Par fotek

no co ako to dopadlo? o kolko sa da s tymi excentrami ubrat ? je nejaky postup ako to tam nalisovat presne a dopredu vediet o kolko uberam? diksys325i píše:este som to nenahodil...tak za dva mesiace.......najskor.....bude repas celej zadnej napravy teraz robim prednu....
Prosim te, jak jsi dostal ven ty silentbloky z napravnice? Ja to ted delam taky, celkem se s tom peru a vysledek tak nejak zadnej ...pkot píše:Tak jsem zacal s vymenou jsem v pulce zitra to dodelam . Prace jako neni ta nejprijemnejsi, ale cekal jsem to monohem horsi. Kdyz jsem procital jak je to silene to vymenit, sundat napravu a tak . No myslim ze to slo zatim pekne .Zitra tam narvu nove silace a jde to z5 na karku, jo a taky si udelam ten vnitrni drzak ramene vetsi . Kdyby ty silentbloky nepomohly, tak abych mel moznmost manipulace s tim ramenem .
Tak asi takhle.... ja jsem mel ty stredy silentbloku utrzeny , tak ze ty me zustaly v kastly , kdyz jsem vyndal napravnici. No a z te napravnice jsem to vyndal taky celkem v pohode ty ostatky silentbloku. Vzal jsem pilku na zelezo a proriznul jsem ten zbytek silentbloku co zustal v napravnici - po nariznuti jsem to jednoduse vymlatil majzlikem .Gabo píše:Prosim te, jak jsi dostal ven ty silentbloky z napravnice? Ja to ted delam taky, celkem se s tom peru a vysledek tak nejak zadnej ...pkot píše:Tak jsem zacal s vymenou jsem v pulce zitra to dodelam . Prace jako neni ta nejprijemnejsi, ale cekal jsem to monohem horsi. Kdyz jsem procital jak je to silene to vymenit, sundat napravu a tak . No myslim ze to slo zatim pekne .Zitra tam narvu nove silace a jde to z5 na karku, jo a taky si udelam ten vnitrni drzak ramene vetsi . Kdyby ty silentbloky nepomohly, tak abych mel moznmost manipulace s tim ramenem .
Díky. Mě podobný řešení taky napadlo, s tim, že já tam ty vnitřky mám, takže je budu muset vyřezat taky. A co nalisování novejch sb? To se ti podařilo jak?pkot píše:Tak asi takhle.... ja jsem mel ty stredy silentbloku utrzeny , tak ze ty me zustaly v kastly , kdyz jsem vyndal napravnici. No a z te napravnice jsem to vyndal taky celkem v pohode ty ostatky silentbloku. Vzal jsem pilku na zelezo a proriznul jsem ten zbytek silentbloku co zustal v napravnici - po nariznuti jsem to jednoduse vymlatil majzlikem .Gabo píše:Prosim te, jak jsi dostal ven ty silentbloky z napravnice? Ja to ted delam taky, celkem se s tom peru a vysledek tak nejak zadnej ...pkot píše:Tak jsem zacal s vymenou jsem v pulce zitra to dodelam . Prace jako neni ta nejprijemnejsi, ale cekal jsem to monohem horsi. Kdyz jsem procital jak je to silene to vymenit, sundat napravu a tak . No myslim ze to slo zatim pekne .Zitra tam narvu nove silace a jde to z5 na karku, jo a taky si udelam ten vnitrni drzak ramene vetsi . Kdyby ty silentbloky nepomohly, tak abych mel moznmost manipulace s tim ramenem .
Abc píše:No, asi se tady rady nedockam![]()
Prikladam jeste fotku - pohledove mi to zase tolik snizeny neprijde, opravdu budou tam ty pruziny HR 30/30, ale acka jsou tam...