Tak jsme konenečně zas trochu pokročily, asi osm hodin práce nám zabralo natvarovat výfuky od kolen k převodovce, vše jsme pojaly zodpovědně a snažily se všude zachovat plynulé oblouky a čisté spoje, tak jsme vše na vzhled upravily, sváry byli dělány opravdu tak aby zbytečně neprotékaly do trubek a z venku bylo vše ještě uhlazeno, pro vzhled

Trubky na autě pasují dobře, sedí hned vedle nosníků a nesnižují tak světlou víšku vozu, která je již tak doat malá.

konce trubek nejsou příliš přesně nasměrovány, jelikož ještě nevíme jak bude výfuk pokračovat dál, jelikož není skoro žádné místo bude se asi dost laborovat, majitel chce specifický zvuk a dosáhnout jej za daných okolností bude asi docela oříšek.
Taky se nám dnes podařilo dneska zprovoznit elektrický plyn a konečně jsme si mohly motor protůrovat

, dosti nás zarazilo, jak jde motor po plynu, vytáčel se jak motor z Hondy, na každý povel plynu se motor zaškubl v kastli a otáčky takřka explodovali. Na vině asi bude dosti drastické odlehčení setrvačníku na samou hranici pevnosti

ten věnc na startér, je jen plech, má asi kole 1,5kg a setrvačník má z původních 11,5 jen asi kolem 5kg, možná i míň
Doslova to svádělo ke zkušební jízdě, jediný problém, byl, že nemáme nádrž, tak jsme udělaly, jen provizorní, pro startování.

Na levo jsou tři hadičky(2výstupy, jeden přepad) a na pravo pohon čerpadel
Chtěl jsem sem dát i video motoru při startování a tůrování, ale došli mi baterky na foťáku, takže zítra určitě.
PS: neumím ještě vkládat videa, takže kdyby to sem chtěl někdo dát místo mě nebo ještě líp, kdyby mi někdo poslal podrobný návod(pro laika) jak to sem mám dát, byl bych mu moc vděčný.