Asmodeus píše:Mpower píše: ale za predpokladu, ze uz se nekdo zacne honit, nemeli by nahodou byt benga Ti rozumnejsi, kdo si rekne mame jeho spz, podame si ho potom, serem na honicky, bud nekoho muze sundat ten trouba pred nama nebo dokonce my? Nikdo mi nevymluvi, ze policie ma padnej duvod k sledovani pachatele, jak oni tomu rikaj, podezreni z trestne cinnosti, to ze se nekdo rozhodne honit je jedna vec, ale v momente, ze bezmozci( jinak nic proti pcr, dokazou bejt i funkcni) na tuhle hru pristoupi, tak je neco spatne.
A napadlo tě někdy, že policajti můžou mít důvodné podezření, že dotyčný podezřelý je třeba namrdaný jak hovado a proto ujíždí?? Jasně, máme jeho SPZ (RZ), podáme si ho jindy, třeba až bude za tři dny střízlivý, protože on by se nám mohl, chudáček najebaný, třeba vybourat a mohl by si udělat bebí....
Když ujíždí, šmejd, klidně ať po něm i vystřelí. Asi není něco vy rychtyku, když panáček prchá, nemyslíš?
Normálně tomu neveřím .....

Mů oponent a napíše to samé, co bych naspal já

Skutečně, pod to se i podepíšu

Lépe bych to nenapsal

Teď vážně, máš pravdu, k tomu není co dodat ..... Každému trapákovi co takhle ujíždí, přeji ve stovce pevný mostní pilíř a nejlépe čelně, příště si to rozmyslí (pokud to přežije), ujíždět před Policií a ohrožovat ostatní účastníky, včetně chodců ...

Všem kamarádum říkám, neujíždějte te, nemá to cenu, zastav jim, zkontrolují tě, nech je vykecat

a za 5 min. (většinou ) jedeš dál. Jejich řeči nekomentuj, odkývej jim to a je to .... Když ujíždíš, většinou tě dohoněj, někam to nasypeš, někoho zabíš, zmrzačíš, auto zničíš, potom dostaneš stejně na piču, budeš tam za blbečka, prostě to nemá cenu ... Takhle to většinou končívá ....

Jenom proto že měl např. propadlou STK

Poslední dobou je to móda si dávat závody, pak to dopadá jak ten blb v Jihlavě, chytil 13 kulek do auta. Já být tou jeho přítelkyní, ukopnu mu tu jeho negramotnou držku, takhle jí ohrozil. Vždyť jí mohli zastřelit, pár kulek jí letělo vedle hlavy. A ten blbeček bude dneska poukazovat na to, že tekhle se na auto nestřílí .... Prý se má jen do kol

Hmmm, taky se má na výzvu zastavit, atd ..... On asi věděl proč nezastavit, když odjížděl od restaurace a letos v dubnu propil řidičák ....

Doufám, že mu ho vemu na hóóódně dlooho