fotky e30 drift
No já si zase myslim že v driftech jde hlavně o to aby to dobře jelo a to ten V8 pick-up splňuje ..
a že to je pick up ? aspon je to zase něco jinýho .. e30 v evropě jezdí fůra tak aspon změna .. 
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
Jelikoz jsem predpokladal, ze nekdo neco podobneho napise, napsal jsem uz do druheho prispevku, ze jde o celkove provedeni. Nerikam, ze predelavka na jinou kastli musi byt zakonite nezajimava. Stejne jako jsem napsal, ze u tohohle nejde o vyzor. To ale predpokladam spolu s tim - 'cim vic to "jede" ' - nemusi zakonite znamenat, ze auto musi vypadat tim vic jako vrak, cim vic "jede".Hoonnza píše:No já si zase myslim že v driftech jde hlavně o to aby to dobře jelo a to ten V8 pick-up splňuje ..a že to je pick up ? aspon je to zase něco jinýho .. e30 v evropě jezdí fůra tak aspon změna ..
(To se netyka pripadu kde jde prave o to aby auto vypadalo jako vrak a tim bylo zajimave, coz ale evidentne neni tenhle pripad.)
jde o to, ze ty narazniky sou asi 10x lehci nez origo s vyztuhou...a ze to nesedi...byls nekdy na zavodech? kor u driftu, ten predek dostava fakt pokourit..
predtim tam meli vetsinou mtech..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
Byl. A je mi jasne, ze nejak se musi resit hmotnost toho i to, ze ne vzdy to musi sednout na pripadnou neorigo zalezitost za nim. Ja jen rikam, ze vzdy se to da vyresit tak aby to i nejak vypadalo.Iwan píše:jde o to, ze ty narazniky sou asi 10x lehci nez origo s vyztuhou...a ze to nesedi...byls nekdy na zavodech? kor u driftu, ten predek dostava fakt pokourit..![]()
-
Ondřej Švec
drift
Konečně rozumný názor,pokud vím,tak to jsou fotky z driftů a ne každá jízda se taky vždy povede a pokud by to každý měl leštit a spasovávat a nedejbože stříkat před každou rozjíšťkou,tak nevím nevímIwan píše:jde o to, ze ty narazniky sou asi 10x lehci nez origo s vyztuhou...a ze to nesedi...byls nekdy na zavodech? kor u driftu, ten predek dostava fakt pokourit..![]()
Re: drift
Nevim co to ma spolecneho s tim na co jsem poukazoval ja, ale budiz, ...Ondřej Švec píše: Konečně rozumný názor,pokud vím,tak to jsou fotky z driftů a ne každá jízda se taky vždy povede a pokud by to každý měl leštit a spasovávat a nedejbože stříkat před každou rozjíšťkou,tak nevím nevím
...kazdopadne cokoliv bych k tomu napsal dal, uz jsem jednou napsal vys, tudiz to necham asi byt.Ondřej Švec píše:...u driftů jde podle mě o něco jiného,než spasovaný nárazníky....Toď můj názor.
(