Samozřejmě jsem použil funkci hledat
 a prolezl jsem to tady ale byl bych radši kdyby jste mi s tim výběrem pomohly.Nechci to na nějakej tuning nebo tuzing.Nejdřív jsem chtěl MB 190 ale to není úplně ono.Chci benzín kterej bude při "důkladný" péči spolehlivej
 a prolezl jsem to tady ale byl bych radši kdyby jste mi s tim výběrem pomohly.Nechci to na nějakej tuning nebo tuzing.Nejdřív jsem chtěl MB 190 ale to není úplně ono.Chci benzín kterej bude při "důkladný" péči spolehlivej  Tak mi prosím poraďte ať vim po čem se můžu poohlídnout.Jo a IS nechci a po 2.0 šestiválci jsem taky koukal a dočetl jsem se že celkem žere takže to taky a 2.5 už je moc (bydlim v Praze).
 Tak mi prosím poraďte ať vim po čem se můžu poohlídnout.Jo a IS nechci a po 2.0 šestiválci jsem taky koukal a dočetl jsem se že celkem žere takže to taky a 2.5 už je moc (bydlim v Praze).

no hrůza,chvilku vám to nevadí ale když jedete do Prahy nebo někam a furt musíte točit točit tak už to taková zábava není.Hned jak jsem se rozhodl pro E30 tak jsem chtěl 1.6 M40 ale bojim se aby mi neodešla.A hlavně mi jde spíš o to jestli jsou ty 1.6 samy od sebe "kazový" nebo jestli  při dobrý starosti nebo péči o motor můžou bejt spolehlivý.
 no hrůza,chvilku vám to nevadí ale když jedete do Prahy nebo někam a furt musíte točit točit tak už to taková zábava není.Hned jak jsem se rozhodl pro E30 tak jsem chtěl 1.6 M40 ale bojim se aby mi neodešla.A hlavně mi jde spíš o to jestli jsou ty 1.6 samy od sebe "kazový" nebo jestli  při dobrý starosti nebo péči o motor můžou bejt spolehlivý.

žere stejně jako Iso - to jest od 7,5 do 10l podle těžké nohy.
 žere stejně jako Iso - to jest od 7,5 do 10l podle těžké nohy.