Sportovní výfuk...

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 19. 10. 2009 17:57

Heh, ještě teď se tady v inzerci tradují origo výfuky co maj tak 20 let :) Ty vydrží fakt moc.. Origo BMW by za tu cenu asi nebyl vůbec špatný tah..

Já mám zkušenost jen se sebringem a hodně kladnou... o remusu nemůžu soudit... ale i dobrý sportovní výfuk má svá pozitiva..

Iwan

Příspěvek od Iwan » 20. 10. 2009 13:12

Podle me stacilo hned vypnout motor..pripadne jen prohodit, ze je to origo..a mel bys pokoj, nemuze rozhodovat co je a co neni origo, kor kdyz se nechce zasvinit :twisted:
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 20. 10. 2009 13:32

Pokud máš výfuk od Remusu musíš k tomu mít doklady. Měl jsem u všech aut, co měli Remus. Pokud tomu tak neni, bejt tebou zajedu nebo napíšu mejl s oskenovanou fakturou za nákup vejfuku přímo na tento model at ti ty doklady pošlou....
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

Kejzi

Příspěvek od Kejzi » 21. 10. 2009 00:22

Zavarenec píše:Pokud máš výfuk od Remusu musíš k tomu mít doklady. Měl jsem u všech aut, co měli Remus. Pokud tomu tak neni, bejt tebou zajedu nebo napíšu mejl s oskenovanou fakturou za nákup vejfuku přímo na tento model at ti ty doklady pošlou....
Asi budu muset,ale já chtěl,aby je sem někdo hodil oskenovaný,protože kamarád má možnost sehnat papíry s atestem,ale je prý víc druhů,tak by potřeboval vědět,který ty papíry má donést...
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 21. 10. 2009 13:54

Všecko co jsem tady přečetl má něco do sebe, ale mě osobně to přijde od příslušníků PČR, jako prachsprostá buzerace a šikana a léčení se na člověku který se neumí bránit!!! Pryč od PČR s těmahle "lidma", dotyčný má kliku, že ho naši drsní strážníci ještě za ten ATOMOVÝ MEGANEBEZPEČNĚ HLUČNÝ výfuk nezmlátili!!!! Znám osobně spoustu příslušníků PČR a všichni jsou to super lidičky, s kterýma se o takových to věcech bavím a jen nevěřícně kroutěj hlavama že jejich cizí kolegové jsou takový BASTARDI!!! Je to fakt o povaze jednotlivce, mám k tomuto tématu podobnou zkušenost, na Kladně mě zastavila hlídka státní pořádkové policie na běžnou silniční kontrolu, vyskočili dva maníci, jeden tak cca. 35 let a druhý tak 18 let (hubený, zrzavý a velký drsňák) a začal oblejzat mojí nastartovanou pětku a hledat něco, za co by si na mě schladil svou závistivou žáhu!!! Já stál venku s jeho kolegou což byl docela rozumnej člověk a bavili jsme se na téma spotřeba, zrychlení, ceny dílů a tak. Když najednou malej zrzavej mindrák zvolal, pane co ten výfuk??? To asi nebude originál že? A začal ho zkoumat, ihned jsem přiskočil a začal s okecáváním, že je to naprostý originál a že je na autě již od začátku a tak. Mimochodem opravdu je to seriový origo výfuk kde možná někdo předemnou lehce poničil uvnitř poslední tlumič a na volnoběh dělá lehce bublavej zvuk a ve vysokých otáčkách je slyšet o něco lépe než zdravá série. No už se chystal mě nějak osolit, když mě napadla moje spolužačka a kamarádka, která u PČR tam u nás pracuje už od střední školy, a tak jsem použil její jméno na toho staršího kolegu a jestli je dnes v práci a jestli jí znaj a tak, a díky tomuto zneužití jejího jména a díky tomu, že je v kolektivu asi oblíbená tak starší příslušník zavelel že je vše oukej a mladej zacvak zuby sednul do Felcky a pápá buzerovat někam jinam!!!! Tak takové mám zkušenosti s blbama u PČR.
A proto plně soucítím s KEJZEM a i kdyby tam měl jen lešenářskou trubku od svodů až k prdeli tak se maj policisté chovat jako profesionálové a třeba ho poslat někam na STK nebo na zkušební ústav do kotěhůlek ale nemachrovat nad ním bůhví jakejma megapokutama a pravomocema ale objektivně posoudit situaci a jednat bez emocí!!!! Ale to umí jen málokterý policista asi!!! A víte co mě zaráží nejvíc??? Ten malej skřet lítal okolo výfuku ale fungl nových zimních pneu (bylo to v lednu) si ani nevšiml, kola ho prostě nezajímali, asi neměl u sebe vzorkoměr :lol:
No prostě a jednoduše né každý má nervy a žaludek na to hádat se s orgánem a já patřím mezi ně ale když jde do tuhého snažím se být na ně slušný a mluvný a doufat že to dopadne oukej.
Má EX nejvíc nejlepší 34:
muj-milasek-e34-t46558.html
Obrázek

