaregistrovat hned, je ale potřeba zjistit, ke kterému dni lze Vaši pojistku zrušit a Avox žádat o povinne ručení až od následujíciho dne ode dne zrušení stávajíciho POV (aby Vám neběžely dvě pojistky současně protože to je drahý a stejne k H...u!!!)

Já Vás mohu zaregistrovat do systému, kde si stáhnete žádost, vyplněnou pošlete na společnost (nebo ji navštívíte v místě), která Vám do 14 dnů zašle poštou potvrzenou smlouvu, pojistku (doklad o vzniku pojištění).

Kontaktujte mne přez SZ, dale se domluvíme po ICQ, nebo Skype. (Při registraci musíme být oba on.line, pro lepší přehled, ať v tom neni bordel).

Nepřidávám tento příspěvek proto, abych zde rozširoval debatu, jestli to funguje, nebo ne, jaky je to princi a pod. je to nabídka kterou se bere, nebo nechává být, pro mě je důležité že za 750i se platí málo.

Další služby této společnosti: Paušály na mobily na stejném principu (VPN) O2, Vodafone.

Vysvětlení pojmů Pojistník je osoba, která uzavírá pojistnou smlouvu a tuto smlouvu je povinna platit (VIAVOX uzavírá za Vás, vy platíte VIAVOXu)

Dále nabízím sjednání jakéhokoli nejen povinného (havarijního) ručení (pokud možno ještě před pojistnou událostí, pak už je to pojistnej podvod se sazbou do 12let, která mi za 100-200Kč provize opravdu nestojí).

Martin_BMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_BMW » 29. 06. 2009 10:33

Tak zmena!!!

Omlouvám se za núplnost předchozí informace.

Při zkončení povinného ručení AVOX máte nárok na potvzení o bezeškodném průběhu, na základě kterého se Vám započítávají bonusy pro další povinná ručení!

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 29. 06. 2009 12:41

Nic moc ceny, lepších cen se dá dosáhnout a to i bez flotilového pojištění. Paradoxně díky argumentaci s odvoláním na flotilu.
A to že ve flotilovém pojištění nestoupá pojistné je samozdřejmě blbost. Pokud bude mít flotila vysoký škodní průběh, tak samozdřejmě pojišťovna dané flotile pojistné zdraží.
Jedinou výhodu bych viděl v tom, že Ti nemohou napařit malusy.
Co se týče dokládání bonusů, tak bonusy jdou s pojistníkem (AVOX). Možná Ti AVOX vystaví potvrzení o bonusech. ale to ti bude absolutně k ničemu, protože podle databáze škodního průběhu u čkp (na který postupně přechází všechny pojišťovny) se škodní průběh hledá podle pojistníka, a ne pojištěného :wink: Takže u pojištoven, které přešly na tento systém má pojištěný u AVOXu smůlu a u zbylých patrně taky, protože Ti toto potvrzení nesežerou.

Ale jinak to zkoušíš pěkně

HansCZ

Příspěvek od HansCZ » 01. 07. 2009 12:00

HansCZ píše:
mam stejny problem
Tak mi dnes vsechno prislo doporucene postou

jajic
sponzor E30.cz

Příspěvek od jajic » 01. 07. 2009 14:32

Martin_BMW píše:ZDARMA!!! Vás zaregistruji do systému AVOX, kde máte ja členové nárok na partnerské povinné ručení!!!
Vše je založeno na tom, že POJISTNÍKEM je společnost VIAVOX, která má již takto zaregistrováno 12000 klientů, a proto je cena od pojišťovny zajímavější. Tento počet stále roste, proto stále klesá i cena POV.

NEVÝHODY:
Lze sjednat jen na majitele uvedeného v TP
Nelze přičítat bunosy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV, stejně jako např. větší kamionová společnost)
Lze zaplati pouze 1x ročně - období duben-březen násl. roku, jinak poměrnou částí do nejbližšího konce března
Sjednání trvá několik dní
Máte-li již více bonusů, které Vám snižují cenu níž než zde nabízím já, stává se pro Vás tato nabídka bezpředmětná (než o ně přijdete-to Vám ale nepřeju)
I za dlouhodobý bezeškodný průběh Vám nepřibývaji bonusy, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o.

VÝHODY:
Nelze započítat malusy při pojistné události, neboť pojistníkem je VIAVOX s.r.o. (která má sjednanou fixní cenu POV)
Cena povinného ručení se stále snižuje v důsledku stále vyššího počtu partnerů
Při zaviněné dopravní nehodě se Vám nenavyšuje cena povinného ručení, neboť (stále to opakuji) pojistníkem je VIAVOX.

