zejtra se mam jet mrknou na plasťaka za docela přijatelné peníze a je v tom 2.0 95kW chci od vás nějake to moudro jestli stimhle motorem mate nějáke zkušenosti nejlepe kladné

no ted jsi mě dostal ja z mechanyčinou moc praxe nemam ja spíše elekřina zapalovaní a tak. takže říkaš že je to karburatorouvej agregat? žadnej vstřik přímo do sání.BigFish píše:já mám 2.0 v kábru a na takový to normální ježdění to celkem i stačí. pokud nechceš závodit a chceš nižší pojistku tak ti to určitě bude vyhovovat. Samozřejmě gumovat se s tím dá taky. Motor je to jednoduchej a když se o něj postaráš a nemá se snad pomalu ani co pokazit. Hydroštěly to nemá jako M40 takže když budeš mít seřízený ventily nebude nic ťukat. Vyměnit tu gumovou kšandu na rozvodech je taky hračka takže bych se toho motoru nebál. Samozřejmě jde o to jakej kanec to měl předtím.
jestli myslis ten bazar za Dubinou smerem na Mosnov tak tu uz tam vidam taky nejaky ten patek... nikdy jsem si ji teda nebyl prohlidnout ale z cesty vypada hodne slusne... ale tak z dalky zeMaly,jarin píše:no ted jsi mě dostal ja z mechanyčinou moc praxe nemam ja spíše elekřina zapalovaní a tak. takže říkaš že je to karburatorouvej agregat? žadnej vstřik přímo do sání.BigFish píše:já mám 2.0 v kábru a na takový to normální ježdění to celkem i stačí. pokud nechceš závodit a chceš nižší pojistku tak ti to určitě bude vyhovovat. Samozřejmě gumovat se s tím dá taky. Motor je to jednoduchej a když se o něj postaráš a nemá se snad pomalu ani co pokazit. Hydroštěly to nemá jako M40 takže když budeš mít seřízený ventily nebude nic ťukat. Vyměnit tu gumovou kšandu na rozvodech je taky hračka takže bych se toho motoru nebál. Samozřejmě jde o to jakej kanec to měl předtím.
kdyžtak mrkni na foto toho motoru:
http://auto.bazos.cz/inzerat/10363851/BMW-E30-320i.php
aaaha tak to bude asi jinaBMW CSL píše:Já to vyděl Ostrava-Hulvaky na Hulváckém kopci vodárna směr centrum
Maly,jarin píše:no ted jsi mě dostal ja z mechanyčinou moc praxe nemam ja spíše elekřina zapalovaní a tak. takže říkaš že je to karburatorouvej agregat? žadnej vstřik přímo do sání.BigFish píše:já mám 2.0 v kábru a na takový to normální ježdění to celkem i stačí. pokud nechceš závodit a chceš nižší pojistku tak ti to určitě bude vyhovovat. Samozřejmě gumovat se s tím dá taky. Motor je to jednoduchej a když se o něj postaráš a nemá se snad pomalu ani co pokazit. Hydroštěly to nemá jako M40 takže když budeš mít seřízený ventily nebude nic ťukat. Vyměnit tu gumovou kšandu na rozvodech je taky hračka takže bych se toho motoru nebál. Samozřejmě jde o to jakej kanec to měl předtím.
http://auto.bazos.cz/inzerat/10363851/BMW-E30-320i.php
Ono je vcelku jedno, jestli to viděl v tom prvním bazaru, nebo druhém.. Majitelé jsou propojení a stěhují ty auta jak AAA..Nebo je mezi sebou prokšeftovávají, pak si je nechá na place u toho druhého a inzeruje mu to ještě úplně jiný bazar.. Vím kdo je majitel (bazarista) těch aut (e30 320i, MB CL500, Jaguar XJR atd.), pořádně bych si to auto prohlídnul, jelikož prodávají samé vraky.BobbySD píše:jestli myslis ten bazar za Dubinou smerem na Mosnov tak tu uz tam vidam taky nejaky ten patek... nikdy jsem si ji teda nebyl prohlidnout ale z cesty vypada hodne slusne... ale tak z dalky zeMaly,jarin píše:no ted jsi mě dostal ja z mechanyčinou moc praxe nemam ja spíše elekřina zapalovaní a tak. takže říkaš že je to karburatorouvej agregat? žadnej vstřik přímo do sání.BigFish píše:já mám 2.0 v kábru a na takový to normální ježdění to celkem i stačí. pokud nechceš závodit a chceš nižší pojistku tak ti to určitě bude vyhovovat. Samozřejmě gumovat se s tím dá taky. Motor je to jednoduchej a když se o něj postaráš a nemá se snad pomalu ani co pokazit. Hydroštěly to nemá jako M40 takže když budeš mít seřízený ventily nebude nic ťukat. Vyměnit tu gumovou kšandu na rozvodech je taky hračka takže bych se toho motoru nebál. Samozřejmě jde o to jakej kanec to měl předtím.
http://auto.bazos.cz/inzerat/10363851/BMW-E30-320i.phpjinak karbec to neni je to prime vstrikovani
Cituji pouze jeden tvuj "vejžblept", ale bohate to staci. Od Tebe bych si nechal rozhodne poradit ve veci techniky...BigFish píše:Má to vstřikování ale není to nic složitýho žádný EWS a td co by tě mohli trestat. jen jsem ti tim chtěl říc že bych se toho motoru nebál a nic složitýho bych v tom nehledal.
No tak ja si toho srače pujdu projed a uvidím. zkrátka chci něco co bude svižné i ze 17´kama zvuk je taky duležity.no a to mi stačíí každopadně děkuji za par dobrjech mouder. PomohloVasa píše: Motor M20B20 (95kW) ma nepravem cejch "srace" a to hlavne proto, ze jede vyrazne hure nez M20B25 (125kW) a ma dost podobnou spotrebu. Technicky je stejny jako vetsi braska vcetne elektroniky (bavime se verzi DME - Motronic, existuje jeste starsi verze rizena systemem Jetronic). Nejvetsi bolesti je zanedbana udrzba - netesnosti motoru, derave podtlaky, vydrena skrtici klapka apd. Samotna elektonika (nechapu proc se lidi tohoto nejvice boji kdyz daleko vetsi problemy prinasi mechanicke veci) je verzi Motronic 1.3. Rozepisovat se nebudu, jak to funguje jsem psal jiz nespocetnekrat, staci hledat.
Osobne proti R6 2.0 (M20B20) nic nemam, ma prijemny zvuk a na pohodovou jizdu bohate staci. Navic - nikdo ho nechce a vsude se jich vali "tuny" za smesny penize.
no tak sem tady našel v jine sekci navod na servo na E3O skvělíMaly,jarin píše:Tak ten Pán co to do toho bazaru prodal si to po 2-3 letech koupil zpět tak před mesicem řikal že dal do kupi celej motor už to běži jak má. Posilovač kde nic tu nic . Tim bych se chtel zeptat bude to složité ? vim jak takove servo funguje ale kam je napojene netušim dělali jste to někdo ? Dik za oT
Amen. Pod to nezbejva než se podepsat a je to při shánění auto opravdu to nejdůležitější. I koroze se dá odstranit kvalitně, nicméně to není nic levného ... Ale zas je koroze a koroze, shnilý dveře se daj vyměnit ...Max-Max píše:koukej na korozi, vse ostatni se da resit levne a kvalitne. Jak je to shnily na sracku a zamaskovano, zahucis do toho mnohem vic.