auto se spravi, hlavně že jsi cely
Bez pytle už mezi srny nejedu, přísahám! Kurva, lepší rozedřený rypák od pytle, než vymlácené zuby od volantu!Gangsta píše:Myslim, ze pytel je to posledni co tam asmovi bude chybet.soraxcz píše:aspon ze to vsichni prezili (: ( mimo srnky pocitam... ) a auto se spravi (: nejhur se asi bude schanet airbag... :/
Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstíAsmodeus píše:Bez pytle už mezi srny nejedu, přísahám! Kurva, lepší rozedřený rypák od pytle, než vymlácené zuby od volantu!Gangsta píše:Myslim, ze pytel je to posledni co tam asmovi bude chybet.soraxcz píše:aspon ze to vsichni prezili (: ( mimo srnky pocitam... ) a auto se spravi (: nejhur se asi bude schanet airbag... :/
Jel jsem fakt sedmdesát, nějak tam skočila a bylo to jak do zdi! Ta srna byla tak velká, že jsem se jí se svýma sto kilama bál, ikdyž byla mrtvá!DVORIS píše: Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstí
Nedá to je fakt,srna je celkem malá pokud z ní šel na tebe strach tak to byla laň ty jsou větší,ještě že to nebyl jelen,parohy na klíně asi nic příjemnýho,tam u nás na chalupě jak jsi byl v létě jsou laně,srnky apod v hojném počtu,kolem chaty se nadrzo pasou daňci a je fakt že jsem před nima raději utekl,vypadali hrozivě,ne jako v zoo za plotem.Asmodeus píše:Jel jsem fakt sedmdesát, nějak tam skočila a bylo to jak do zdi! Ta srna byla tak velká, že jsem se jí se svýma sto kilama bál, ikdyž byla mrtvá!DVORIS píše: Hergot kolik ta srna vážila,já jednou trefil srnu v 80km/h litrem a jediný co jsem měl tak upadlou SPZ a ještě jsem se nažral jako prase,asi jsem měl z pekla štěstíJá mám pocit, že to byla spíš laň, ty by měly být větší než srny, ne? Fakt byla jak malá kráva!
A žrát se nedala, protože prý když ji vyvrhli, měla v sobě ještě koloucha a v období březosti prý se to maso nedá žrat.
tomik píše:to jsem zas prodal někomu auto..
Zatím je to vve fázi shánění dílů. Pár kluků už se mi ozvalo, ale zatím nemám nárazník, LP blatník a světla. Ty čela koupím asi nové, než to někde kuchat...tomik píše:já myslím že až se z toho ty hrůzostrašně nahrnutý díly sundaj,tak to nebude tak špatný.trochu ztáhnout za čelo a navěsit tam něco zpět.když budeš mít díly,tak to vidím na den práce a bude jako nový.tenhle kombík by si to zasloužil.tak se zmátoři a zaber.!!!!!!!!!
Toho bych se chytil,protože replika plechařiny až na pár vyjímek stojí za pendrek a origo nový stojí ranec.tomik píše:dělám si prdel.
když bude nejhůř tak cinkni.jedu do německa koncem příštího týdne,tak bych ti něco dovezl.ted kluci rozebírají kombíka bouraného na zadek.je v nějaký tmavý barvě a je to 93,takže by byl i airbag,tak by to tak neřvalo.o čelo jsem tam zakopl
Tohle mě zajímá!tomik píše:dělám si prdel.
když bude nejhůř tak cinkni.jedu do německa koncem příštího týdne,tak bych ti něco dovezl.ted kluci rozebírají kombíka bouraného na zadek.je v nějaký tmavý barvě a je to 93,takže by byl i airbag,tak by to tak neřvalo.o čelo jsem tam zakopl