Příklady:
Partnerské POV AVOX
1450-1650ccm: 3237,-Kč/rok
1650-1850ccm: 3543,-Kč/rok
1850-2000ccm: 5460,-Kč/rok
2000-2500ccm: 5795,-Kč/rok
nad 2500ccm: 7703,-Kč/rok
ceny za loňské období (duben 2008- březen 2009)
toto povinné ručení lze sjednat jem majiteli uvedenému v TP!!

Jak sjednat toto POV.
Nelze sjednat na místě (je třeba být partnerem). Proto při koupi auta je nutne sjednat jakékoli POV, hned zažádat o AVOX (VIAVOX s.r.o.), aby ste stihli vypovědět tu "prozatimni pojistku" ve výpovědní lhůtě (Ze zákona o pojistné smlouvě lze vypovědět jakoukoli pojistnou smlouvu do dvou měsíců od jejího uzavření)vypovědět bez udání důvodu.
Máte-li již povinné ručení, do systému se lze zaregistrovat hned, je ale potřeba zjistit, ke kterému dni lze Vaši pojistku zrušit a Avox žádat o povinne ručení až od následujíciho dne ode dne zrušení stávajíciho POV (aby Vám neběžely dvě pojistky současně protože to je drahý a stejne k H...u!!!)

Já Vás mohu zaregistrovat do systému, kde si stáhnete žádost, vyplněnou pošlete na společnost (nebo ji navštívíte v místě), která Vám do 14 dnů zašle poštou potvrzenou smlouvu, pojistku (doklad o vzniku pojištění).

Kontaktujte mne přez SZ, dale se domluvíme po ICQ, nebo Skype. (Při registraci musíme být oba on.line, pro lepší přehled, ať v tom neni bordel).

Nepřidávám tento příspěvek proto, abych zde rozširoval debatu, jestli to funguje, nebo ne, jaky je to princi a pod. je to nabídka kterou se bere, nebo nechává být, pro mě je důležité že za 750i se platí málo.

Další služby této společnosti: Paušály na mobily na stejném principu (VPN) O2, Vodafone.

Vysvětlení pojmů Pojistník je osoba, která uzavírá pojistnou smlouvu a tuto smlouvu je povinna platit (VIAVOX uzavírá za Vás, vy platíte VIAVOXu)

Dále nabízím sjednání jakéhokoli nejen povinného (havarijního) ručení (pokud možno ještě před pojistnou událostí, pak už je to pojistnej podvod se sazbou do 12let, která mi za 100-200Kč provize opravdu nestojí).
neber si to osobně,ale právě s AVOXem mám hodně zlé zkušenosti....neoprávněné vymáhání pojistného na auto,u kterého byla řádně ukončená poj.smlouva a značky deponovány(vše doloženo doklady),
vyhrožování soudy
chovaj se jak nějaká sekta
Obrázek
vše na prodej

Martin_BMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_BMW » 01. 07. 2009 19:32

Samozrejme chapu, ze uz asi nechces po teto zkusenosti s Avoxem nic mit. Ja takovouto zkusenost s Avoxem nemam, takze ho muzu jen doporucit.
Mam ale tyto zkusenosti, jako pojistovaci zprostredkovatel s jinymi ruznymi nejen pojistovnami, kde k takovymto, nebo jinym chybam doslo a ja pak lital a shanel informace, klienti nadavali me, proto je potreba se proti temto situacim branit, protoze chybicka se vzdy ve velkem klientskem kmenu vloudi. Sam sem se stal ucastnikem podobneho vymahani u Pojistovny Ceske Sporitelny, kde jsem v zakonne dvoumesicni lhute vypovedel zivotni pojisteni a po dvou letech mi prisli penale a nauctovanej pravnik, ze jsem nereagoval na upominky apod. To ale neni duvod, proc se uz nikdy nepojistit u teto pojistovny. Muzu pokracovat s T-Mobile, kde jsme cela rodina na jedno jmeno telefonovali, ja zaplatil, jiny clen ne, odstrihli me, chteli penale, ale nezaplacene cislo jelo dal.
Zrovna ted po me chce kancelar pojistitelu nahradu za nesjednane povinne ruceni za auto z obdobi, kdyz uz jsem ho nemel a novy majitel si ho (za 10000,-) neprepsal.
Myslim ze i dalsi clenove maji zle zkusenosti.
Mozna by sme mohli zalozit tema stiznosti na ruzne instituce a delit se o podobne zazitky s ostatnima.

paveld

Příspěvek od paveld » 02. 07. 2009 21:15

Já s ničím problém nemám, jen mi na maily začala odepisovat kolegyně. Tak ji zkuste napsat, pokud vám nikdo neodpovídá (jurcikova.d@kapitol.cz.) :wink: .
BMW 323i E36

Odpovědět