ty brigady za 40 to sem ja

chapu ze to neni mnoho ae je to to jedine co mam..pokud nekdo vi o dvojnasobne hodinove mzde necht mi da prostim vedet
ae musim rict ze me to k "udrzeni auta pri zivote bez nakladnych oprav a uprav" staci.. taky vsichni rikali ze sem spadl z visne rovnou na kebuli diz chcu koupit 25let staryho baworaka s povinym rucenim 7 tacu rocne a spotrebou 15/100, a diz se na nem neco posere tak to nikdo nespravi.. jenze ja si stal za svym a byl pevne rozhodnutej riskovat i to ze se spalim ae proste raci budu na konci vseho litovat ze sem to udelal nez litovat toho ze sem to neudelal, nezkusil
a nelituju.. mam auto 3/4 roku, najel sem aci 5 tisic kilometru a jediny co sem za tu dobu musel vymenit byly sterace

+ pojistka zimni pneu a pak do toho liju benzin olej a brzdovou kapalinu pac mam prasklej valecek a nemuzu ho za boha nikde sehnat
a sice to auto uz ma za ty leta dost ae proste porad jezdi v pohode, porad nastartuje v minus deseti a porad udela stovku za 10.motor je taky vylitanej ae porad ma tah a silu proste 6 valcu a ten obsah to nikdo neuzene a taky s tim nikdo nemuze jezdit porad na plno, pac to by musel za sebou tahat cisternu
.to je to co obdivuju na elitnich nemeckych autech,,zalezi jak se k tomu predchozi majitel choval ae pokud se choval acpon trosku rozumne tak to auto vydrzi sto let