ma vase BMW nickname????
- Night.chimera
ma vase BMW nickname????
ptam jestli maj vase auta vubec nejaky jmena ja tomu svemu pokladu rikam"Joe Black"je cely cerny ma cerny ledvinky folie v oknech,zadni lampy a barva Diamantschwarz jeste chybej cerny svetla hihi mejte me za blazna ale pro me neni auto jen spotrebni zbozi pro me je to osobnost a pred mym Joe Blackem mam respekt obcas se spatne vyspi obcas jede dobre
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: ma vase BMW nickname????
Tak s tim musim jen souhlasit mam to hozeny stejne a obcas kdyz ho prohrabnu nebo trosku(hodne) blbnu tak ho i pohladim na pristrojovce a rikam mu prominNight.chimera píše:pro me neni auto jen spotrebni zbozi pro me je to osobnost

No a stema jmenama je to u nas podobny ten 1 zlatej pro nas s mladou byl "zlaticko" at uz podle barvy a nebo podle stavu proste neschnilej kus a za rok a pul co jsme ho meli zadna zavada (kupni cena 25000,-)

Tak to ja kdyz sem mel e30 kombika tak se mu rikalo bud Baden- ale to se pak nejak rozsirilo i na ostatni Badeny, anebo Stribrnak - bohuzel sem z nej taky udelal totalku
, pak sem mel e21 a to byl taky stribrnak . A v soucasny situaci mam Citrona BX na praci a tomu se prezdiva Rudej Dabel pac se to jmenuje Citroen BX 19RD Break a kamos ma taky BX - tomu se zas rika Stribrnej Srsen - myslim, ze v BX klubu by na nas byli hrdy
skoda jen ze ja sem Bavorakysta a on Mercedesar
,Ted se tomu smeju ale nekdy je to spis k
, nebo 

([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

- Night.chimera
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Night.chimera
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
tak moje mamka zase říká všem mejm autum jednoduše: plechárnaVenca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
"To tady bude ten > PŘÍŠERNEJ NĚMECKEJ TRATAR < strašit pořád???"
A nick jsem vzmej3let nemusel...

a je zasadně proti vlastnění takovejch starejch pleček...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Lol, ja moji matku driv vozil svoji feldou a kdyz jsem privezl karminrota, tak ji to proti felde prislo "takovy bytelny"DC píše:tak moje mamka zase říká všem mejm autum jednoduše: plechárnaVenca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
A nick jsem vzmej3let nemusel...
a je zasadně proti vlastnění takovejch starejch pleček...

E39 535i sedan
Otec po pár kilometrech řízení prohlásil taky cosi o bytelnosti a poctivý německý práci.Venca. píše:Moje matka, večer toho dne, kdy jsem si ho přivezl:
A nick jsem vymejšlet nemusel...
Nějakou dobu generálkoval převodovky ZF, takže ví o co jde.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A já myslel,že jsem fakt blázen,když si s nim povídám.Jsem rád,že nejsem.....a nebo je nás víc.Ale žádnej fajn nick nemůžu vymyslet.Jinak když jsem přišel před tejdnem za mladou a sdělil jí nápad,že by jsme si ho mohli nechat natisknout na A3-A2 a nechat zarámovat do obýváku,tak taky kroutila hlavou.Nevim co jí vadí