325ix automat na manual?
325ix automat na manual?
takze mam tu takovou vec.s bratrankem chcem predelat 325ix z automatu na manual.je to touring.jde mi o to co vsechno se musi vymenit?jestli staci prohodit jenom prevodovku a nebo je toho vic.jak zacne teplo tak se do toho pustime takze budu rad kdyz mi poradite jak na to?piste vse co o tehle prestavbe vite budu rad za vse.jo a je tu jeste neco kdyz uz sem u toho.shanim pruziny na 325ix(touring)dozadu.daj se tam dat normalni z 325i touringa nebo sou v necem jiny?diky moc vsem
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

no na to se chci zeptat taky.bratranek ma uplne novou spojku na 320i m20 manual a chci vedet jestli by tam potom sla dat?kdyz ne tak se nic nedeje no holt se bude muset koupit jina.a co s tou prevodovkou?vite o tom nekdo neco?je nejak el.rizena?pude ze by jsme prevodovku vyhodily,popripade odpojily a vytahali tu kabelaz k automaticky prevodovce,misto ni daly klasickou z 325i a spojku z 320i?a co treba kardan a tak dale prosim poradte mi.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2