ÁmenMattyX píše:..., je to mrdka a hotovo

Ale tady se neřeší výkon Is vs.M20 v e30 ale vyvážení podvozku s daným motorem´a nehraje tu roli jen těch 15kg.Já když sedl z Is do M20B25 a jel poprvé úsek který jsem jezdíval Isem 4roky tak jsem já nevím jak bych to nazval,"se lekl" co to je za "kačenu" na předek,covalo se to krapet jinak a kdo to necítí tak je podle mě po těžké mrtvici celýho tělaMattyX píše:tak emko je zase trochu jinde, uz jen proto ze, ma stejnej vykon jako M20 od alpiny trebas... to je docela logický, ale To Is nikdy mit nebude (ehm možná se tomu zdárně přiblíži chamuráč)
Klasická debata isařu proti světu, je to mrdka a hotovo
Nebuď tak chytlavejMattyX píše:no tím padem mám už skoro neovladatelný auto, protože mám na předku o 3kg víc díky plastovým emtechnikůmCo pak ti s těma 325mm kotoučema na přední nápravě který jsou těžký jako kráva... Jelikož v dnešní době ani jedno ze zmíněných nemá věci v seriovým stavu, někdy natož provozu schopných tak spíše jsem původně narážel na to, že pokud tu je někdo kdo se s tím autem sveze a pak řekne a dokáže je porovnat stylem- hm na řidičove straně by to chtělo tvrdší pružinu ve předu, strašně se to sune ven a o chlup a v zadu poštelovat odskok tlumiče kvůli baterce - strašně ju tam citím, tak sorry
jel jsem s obojím a že bych citíl nějakej výrazně lepší handling... fakt ne
Tím nechci říci, že je to vysloveně špatná volba, někomu pocit lehčího motoru asi dává dvacet koní navíc a někomu zvuk šestiválce
doporučím si přečíst puvodní dotaz ,je nesmysl přestavovat a turbit m20 když už má oturbenou m 10 .než m20 to radši m42 nebo nějakej novější 24v a foukat je ,zisk za stejnou práci bude uplně jinde.Lubooos píše:Ja si zas myslim nez cpat hory penez do uprav vacky atd... aby se ta M20 nejak rohejbala, je nejlepsi nani dat turbo. Bratr to udelal a myslim si ze ani ta m50 na ni zadaleka nema.
Jako M42 je peknej motor a jezdi hezky ale m20 je proste zvuk jak ma bejt.
souhlasim oturbit stavajici motor, vse pasuje a funguje minimalni problemy, stejne uchyceni a stejna ovladatelnost atd.....Lubooos píše:Me je to celkem sumak. Ja jen rek ze M20 je lepsi naturbit nez uni zvetsovat objem a zmena vykonu nebute znat tak markantni. Ale samozrejme je to kazdyho vec a ja si zas myslim ze M20 vydrzi vyc nez kde jaka M50.
velka pravda, kterou si malo lidi uvedomuje a u vetsiny jejich aut se uz nakej megadebil za volantem objevil.Mirda píše: clovek musi bejt megadebil aby to oddelal
tak ještě jednou ... momentální stav je m 10turbo s turbínou která tam ted je je potenciál kolem 200k + (teoretický strop je někde u 270 což dávno nevydrží spojka atd.)Lubooos píše:Me je to celkem sumak. Ja jen rek ze M20 je lepsi naturbit nez uni zvetsovat objem a zmena vykonu nebute znat tak markantni. Ale samozrejme je to kazdyho vec a ja si zas myslim ze M20 vydrzi vyc nez kde jaka M50.