To je pravda

sakra takovou mámu chcu takyJardžíno píše:Táta jel do bazaru pro auto a mamku vzal samozdřejmě sebou. ta si vybrala a on s tím nic neudělal. čekal sem doma co přivezou a přijely se stříbrným chromem 324d no a protože se mi na zadních sedačkách už nelíbilo tak tedka si i já jezdím v 318i a sem spokojený. e30 už zůstane v rodině
levně prodámChuck47 píše:sakra takovou mámu chcu takyJardžíno píše:Táta jel do bazaru pro auto a mamku vzal samozdřejmě sebou. ta si vybrala a on s tím nic neudělal. čekal sem doma co přivezou a přijely se stříbrným chromem 324d no a protože se mi na zadních sedačkách už nelíbilo tak tedka si i já jezdím v 318i a sem spokojený. e30 už zůstane v rodiněno když se té mojí líbí felcka
![]()
Jj, vždycky říkám, že bych se dokázal BMW vzdát kvůli dvoum autům a to Dodge Charger nebo Ferrari F40...WilD píše:[quote="navalone"(pak je tu teda jeste Dodge Charger)
Pro E30:navalone píše: jj ale rozumis ta spotreba!!! ty dily dit je to starej kraaaaaam!!!kde s tim budes jezdit????![]()
![]()
tak to je asi taky u filcky budeš potřebovatkouBaMW píše:jenze felda nema konkurenci v cene ND
ale tady vsechny vyhody konci