Pokusy / krádeže BMW Litoměřice
- Kuba318ie30
Pokusy / krádeže BMW Litoměřice
Pánové, pokud budete mít cestu se sebemenší zastávkou v Litoměřicích, tak bacha!!! už potřetí mi někdo lez do auta (vylámaný zámek šroubovákem/vyškublá guma u okýnka) a nejsem jedinej majitel starýho BMW tady se stejnym problémem za poslední měsíc...tak pozor!!!

- Night.chimera
Včera mi volal klučina kterému před třemi dny ukradly v Libni před barákem e30 316 cupe. Auto se našlo za dva dny o pár bloků dál u nějaké koleje studentů ve slepé uličce,bohužel auto už nepojízdné. 
Jel jsem sním namísto obhlídnout závadu a domluvit opravu.
Ty hovada,odlomily airbox odštíply konektor od váhy vzduchu a odřízly gumové koleno + vybrali všechny pojistky 

Nejvíc mně zaráží otevření auta a nastartování bez žádného poškození zámků 

Jako by měli klíče od auta

Jel jsem sním namísto obhlídnout závadu a domluvit opravu.
Ty hovada,odlomily airbox odštíply konektor od váhy vzduchu a odřízly gumové koleno + vybrali všechny pojistky

Nejvíc mně zaráží otevření auta a nastartování bez žádného poškození zámků

Jako by měli klíče od auta

Bohužel E30 nemá zámky vůbec bezpečné a s trochou cviku a základním náčiním se dají odjistit opravdu rychle. Zkoušel jsem to s kamarádem zámečníkem u sebe na Mikře, která má podobný zubatý klíč, centrál na DO a klíč byl v zámku asi pětkrát od novoty auta, takže zámek bez vůlí... A odjel by s tím za 40 vteřin nebýt imobilizéru.
Shválně si na srazu zkus, ke kolika autům bude pasovat klíč, který máš v kapse od svého...
BMW s drážkovými klíči (dvou a čtyřcestné) je jiná písnička, tam to bez poškození zámku je oříšek i pro zámečníka.

Shválně si na srazu zkus, ke kolika autům bude pasovat klíč, který máš v kapse od svého...
BMW s drážkovými klíči (dvou a čtyřcestné) je jiná písnička, tam to bez poškození zámku je oříšek i pro zámečníka.
E39 535i sedan
						ono se dá odjet nejen se starejma křusnama dobře, ale i s bmw 330xd coupe z roku 2008, byla firemní a ukradena z garáží bytovýho domu, dle záznamu z kamer trvala akce 3 minuty, doteď se nenašlo....na nový bmw si nasazuje botičku a od tý doby má klid
jinak jestli jste viděli nedávnou krádež ředitele český tv Janečka, jak mu s jeho X6kou taky odjížděli max do 3 minut, jenže pak zjistili nějakej poplach během jízdy a vzali roha

jinak jestli jste viděli nedávnou krádež ředitele český tv Janečka, jak mu s jeho X6kou taky odjížděli max do 3 minut, jenže pak zjistili nějakej poplach během jízdy a vzali roha
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
						EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Kuba318ie30
to není jen problém Litoměřic
Mě už se do auta někdo dobejval taky (úspěšně), ale myslím zachrána byla nesvítící osvětlení kabiny + páka na pedály. Jinak parkuju v centru Prahy, kde mám auto suveréně nejmenší hodnoty široko daleko...

Darovanýmu koni na zuby nehleď. Eta...
						- Spooky-0987
- 
				lukasbawor
krádež?
v brně je pořád něco.dnes je to čtrnáct dní co mi někdo ulomil přední masku u bmw e36 a o týden později příjdu k autu a u spolujezdce ze zámku trčela tyčinka tak ji vytáhnu a byl to zlomený šroubovák.zámek rozkuchaný takže ho můžu měnit.včera vypuštěný dvě  kola.auto parkuji v brně v líšni u zetoru na jedovnické.stává tady dost vraků takže to zde čorkaře přitahuje.dnes 26.3.2011 v noci budem s klukama čekovat okolí zetoru.kdo chce at se přidá,,. vše se bude řešit přes policii čr.

fakt idioti krast BMW za par desitek tisic ze by ta krize???
 fakt idioti krast BMW za par desitek tisic ze by ta krize??? 

taky prča . . . auto se teda pak našlo a kupodivu celé jen bez řdičky a s novým platem
 taky prča . . . auto se teda pak našlo a kupodivu celé jen bez řdičky a s novým platem