Paavo

Příspěvek od Paavo » 21. 11. 2009 17:39

tohle taky existuje????to je sikan jako prase.S tema blbama bych se vubec, ale vibec nebavil.Presne,jaks to udelal"kokni se zespoda na lauf,jestli mas pochyby".Rek bych jim , pokud bych byl sdilnej,jak mi oni muzou dolozit, ze tohle je ,ci neni origo.At mi to dokazou, ze tam je neco nepovolenyho,oni, jako represivni slozka ti musi nejprve neco dokazat a pak teprve trestat.Nedokazete mi , ze to tam nema co delat, nic platit nebudu.Nicmene sam mam na e36 M50B25 Eisenamnna(s TuV),ale kdyby me zastavili,tak jim nic nereknu......este bych se jich optal, jestli vubec vi , kdo dela origo laufy(jiste,ze to je Eberspacher) a jestli by to takhle dokazali od pasu rict, jestli je to nebo nejni.Sam mam xenon v origo H1 cocce a vuubec bych se s nima nebavil a delal blbyho....

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 21. 11. 2009 17:52

zalezi na svestkach tihle byli ocividne blbci, me chytli s 2.5 bez koncoveho tlumice (pro Vencu: to je to nejhustejsi co muze byt :lol: ) a podarilo se to ukecat :)

curich

Příspěvek od curich » 21. 11. 2009 18:00

kamoš jezdil po brně s 324td po brně uplně bez laufu (za svodama nebo katem finito) a když ho už podruhé kontrolovala druhá hlídka, tak jim musel slíbit, že do příště to už bude v pořádku a nic neplatil :-D ... šecko je o lidech, jako všude
Škoda Fabia 1.2TSI 12' :oops:

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00' :|
Suzuki Swift 1.0 98' :roll:
BMW E30 318i M10 85' :D
///MHD Power :cry:

