to byl určitě dederon a v břiše měl guláš s osmiMirek píše:taky jsem si dlouho myslel že němci umí jezdit... než jsem nepotkal u nás němce v levym pruhu na dálnici...
 Na dálnici do Mnichova v devět ráno - loni  na podzim - jsem zažil takový řád, že jsem nevěřil: do levého se neodvážil nikdo, protože byl vyhrazenej pro střelce á la 220 km/h. Sem tam se nějaký objevil a zmizel za obzorem. V prostředním se jelo 170 km, všichni stejně rychle, tři metry odstup, a v pravém jeli všichni 140, včetně dodávek. A pořád. Půl hodiny, hodinu. Z pruhu do pruhu se přejíždělo minimálně. Je to docela nápor na udržení pozornosti, ale asi jde o zvyk.
  Na dálnici do Mnichova v devět ráno - loni  na podzim - jsem zažil takový řád, že jsem nevěřil: do levého se neodvážil nikdo, protože byl vyhrazenej pro střelce á la 220 km/h. Sem tam se nějaký objevil a zmizel za obzorem. V prostředním se jelo 170 km, všichni stejně rychle, tři metry odstup, a v pravém jeli všichni 140, včetně dodávek. A pořád. Půl hodiny, hodinu. Z pruhu do pruhu se přejíždělo minimálně. Je to docela nápor na udržení pozornosti, ale asi jde o zvyk.A nejlepší bylo, když pak začalo pršet. Celá dálnice se proměnila v obrovský vodní opar, protože oni nemají zadní zástěrky, ale nezpomalil nikdo. Taky ale nebyly na dálnici žádný louže a všichni asi měli v pořádku gumy. Já bych na tyhle velký německý dálnice posílal český řidiče povinně, zvlášť ty blbečky v octáviích, aby jim trochu spadlo sebevědomí.

neuvěřitelná disciplína. Opačnej extrém byl kretén z Varů, kterej na dálnici před Regensburgem převrhl ve 140 vozejk s nějakym dřevem. To by nebylo až tak hrozný, nebejt mlha ( byť ne moc hustá ) a tma. kdo toho někdy najezdil víc v Německu tak  ví, že němci se s tim kolikrát ani za takovýho počasí neserou, zvlášť když je ta dálnice prázdná - jedou prostě těch svejch 200. Na jakou vzdálenost můžeš asi zahlídnout auto naštorc dálnicí
 neuvěřitelná disciplína. Opačnej extrém byl kretén z Varů, kterej na dálnici před Regensburgem převrhl ve 140 vozejk s nějakym dřevem. To by nebylo až tak hrozný, nebejt mlha ( byť ne moc hustá ) a tma. kdo toho někdy najezdil víc v Německu tak  ví, že němci se s tim kolikrát ani za takovýho počasí neserou, zvlášť když je ta dálnice prázdná - jedou prostě těch svejch 200. Na jakou vzdálenost můžeš asi zahlídnout auto naštorc dálnicí