Asi velkej problém :-(((((
-
SINTESI318
Asi velkej problém :-(((((
Čau všem sháním se tady po radě ... Dneska se mi stala taková věc (vím že je to moje blbost,tak mi nenadávajete) seděl jsem asi půl hodiny v autě a poslouchal rádio, baterka už nic moc .. Nastartoval jsem ale nevím proč, hned sem motor dosz vytůroval... Rozsvítili se mi všechny kontrolky na palubce kromě mazání , dvakrát sem to chcípnul a znova nastartoval a doufal že kontrolky zhasnou, ale nic se nestalo.. říkal jsem že alespon dojedu domů, jel sem asi 300 metrů a auto chcíplo, chtěl sem nastartovat a baterie vybitá, nastartoval jsem na roztlačením na zpátečku.. jel sem dalších asi 500 metrů zastavil jsem a jakmile sem pustil výstražný tak auto chcíplo.. znovu jsem to roztlačil ale auto moc nejelo, jen tak škitalo jako když dochází benzín... sakra nevím co s tím.. na kabely to nastartuje v pohodě, motor běží a když třeba rozsvítím světla auto chcípne, kontrolky svítěj všechny pořád.. (já vím sem vůl, ale nenapadá vás co to může být.
? zkusím nejdříve jinou baterku, ale řekl bych že problém bude ještě jinde.. )

Re: Asi velkej problém :-(((((
Hádal bych, že od parkovací brzdy svítit nebude.SINTESI318 píše:...kontrolky svítěj všechny pořád..
Od tlaku oleje taky ne, to jsi sám potvrdil.
Někde je špatný ukostření.
-
SINTESI318
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asi velkej problém :-(((((
No, řekl bych, že to byl nějakej ultrazkrat - Dr. Chocholoušek by z tebe měl radost. To je přece megapíčovina.SINTESI318 píše: .. Nastartoval jsem ale nevím proč, hned sem motor dosz vytůroval...
To už těď ale asi víš.
Jako první bych se mrknul na kontakt u baterky - ty silový vodiče, dost často je tam vůle.
BMW The Ultimate Driving Machine
Venca píše:To je nějaký divný nápad.mišák píše:odpoj nejhrubší kabel na altíku,je na 6 šřoubek,strč mezi to měřák a jestly ukáže při běhu nad 1500 ot. mín jak 12.5,tak vyměn altík a máš pokoj
Můžeš mi to kapku vysvětlit?
taky bych rád věděll proč měnit alt
ghorst for president
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325
))
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325
Asi bych to neodpojoval. Prvně to nemá žádný vliv na napětí, když to odpojíš a za druhý riskuješ měřák. Takhle se měří proud, že to hodíš do seriemišák píše:odpoj nejhrubší kabel na altíku,je na 6 šřoubek,strč mezi to měřák a jestly ukáže při běhu nad 1500 ot. mín jak 12.5,tak vyměn altík a máš pokoj
E30 318is
Jede JAXVIŇA!!!
Jede JAXVIŇA!!!