Roumen1910

Příspěvek od Roumen1910 » 25. 11. 2009 19:41

MarfyE34 píše:Všecko co jsem tady přečetl má něco do sebe, ale mě osobně to přijde od příslušníků PČR, jako prachsprostá buzerace a šikana a léčení se na člověku který se neumí bránit!!! Pryč od PČR s těmahle "lidma", dotyčný má kliku, že ho naši drsní strážníci ještě za ten ATOMOVÝ MEGANEBEZPEČNĚ HLUČNÝ výfuk nezmlátili!!!! Znám osobně spoustu příslušníků PČR a všichni jsou to super lidičky, s kterýma se o takových to věcech bavím a jen nevěřícně kroutěj hlavama že jejich cizí kolegové jsou takový BASTARDI!!! Je to fakt o povaze jednotlivce, mám k tomuto tématu podobnou zkušenost, na Kladně mě zastavila hlídka státní pořádkové policie na běžnou silniční kontrolu, vyskočili dva maníci, jeden tak cca. 35 let a druhý tak 18 let (hubený, zrzavý a velký drsňák) a začal oblejzat mojí nastartovanou pětku a hledat něco, za co by si na mě schladil svou závistivou žáhu!!! Já stál venku s jeho kolegou což byl docela rozumnej člověk a bavili jsme se na téma spotřeba, zrychlení, ceny dílů a tak. Když najednou malej zrzavej mindrák zvolal, pane co ten výfuk??? To asi nebude originál že? A začal ho zkoumat, ihned jsem přiskočil a začal s okecáváním, že je to naprostý originál a že je na autě již od začátku a tak. Mimochodem opravdu je to seriový origo výfuk kde možná někdo předemnou lehce poničil uvnitř poslední tlumič a na volnoběh dělá lehce bublavej zvuk a ve vysokých otáčkách je slyšet o něco lépe než zdravá série. No už se chystal mě nějak osolit, když mě napadla moje spolužačka a kamarádka, která u PČR tam u nás pracuje už od střední školy, a tak jsem použil její jméno na toho staršího kolegu a jestli je dnes v práci a jestli jí znaj a tak, a díky tomuto zneužití jejího jména a díky tomu, že je v kolektivu asi oblíbená tak starší příslušník zavelel že je vše oukej a mladej zacvak zuby sednul do Felcky a pápá buzerovat někam jinam!!!! Tak takové mám zkušenosti s blbama u PČR.
A proto plně soucítím s KEJZEM a i kdyby tam měl jen lešenářskou trubku od svodů až k prdeli tak se maj policisté chovat jako profesionálové a třeba ho poslat někam na STK nebo na zkušební ústav do kotěhůlek ale nemachrovat nad ním bůhví jakejma megapokutama a pravomocema ale objektivně posoudit situaci a jednat bez emocí!!!! Ale to umí jen málokterý policista asi!!! A víte co mě zaráží nejvíc??? Ten malej skřet lítal okolo výfuku ale fungl nových zimních pneu (bylo to v lednu) si ani nevšiml, kola ho prostě nezajímali, asi neměl u sebe vzorkoměr :lol:
No prostě a jednoduše né každý má nervy a žaludek na to hádat se s orgánem a já patřím mezi ně ale když jde do tuhého snažím se být na ně slušný a mluvný a doufat že to dopadne oukej.

tohle můžu jenom potvrdit. Myl jsem auto, vzal jsem nechtěně wapkou známky na SPZ a trochu se potrhala. Když by se na to člověk podíval pořádně dojde mu že STK i emise jsou v pořádku, takže to až tak hrozný nebylo. Ale.... 100metrů před barákem mě zastavili jeden, 2 metrový hovado kolem 30 let a malej iniciativní kterej byl u policie sotva týden. Vystoupil jsem čekám až zkontrolujou papíry a bavím se s tím větším..úplná pohoda, řekl že, na to jaká je to vražda je to pořád pěkný auto atd atd. a ten malej zamindrákovanej začal řvát že mám smytý známky a že to vidí na pokutu. Řekl jsem, že kdyby se podíval pořádně je vidět že mám ještě rok a půl technickou, ale že mu dám velký techničák aby se nenamáhal. Stale si tam něco šveholil pod vous a držkoval. Ten velký mu řekl asi 3x že je to v pořádku, že to opravdu vidět je.A mě řekl at si to dojedu v klidu domů a ještě popřál šťastnou cestu. Kdyby spolu jezdili dva takoví iniciativní šašci jako ten malej byl bych tam celej večer. tím chci jen říct že opravdu záleží na tom kdo tě chytí

andilek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andilek » 25. 11. 2009 20:56

pokud chces papir tak ukecam kamose co ho ma a ten ti naskenuju :-) :-) ale jestli to bude reseni ??? .......
MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950
ObrázekObrázek

Odpovědět