EDIT: samozrejme by se to dalo napsat na otce, verim ze bysme se pod 3000 dostali, jenze to bych mel porad napsany na nekoho jineho a kdy bych zacal sbirat bonusy ze

iso sem uzavíral před 4 lety, od té doby jsem na to nešahal. 525 tenhle týden. Jinak papíry 9 let a vše v pohodě.... viz jak psali kluci.pirates píše:marlin píše:Na iSo mám povinné 5500 a na 2,5 platím 4600....pirates píše:No a co poviný r. to je skoro o 2500 víc než za tu 1.8IS co má víc než ten 2litr sice jen o 5Kw ale znát to bude jak na spotřebe tak i na tom ručením??
To není možné ? kde sto vzal to máš psaný na nekoho kdo už má víc jak 20 let řidičák ne.? to bych mohl taky udelat nad tím jsem přemýšlel ale když jsem počítal povinný na tu 1.8IS tak mi vyšel pravej opak IS 3800 a ta 2.5na 5800 a to jsem to ješte srovnával s ostatníma pojištovnama. potřeboval bych to vedet jiste jak to přesne je stím povinným kdyby tomu tak bylo tak du do radči do té 2.5 to je jasný tech je na netu hodne i za dobrou cenu
vím co chci cupe ale i cabro chtel bych obe jen jsem se ptal na názory kdo co mi odpoví cabrio má své klady ale i protiklady ale zase je to unikát, každopádne bych stím nejezidil v zime pokavad by nebylo sucho,a stím povinným na 2.5 TO BUDU MÍT DRAHÝ když nemám bonus jako vy.Teddy píše:Kua to je čtení![]()
Čekal jsem ještě někde na konci armana se svým smajlíkem![]()
Podle mě nevíš moc co chceš,nejdřív se ptáš jestli 2,5 nebo IS,pak jestli kupé nebo kabrio,ale na první stránce píšeš že to chceš na denní ježdění což kábro nejspíš moc není..
To snad musíš vědět sám,jak to auto budeš využívat atd...
Nepotřebuješ hlavně taky automat,kvůli tej ruce?
Neber to zle, ale zdá se mi že jsi tak trochu šašekpirates píše: vím co chci cupe ale i cabro chtel bych obe jen jsem se ptal na názory kdo co mi odpoví cabrio má své klady ale i protiklady ale zase je to unikát, každopádne bych stím nejezidil v zime pokavad by nebylo sucho,a stím povinným na 2.5 TO BUDU MÍT DRAHÝ když nemám bonus jako vy.
Seš blázen automat nikdy to bych nebyl řidič ale vejkendák a to nejsem, a zvolantem jsem se narodil v krvi mi koluje benzín a místo mozku mám palivovou nádrž a srdce mi pohání motor, motory jsou můj život jinak bych tu nebyl, už jsem řídil masakrovejší stroje a není co bych neuřídil ale to mi nikdo neuveří když neuvidíš pořídil jsem si 4kolku 4čento abych uspokojil svůj drenalin na silnici pro nic jiného nežiju klidne se v té E30 zabiju rakev dobrá nic elegeántnejšího si přát ani nemůžu je těžký vám o tom povyprávet ale E30 chci už fakt hrozne dlouho i kdyby mi mela stát ve stodole depozitu a já mel jezdit busem tak jí prote musím mít. Škoda že jsem nejde vložit ta liazka ve který jsem se rosekal s Tátou ale co ber život jakej je a ser na lidi co na tebe serou a ber ty co ti za to stojej
Live in PEACE E30
Ono neím kolik kolega vydělává nebo jaké jsou jeho priority,ale já si moc b25 na denní ježdění jakožto dělník ve stavebnictví nedokážu moc představitTeddy píše:Kua to je čtení![]()
Čekal jsem ještě někde na konci armana se svým smajlíkem![]()
Podle mě nevíš moc co chceš,nejdřív se ptáš jestli 2,5 nebo IS,pak jestli kupé nebo kabrio,ale na první stránce píšeš že to chceš na denní ježdění což kábro nejspíš moc není..
To snad musíš vědět sám,jak to auto budeš využívat atd...
Nepotřebuješ hlavně taky automat,kvůli tej ruce?
Tak, tak, jak jsem psal... podle stylu psaní mi trochu příjde jako mladej kluk, co se právě zapsal do autoškoly a nemá vůbec páru jaký auto a strašně by se chtěl vytahovat před ostatníma, že má BMWZavarenec píše:Stejně všichni víme, že si tenhle člověk e30 nekoupí. Bud skočí někam do VW nebo při nejlepším do totálně vylítaný e36 325, kterou uvidí jako první...