Kolik vybiras...?olda barta píše:koukám, že malej Vesuvius zase vysoptil......
Ládíne, pokud zase nemáš lízátka, my se ti na nějaký kulatý složíme...
myslím jako bratrstvo Hotentotu...

Tím bych si nebyl tak jistýpaveld píše:Ja si zas myslim, ze je v obraze vic nez spousta ostatnich...Míšánek píše:100RM píše:To Vlado: radsej sa na to vyser a mas pokoj, vidis ze ich bavia tvoje reakcie
To Max: Maxi, Maxi, ty ses ale debil...

Další nezasvěcený chytrák, který neví, o co tu jde...

Ale až na tu dálniční jízdu jsem se docela šetřil. Počítáno dolitím do plné u stejného stojanu.
 Ale až na tu dálniční jízdu jsem se docela šetřil. Počítáno dolitím do plné u stejného stojanu.
 .
 .

no šikula Vláďo...vlada320 píše:tak jsem doma a vysledkem je ujetejch 710km a vzalo si to 62litru priblizne plus minus nejakej ten litr.si myslim ze to jde ne.jinak bylo to z prahy do jeseniku 300km a zpet a jestli nekdo znate v jesenikach sjezdovky Ramzova a Cervenohorske sedlo tak tam jsem jezdil.je to tam samej kopec a tam sem najezdil tech zbylejch 110km.jinak slo by jet jeste za min ale uz me to nebavilo v tech kopcich se srat tak to bylo vecne dva plnej tri plnej ctyri a petku sem nedaval kdyz bylo plny auto tak to nemelo ani cenu do tech kopcu proste ten 2,0litr nestacil.
ale jsem spokojenej,jede to pekne a hlavne porad

to by chtělo bonusový lízátka...
 to by chtělo bonusový lízátka...olda barta píše:no šikula Vláďo...vlada320 píše:tak jsem doma a vysledkem je ujetejch 710km a vzalo si to 62litru priblizne plus minus nejakej ten litr.si myslim ze to jde ne.jinak bylo to z prahy do jeseniku 300km a zpet a jestli nekdo znate v jesenikach sjezdovky Ramzova a Cervenohorske sedlo tak tam jsem jezdil.je to tam samej kopec a tam sem najezdil tech zbylejch 110km.jinak slo by jet jeste za min ale uz me to nebavilo v tech kopcich se srat tak to bylo vecne dva plnej tri plnej ctyri a petku sem nedaval kdyz bylo plny auto tak to nemelo ani cenu do tech kopcu proste ten 2,0litr nestacil.
ale jsem spokojenej,jede to pekne a hlavne porad
a máš celkem postřeh, když jsi zjistil, že v okolí Ramzové a Červenohorského sedla jsou kopce..to by chtělo bonusový lízátka...