Nesedí typ motoru co stim?
Nesedí typ motoru co stim?
Cau mam dotaz delal jsem pres znamiho evidencku kuli prepisu. Rek mi ze nesedi tym motoru a poradil fleksou to cislo smaznout (evidencku dal). Je to dobry reseni? Mam coupe 320i kasle 5/90 papiry 87. Co vi nato???
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesedí typ motoru co stim?
problém s rokem v TP není žádný (běžná rutina s přestavbami), ale musí ti sedět VIN (číslo karoserie), a typ motoru máš uveden jaký? Pro zlegalizování musíš udělat přestavbui na motor přes Autec. Pokud Toho nesedí víc hledej jiné auto.Akmall píše:Cau mam dotaz delal jsem pres znamiho evidencku kuli prepisu. Rek mi ze nesedi tym motoru a poradil fleksou to cislo smaznout (evidencku dal). Je to dobry reseni? Mam coupe 320i kasle 5/90 papiry 87. Co vi nato???

Záleží na tom, jak ti ten typ nesedí....např. já měl dvouapůli s motorem 256 K1 ( katová verze ) ale blok byl z 256 E1 ( bezkat )..takže mi vlastně ten typ taky neseděl pač ten je vyraženej na bloku. Musel jsem do AuTecu ke Stehlíkovi, kde mi provedli měření funkčnosti katu a vystavili mi papír, podle kterého došlo k výměně bloku ale motor je vlastně stále 256 K1. Pak to evidenčkou prošlo bez problémů.
member of zewl crew
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Blbost, žádnej servis nemá oprávnění dělat jakýkoliv posudky o tom jestli tam něco patří nebo ne, to může pouze zastopení BMW tedy AuTec.And píše:zajedes do nakyho BMW centra nebo servisu a tam si nechas udelat posudek na typ motoru, oni ti pak vystavi papir pro magistrat a magistrat to pak zmeni v papirech
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
no pokud je to dobrej znamej tak nebude cislo motoru resit, v malym technicaku to neni a velkej sebou vozit nesmisAkmall píše:Cau mam dotaz delal jsem pres znamiho
mel jsme stejnej problem, proste se slecne na dopravnim reklo ze tam je to co chce aby tam bylo
když musíš, tak ..... BMW
To je fakt - dokud mas znamyho, tak te snad vzdycky protahne - a az to nepujde, tak to res!darkeye píše:no pokud je to dobrej znamej tak nebude cislo motoru resit, v malym technicaku to neni a velkej sebou vozit nesmisAkmall píše:Cau mam dotaz delal jsem pres znamiho
mel jsme stejnej problem, proste se slecne na dopravnim reklo ze tam je to co chce aby tam bylo
nebo ve vete dava vedle sebe cetrnum a servis ale oboje spada pod BMW, tedy sem nemyslel zadnej obycejnej kdejakej servis ale je mozny ze ani autorizovany BMW servis na to nema opravneni, v tom pripade dekuju za korekciHanis píše:Blbost, žádnej servis nemá oprávnění dělat jakýkoliv posudky o tom jestli tam něco patří nebo ne, to může pouze zastopení BMW tedy AuTec.And píše:zajedes do nakyho BMW centra nebo servisu a tam si nechas udelat posudek na typ motoru, oni ti pak vystavi papir pro magistrat a magistrat to pak zmeni v papirech
----------------------:)
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jediná legální cesta je jak psal Mao.Akmall píše:Mam pocit ze v papirech je 206KA a na motoru 206ED. Moc netusim co je to za motor, az na to ze je to 2.0 rad bych se sesel s nekym z Prahy a pokecal votom aby se na to mrk.
Poněvadž : máš v TP motor s Katem a v autě máš typ motoru bez katu a to je docela problém - museli by ti změřit funkčnost Katu a vydat potvrzení a udělat "výměnu" motoru do papírů - jen ta výměna - použití ND je za cca 1 600,-.
Kdyby jsi měl tyto papíry a chtěl na ně postavit toto auto (měl by jsi ho dovežený), tak ti to nepovolej. Nelze postavit auto s bezkatovým typem motoru na TP kde je Kat.
Nejlepší je zavolat p.Stehlíka - homologačního technika z AuTecu a ten ti vše poradí nejlíp - je dobrej, můžeš mu říct čecko, nic nezamlčuj

Tel:: 257117230 - bejvá tam odpoledne
Teda pokud tě to nějak sere. Já bych na to hodil bobek - legální cesta je trnitá a zaručeně nejdelší.
BMW The Ultimate Driving Machine
mno a co kdyz na motoru nemam nic?? cislo vybrousenea typ mi dva ruzni technici pri evidence nenasli? nakonec sem evidencku vyresil pres fikuxe ale za necele dva roky me ceka technicka a asi pripadny prodej....
edit:motor je to ten samy..M10
navic v pairech je kat a auto je bez katu...bylo to kvuli prihlaseni (dovoz)..to by se snad dalo resit atrapou z vrakace...
edit:motor je to ten samy..M10
navic v pairech je kat a auto je bez katu...bylo to kvuli prihlaseni (dovoz)..to by se snad dalo resit atrapou z vrakace...
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla