Děkuju!BALI píše:pěkně chlape... přeju hodně km bez nehody... akorát bych možná někde nechal komplet rozleštit lak

Omlouvám se za oživení středověku, ale přesně tuhle píšťalku jsem si nalepil na přední nárazník a od té doby jsem srnku u cesty neviděl. Ať jim to urve uši, sviním!Macek píše:Tak to je fakt smůla... kamarád má na autě nějaký plastový píšťalky, co podobnou havěť odháněj...už je tam má přes 2roky a prý od tý doby co je tam dal je to vpoho... Prodávaj to v Hypernově něco kolem kila...
Takže ty jezdíš a vono ti to píská...jakože takový turbo jo ? Magnetizér benzínu jsem si koupil, tohle mi ještě chybíAsmodeus píše:Omlouvám se za oživení středověku, ale přesně tuhle píšťalku jsem si nalepil na přední nárazník a od té doby jsem srnku u cesty neviděl. Ať jim to urve uši, sviním!Macek píše:Tak to je fakt smůla... kamarád má na autě nějaký plastový píšťalky, co podobnou havěť odháněj...už je tam má přes 2roky a prý od tý doby co je tam dal je to vpoho... Prodávaj to v Hypernově něco kolem kila...Ještě mám jednu tu píšťalku volnou, kdyby někdo chtěl....
Já vím, že to je asi kravina, ale placebo efekt funguje a zabral nejspíš i na ty lesní svině....Tweety píše: Takže ty jezdíš a vono ti to píská...jakože takový turbo jo ? Magnetizér benzínu jsem si koupil, tohle mi ještě chybí