Samozřejmě jsem použil funkci hledat

Ty auta jsou starý 18- 30let.Petr.87 píše:Čau,chtěl bych od vás pomoc s výběrem E30.Chci buď 1.6 nebo 1.8.Ještě do teď jsem byl rozhodlej pro 1.8 M10 ale jak na to koukám tak většina jich nemá servo a to už nechci protože jsem do teď jezdil s autama který to servo neměly takže už si chci přilepšit.No a když jsem koukal na 1.6 M40 tak ty se zase údajně kazej...Takže teď nevim.Jedině snad ještě ta M40B18.
Samozřejmě jsem použil funkci hledata prolezl jsem to tady ale byl bych radši kdyby jste mi s tim výběrem pomohly.Nechci to na nějakej tuning nebo tuzing.Nejdřív jsem chtěl MB 190 ale to není úplně ono.Chci benzín kterej bude při "důkladný" péči spolehlivej
Tak mi prosím poraďte ať vim po čem se můžu poohlídnout.Jo a IS nechci a po 2.0 šestiválci jsem taky koukal a dočetl jsem se že celkem žere takže to taky a 2.5 už je moc (bydlim v Praze).
Nevím za kolik jezdí čtyřválce, ale ten můj 2.5 jede na dálky při pohodové klidné jízdě pod 8 na sto. Samozřejmě, taky klidně za 12, aj vícPetr.87 píše:Jako klidně bych měl 2.5 kdyby to stejně žralo ale ta pojistka je hrozná.To bych musel mít jistotu že to někde levnějc pojistim.Protože kolik by stálo tohle na rok?Radši ani nepočítám.