Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)

a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše:Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)
ales. píše:a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše:Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedíprcek093 píše: chces fotku vsech 3 aut s majitelema? to neni takovej problem:) i technicaky ti mohu vyfotit:D jo a deda ma 316 e36 ( sestry bejvalej)
PS:tím nechci popírat, že ty auta v rodině opravdu mají...
to je právě to...chceš docilit menší spotřeby v řadech par litru za cenu zastavby v hodnotě plusminus 100tis...není to blbost?prcek093 píše:ales. píše:a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...hulda píše: Když jste taková BMW mobilní familie, to neutahneš auto se spotřebou 8 ? To mi nějak nesedí
jen chci docilit nizsi spotreby ne ze nemam penize na to abych to utahl jen me zajima jestli je mozny tam dat motor s nizsi spotrebou vyssim vykonem a lepsim pozitkem z jizdy lidsky receno abych mohl jezdit jak chci , kdyz jedu sportovnim stylem tak je to sice uspokojivy ale ta spotreba okolo 12-14l/100km se mi nezda
( u nas v rodine byl jen jeden mercedes a to dodavka ted jako firemni citroen Jumper s tim jezdi otec pres zimu jinak pouze BMW osvedcene auta nikdy zadnej velkej problem)

neni protoze se mi to vrati casem kdyz na kazdych 100km usetrim 3-4 litry tak to je za par let z5ales. píše:to je právě to...chceš docilit menší spotřeby v řadech par litru za cenu zastavby v hodnotě plusminus 100tis...není to blbost?prcek093 píše:ales. píše: a není to jedno...vždyt už samotnej puvodní dotaz o něčem vypovídá...
jen chci docilit nizsi spotreby ne ze nemam penize na to abych to utahl jen me zajima jestli je mozny tam dat motor s nizsi spotrebou vyssim vykonem a lepsim pozitkem z jizdy lidsky receno abych mohl jezdit jak chci , kdyz jedu sportovnim stylem tak je to sice uspokojivy ale ta spotreba okolo 12-14l/100km se mi nezda
( u nas v rodine byl jen jeden mercedes a to dodavka ted jako firemni citroen Jumper s tim jezdi otec pres zimu jinak pouze BMW osvedcene auta nikdy zadnej velkej problem)
K tomu článku jen dodám AMEN a podpishulda píše:To mi připomnělo tento článek

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009052404
pardon za OT
Ale jestli ta přestavba ma vyjit na 100k kč... raději do IS prodej a kup si tu 330d za 160k kč.
 bylo mi jasné že se tím věkem dotknu řady lidí (mě je taky jen 25) možná jsem to mohl posunout na 18.... ale chtěl jsem tím říct že je ještě trošku nevyzrálý a plný snů které jsou v životě nepraktické a nerentabilní.
  bylo mi jasné že se tím věkem dotknu řady lidí (mě je taky jen 25) možná jsem to mohl posunout na 18.... ale chtěl jsem tím říct že je ještě trošku nevyzrálý a plný snů které jsou v životě nepraktické a nerentabilní. 
Pěkný smeč;-)poly33 píše:Vyvrátíme mu jeho myšlení v základech,
Do přestavby vrazíš 200 000 kč, dejme tomu,
dejme tomu ,že ušetříš 3-4 litry čehokoli/ na sto kilometrů.
SUMA SUMÁRUM: litr čehokoli stojí/ bude stát 40 kč, (pokud ještě bude)
3,5 x 40 kč = 140 kč / 100km
ůspora 1400kč / 1000km
200 000 kč / 1400 kč = 142 a nějaké drobné.
Takže milý zlatý musel bys najezdit 142 tisíc kilometrů. abys vůbec mohl o nějaké uspoře mluvit.
A to je ideální stav bez toho aby se ti něco vysralo , což se vysere