Každej má trochu jiný možnosti dospět.Marťas Schneider píše:
ok konec rozpravy jdu dospívat a vypínam comp, měj se Nadváclave
U tebe to ještě bude nějaký čas trvat, to je dáno současným stavem společnosti - nic tě nenutí.
Každej má trochu jiný možnosti dospět.Marťas Schneider píše:
ok konec rozpravy jdu dospívat a vypínam comp, měj se Nadváclave
horis píše:Marťas,
mě nestaví vůbec tak čím to je ????Já bych ani stopařům nestavěl
A moje kamarády v BMW taky nestaví... Neboj, známe se teprve cca měsíc, brzy nebudou ani tebe stavět, to ti zařídím....
![]()
Vidíš a ty mi říkáš, nehádej se s nima. A sám to děláš ... Já už to třeba pochopil ... že to nemá cenu![]()
K těm mlhovkám..... Včera kolem 14 hodiny jedu se starou v bawku, omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám. Tam na Kárance, v té jednosměrce ( Marťas ví kde ). No a přede mnou jel Mercedes, taková ta loď v kombíku. Najednou zastavil, pustil výstražný, říkám asi hledá místo na parkování. Hovno, vylezl děda cca 60 let, šel ke mě, říkám babě asi se bude ptát na cestu. Stáhnu okénko v autě a děda mi slušně vysvětli, že se přes den jezdí na tlumenné světla a že mám já rozsvícené mlhovky. Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky. Nezmohl jsem se na slovo. Děda skočil do medvěda, šlápl na plyn a svižně odjel.... Po dlouhé době mě někdo zmrdal na tři doby... Nezmohl jsem se ne slovo. I baba mi říká, že takhle vykulenýho mě ještě neviděla.... a že nechápe, že jsem mu nic neřekl ... No měl pravdu. Každý si nedovolí mě takhle natřít![]()
Za chvilku mi začíná noční, ihned píšu na sebe oznámení o dopr. přestupku, v PO. ho zašlu na magistrát k projednání. Doufám že mi vemou alespoň 2 body, pokutu si udělím sám.
Tolika k mlhovkám, někdy se stane, že člověk zapomene...
Někdy se stavimSid6.7 píše:Kluci, přijeďte si někdy s BMW k nám do Vyškova .... já si tak jedu minulej tejdem ve své udělané ex E30 po průtahu, ve 02:00 ráno, 50km/h. Proti me OCTAVIA II 1,6 Fsi .. mihuli jsme se. Najednou vidim ve špiglu jak to přez dvojitou plnou a přez přechod votočili a rozjeli se zamnou, tak jsem podřadil na 3, chytil jsem volant obouma rukama a plyn na podlahu ... ujížděl jsem asi 200 m a už jsem viděl zamnou v odrazech baráků modrý světla majáku.... nebudu to natahovat, ujel jsem jim. Ostatně jako vždycky ... Přijel jsem před barák, ti dva kokoti co mě honili tam dojeli, já už vylízal z auta a oni přijeli, prohlídli si mě jako by mě naznali, vycouvali z ulice a jeli dořiti !!! Je nás tady s těma bávama kár kuků. Asi čtyři. Ti policajti nás znají, vědí o nás ... nemůžou nám nic ... a přes to všechno to byla honička jak z KOBRY 11. Tak stálo jim to za to idiotum ???
A stálo to tobě jim ujíždět ?? Spráskal si Oktávku 1,6.....B O M B A ! A co třeba, kdyby to někam narval, he ??? Co bys dělal ?? Co kdybys někoho zabil, co ?? Někoho kdo by šel po chodníku, třeba s kočárkem ??? A nebo otce od rodiny ... Taky by si zde na fóru psal jaká jsi KING, že jsi ujel služební Oktávce která jela proti tobě ??? Asi ne co, .... Nebyl to zbytečné, to ujíždění, co ?? Říkáš, že jsi jel 50 km/h, auto v cajku, co by ti tak udělali.... Za 5 min. jedeš dál .... Buď rád, že jsi nenarazil na akčňáky jako ten blbeček minulý týden v Jihlavě, jak koupil do auta 13 kulek když ujížděl z restaurace a teď hňup si stěžuje ... Ať je rád že to vůbec přežil.Sid6.7 píše:Kluci, přijeďte si někdy s BMW k nám do Vyškova .... já si tak jedu minulej tejdem ve své udělané ex E30 po průtahu, ve 02:00 ráno, 50km/h. Proti me OCTAVIA II 1,6 Fsi .. mihuli jsme se. Najednou vidim ve špiglu jak to přez dvojitou plnou a přez přechod votočili a rozjeli se zamnou, tak jsem podřadil na 3, chytil jsem volant obouma rukama a plyn na podlahu ... ujížděl jsem asi 200 m a už jsem viděl zamnou v odrazech baráků modrý světla majáku.... nebudu to natahovat, ujel jsem jim. Ostatně jako vždycky ... Přijel jsem před barák, ti dva kokoti co mě honili tam dojeli, já už vylízal z auta a oni přijeli, prohlídli si mě jako by mě naznali, vycouvali z ulice a jeli dořiti !!! Je nás tady s těma bávama kár kuků. Asi čtyři. Ti policajti nás znají, vědí o nás ... nemůžou nám nic ... a přes to všechno to byla honička jak z KOBRY 11. Tak stálo jim to za to idiotum ???
No to jistě.Mpower píše:...podle me se policie jen dopousti dalsiho verejneho ohrozeni, nic vic....
-------------------------Mpower píše:..rekne si a kurva, neco je spatne,a vetsinou prepne do nouzovyho rezimu, zrychli, a riziko jakekoliv nehody se nekolikanasobne zvysi,..
Nejsi divnej, si naprosto normální... Tak to přeci má vypadat... Bohužel jsou mezi námi blbečkové, co si musí dokázat, že jejich našláplé BMW je rychlejší než Felicie a pak to dopadá, jak to dopadá....DC píše:sem asi divnej, ale když za mnou blikaj majáky tak holt zastavim a du si pokecat a zatim to vždy dobře dopadlo, neb mi policie neva
Jak se ti prosím tě omylem stane, že máš vypnutý potkávačky a zapnutý mlhovky?horis píše:...omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám....
...Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky...
koukam dalsi co uz prisel na to jak to tady vlastne jeMarťas Schneider píše:Je sranda číst vaše názoryVůbec nikoho nenapadlo že název tohoto tématu je: Policie a BMW a ne JÁ A MLHOVKY POJĎTE MĚ MRDAT!!! Lidi na tomhle foru strašně rádi moralizujou toho druhého,a vlastně ho ani neznaj, je to směšný! To je ode mě vše víc už psát nebudu, jen se budu bavit čtením. nuže pánové prosím o vaše názory:
Stane se, no ..... Taky se kajumagiccc píše:Jak se ti prosím tě omylem stane, že máš vypnutý potkávačky a zapnutý mlhovky?horis píše:...omylem jsem měl zapnuté mlhovky, přísahám....
...Vše jsem odkýval jak oslík, mlhovky vypnul a zapnul potkávačky...