Zase je na to ale k dostání podstatně víc ND než na šestky a za cenu dílů na tu posranou třícuMax-Max píše:jedinej duvod proc nemam e28 mazlika je ten, ze to hnije teda fakt hrozne, snad jeste vic nez sestky kombinovane s faborytem a feldou dohromady.
e28 vs e30
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ty vole dyt sestka ma stejne dily s petkouMíšánek píše:Zase je na to ale k dostání podstatně víc ND než na šestky a za cenu dílů na tu posranou třícuMax-Max píše:jedinej duvod proc nemam e28 mazlika je ten, ze to hnije teda fakt hrozne, snad jeste vic nez sestky kombinovane s faborytem a feldou dohromady.![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- radio.shift3r
Týýý bláho, zlatá FD ČVUTPÁREK píše:problem je ze ja mam uterky skolu do deviti takze tenhle semestr to neklapne ale muzem udelat nakej mimoregional:-)
Edit: Mišane, flame se ti nepovede, vůči tobě je už každej imunní
Edit2: Nebudeš první ani poslední
Naposledy upravil(a) WilD dne 29. 10. 2009 05:23, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Pro me je taky e28 uz srdecni zalezitost. E30 jsem nikdy nemel, ale parkrat jsem se v par autech svezl a jak tady nekdo pise je to takova motokara a super auto na blbnuti. Jinak e28 je proti e34 lehci, clovek ma takovej vetsi kontakt ze selnici a jde s ni daleko lip blbnout. Ja jinak taky jezdim v e39kach s do e28 se vzdycky rad vracim. Jinak jak tady nekdo psal, ze nebyla v kupe - to je celkem logicky kdyz byla e24....
e24 635csi & e28 m535i & e28 524td
- Jan Kučera
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Možná, že by bylo dobrý, kdyby se někdo namáhal ( já jsem línej ) a napsal sem srovnání hmotostí - E12, E21, E28, E23, E24, E30, E32, E34
Řekl bych, že E28 je docela lehký auto oproti třeba E34.
Na E28 mě sraly brzdy, stejně tak na E30, ale E28 mi nebrzdila pořádně žádná - malý kotouče, brzdiče s malejma pístkama,...
No jasně - asi moje chyba.
V E28 už se mi nelíbila palubka, když jsem přičuchl k E30 - do interiéru E28 už se mi nechtělo. Ale to je asi moje specifikum. Pak to tak bylo s e34 a e39. Kupodivu v novějších BMW se mi už nelíbí. Nejhezčí je podle mě uvnitř E38 a E31. A jak to souvisí s E28 / E30 - nijak.
Možná by se měla přibrat k porovnání ještě E12 - taky moc krásná káres z přelomu 70. 80. let. A má stejný rozměry jako E28 - jen jí tolik nehnijou hrnce - má ten předek udělanej, řekl bych, líp.
Škoda toho debilního vyvážení u e28 - ta je na tom z BMW snad nejhůř - motor před přední nápravou a ještě je vepředu baterka. E28 se na horách zahrabe už při pohledu na zasněženej kopec. Prostě lehká prdel nevytlačí o mnoho těžší předek ani, kdyby se řidič posral. ( ba ne - existujou řetězy - a pak, na hory s E28 už asi nikdo nepojede - jedině ten, kdo na svou E28 sere ).
No nic.
Řekl bych, že E28 je docela lehký auto oproti třeba E34.
Na E28 mě sraly brzdy, stejně tak na E30, ale E28 mi nebrzdila pořádně žádná - malý kotouče, brzdiče s malejma pístkama,...
V E28 už se mi nelíbila palubka, když jsem přičuchl k E30 - do interiéru E28 už se mi nechtělo. Ale to je asi moje specifikum. Pak to tak bylo s e34 a e39. Kupodivu v novějších BMW se mi už nelíbí. Nejhezčí je podle mě uvnitř E38 a E31. A jak to souvisí s E28 / E30 - nijak.
Možná by se měla přibrat k porovnání ještě E12 - taky moc krásná káres z přelomu 70. 80. let. A má stejný rozměry jako E28 - jen jí tolik nehnijou hrnce - má ten předek udělanej, řekl bych, líp.
Škoda toho debilního vyvážení u e28 - ta je na tom z BMW snad nejhůř - motor před přední nápravou a ještě je vepředu baterka. E28 se na horách zahrabe už při pohledu na zasněženej kopec. Prostě lehká prdel nevytlačí o mnoho těžší předek ani, kdyby se řidič posral. ( ba ne - existujou řetězy - a pak, na hory s E28 už asi nikdo nepojede - jedině ten, kdo na svou E28 sere ).
No nic.
BMW The Ultimate Driving Machine
ja si dovolim popvrhovat, jel jsem ve spouste autech. a v 21 letech jsem jich jiz dost vlastnil. vzdycky jsem si rikal jak to budu stridat a jak jich budu mit za zivot hodne. moje prvni e30 bylo cerveny kupatko 316 se cvakajici m40. silenost ale pro me to tenkrat v 19 letech byla nadhera. proste najednou jinej svet. do ty doby jsem nahon na zadek takrka nepoznal. vystridal jsem pak jeste pat aut. a prisla ona osudovka. E28 eta. auto ktery si myslim ze sem chytil v neuveritelnym stavu. to ze e28 nevyjede na snih? ta moje urcite ano. Barbarstvi, mozna ale je to muj spolecnik u kteryho jsem si uvedomil ze nic vic nechci, travi se mnou dny a jezdi vsude po evrope. kazdej vylet, cili az ted pojedu v zime do alp? pravdepodobne pojede se mnou protze o ten zazitek ji nemuzu ochudit...
kam furt chodite na to, ze e30 je motokara?? 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...