diky
Tos nejel do Lánova jenom proto aby ses přesvědčil že nejsi lakýrník a udělal z "Fikuxova" mazlika impresionistickej kousek????Wolferine píše:Nazdar. Vzhledem k tomu ze dneska sem se definitivne presvedcil ze lakyrnik ze mne nebude (bohuzel, blatniky ted nevypadaji nicmoc ale furt lepsi nez s puchyrema..navic na aute uz byly dve barvy a ja si nechal namichat je jednu tak je ted trosku vic strakate:) ) tak bych se chtel optat odkdy a jake modely bmw se delaly s pozinkem..abych vedel na co setrti jako dalsi auto![]()
diky
mno to nee..ja musel jet k rodicum natirat chalupuMao píše:Tos nejel do Lánova jenom proto aby ses přesvědčil že nejsi lakýrník a udělal z "Fikuxova" mazlika impresionistickej kousek????Wolferine píše:Nazdar. Vzhledem k tomu ze dneska sem se definitivne presvedcil ze lakyrnik ze mne nebude (bohuzel, blatniky ted nevypadaji nicmoc ale furt lepsi nez s puchyrema..navic na aute uz byly dve barvy a ja si nechal namichat je jednu tak je ted trosku vic strakate:) ) tak bych se chtel optat odkdy a jake modely bmw se delaly s pozinkem..abych vedel na co setrti jako dalsi auto![]()
diky
Buď si MAREK IS dělá prdel a nebo má auto co bylo spravované a nové neznačkové díly pozink jaksi nejsou. Protože moje E36 byla do nedávna pozink celáWolferine píše:ted s toho vubec nejsem moudry kdyz ho nektere E30 maji a E36 zase ne
pozor, mylis sa. Tiez som videl zhnite podbehy na e36, viko kufru, rozne male bublinky a to bolo u aut, ktore maju majitelia od nova a neboli burane.Peťas píše:Buď si MAREK IS dělá prdel a nebo má auto co bylo spravované a nové neznačkové díly pozink jaksi nejsou. Protože moje E36 byla do nedávna pozink celáWolferine píše:ted s toho vubec nejsem moudry kdyz ho nektere E30 maji a E36 zase ne(teď už ale přední blatníky nejsou
).
Asi neFx píše:Mno treba jak jsme se byli podivat na tamtu, tak to pozink asi nebyl... ze, Jirko
Petr e28 píše:to se vezme šroubovák a odrejpneš trochu barvy, třeba na střeše
Tak tomu rozumimpeca píše:nebo uprostřed přední kapoty!
No ja si rikam, ze jsi musel dloubat na hodne mistech a ne jen na kapote a strese, kdyz jsi vedel presne co mas a co nemas pozinkovanyMax-Max píše:lebo som pred zimou bol velice sikovny a na par miestach sa mi podarilo odlupnut lak az na plech
Jirka325 píše:No ja si rikam, ze jsi musel dloubat na hodne mistech a ne jen na kapote a strese, kdyz jsi vedel presne co mas a co nemas pozinkovanyMax-Max píše:lebo som pred zimou bol velice sikovny a na par miestach sa mi podarilo odlupnut lak az na plech![]()
Tak to popisuješ přesně moje autoMax-Max píše:pozor, mylis sa. Tiez som videl zhnite podbehy na e36, viko kufru, rozne male bublinky a to bolo u aut, ktore maju majitelia od nova a neboli burane.