Cca před rokem jsem sehnal E36 316i v dokonalém stavu a sotva jsem si ho stihl užít tak jsem ho za 2 měsíce otočil do pole na střechu vinou vozovky a totálně zrušil kastli.Sotva jsem to přežil. No a teď jsem nějakou dobu sháněl něco dalšího. Chtěl jsem E30, nejlíp iSo a tak koukám týdny do inzerátů na E30 a i na ty 36. Lidi mi posílali fotky atd ale pořád to nebylo ono... Až minulý pátek mi přišly fotky od týpka z Brna s E36 a ty fotky mě fakt dostaly.Tak jsem mu hned volal co a jak a pro ňáký info atd.... řekl mi o tom vše co jsem chtěl vědět a aby mi to někdo nevyfouk,schrastil jsem do neděle prachy a v neděli jsem jel busem s kámošem do Brna.... Tam jsme se sešli,asi 3 hodiny jsme to prohlíželi,zkoumali a všechno testovali,projeli jsme to pořádně a agregáty,brzdy,nápravy atd byly hodně v poho.Mělo to pár kosmetických vad zvenku i zevnitř ale vše celkem lehce řešitelné. Tak jsme si po třech hodinách plácli,podepsali smlouvu a vyjeli jsme na prágl.Po Brně jsme předtím najezdili přes 30km a pak po dálnici ještě 80 a fakt to jelo dokonale.Jenže najednou přestalo topit topení a vzápětí jsme vařili... Zastavil jsem u krajnice ale mezitím se naplnila kabina párou,otevřel jsem kapotu a motor měl snahu se úplně vypařit,no hnus.Bylo jasný že někde něco ruplo.Vodu jsme neměli tak kámoš šel najít nějakou vesnici a pak přinesl vodu,jenže ta vytékala tak jsme popojížděli po kouskách a furt dolévali.nakonec musel přijet otec a táhnul mě 120 km do phy stylem jízda po dálnici 2metry od sebe 80-110km/h,já brzdil jen ručkou,no hnus.Druhej den jsem to objevil,rupla hadice z hlavy k topení,sehnal jsem ji na vrakáči za 2kila,dal ji tam a voda netekla,hurá.Nastartoval jsem a z vejfuku šlo tolik mlhy že parní lokomotiva se může stydět.Teplota se vyrovnala ale topení netopilo ani po odvzdušnění. Kouřilo to jak bejk a voda vždy za chvíli zmizela..... Nakonec je v oleji a tak.Takže je to v pr....je to přinejmenším vypálený těsnění pod hlavou,doufám že nic víc!!!!!!To mám fakt smůlu že tomu ani nemůžu věřit.. Takovej krásnej kousek to je a takhle to dopadlo...