Pomoooc Ukradli mi E30!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Marthyx

Pomoooc Ukradli mi E30!!

Příspěvek od Marthyx » 18. 04. 2006 09:47

Zdravím všechny klubáky , potřeboval bych nějaké rady , sem uplně s nervma v kybli :-( TED z patka na sobotu v Praze mi ukradli mojeho mazla 316i bílý barvy, a to sem ho kruva mel jen 7 měsíců, bylo v základu s kanáldeklama. A to podotýkám že už to byla druhá E30 kterou mi ukradli během dvou let .grrrrr . Je to normální že se E30 takhle kradou ???? dyt uz se to cekem starý auto .... Za tu dobu co sem ho měl sem ho vyladil k dokonalosti;auto bzlo upne bez koroze. Tak teď uvažuju o tom že si koupim ma přepravování nějakou šáde120. A policajti nedělaj vůbec nic jen sepíšou nějakej zasranej protokol a vzfotěj si chodník.Nicméně by mě zajímalo jestli má cenu koukat po vrakáčích jestli tam neni ???Furt to nemůžu pobrat , v pátek sem snim normálně přijel s práce pak sem ho zaparkoval na místo kde parkuje i muj otec a sestra před barákem. V sobotu ráno se vracim s oslavy svejch narozenin a auto je v píči.Voparvsu supr dáreček. Všechno bylo zamčený páka na volantě.Nejradši bych někomu usekal ruce, abych si upravil komplex.
Vim že asi neudělám nic ,jen kdyby někoho něco napdlo tak mi dejte vědět,nebo kdyby se našli nejaký svědci - Auto bylo zaparkovaný v ulici U Kombinátu na Praze 10.ďíky všem BMW bylo nejlepší :cry:
316i Cupé rv.89 černá metalíza - ukradeno
316i Cupé r.v.90 bílá - ukradeno - našlo se

Akmall

Příspěvek od Akmall » 18. 04. 2006 10:44

Preji rychle najduti. Jinak lokalita nebezpecne blizko u mne :roll:
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe

E39 530D Touring

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 18. 04. 2006 10:50

mozna by pomohlo dat foto auta kdyby ho nekdo videl...pises ze bylo pekny...takze mozna na díly je to svinarna vzdy kdyz se rozhodnu ze si koupim neco lepsiho tak me prave tohle dostane na to ze si mam nechat nejakou plecku.

tohle nasere
Tel : 773 622 822

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 18. 04. 2006 10:59

Doprdele to jsou ale svině! :( Doufam že se brzo najde.

Jakmile budu mit BMW tak HNED nainstaluju alarm s tim satelitnim vyhledavanim a určitě nějaky skryty čudlik na odpojeni benzinu nebo podobně. Jestli to odtahnou tak čudlik nebude nanic ale alarm poslouži, profi zloděje po e30ce nepujdou takže satelitni vyhledavani bude to prave.

Neodtahli ti ho stražnici kvůli nevhodnemu parkovani? Zkus(jestli jsi ještě nezkoušel samo) zavolat na mistni odtahhovou stanici. Mě jednou odvezli tak jsem měl bobky jak sviňa ještě že jsem se optal všechny kramy v okoli tak mi řekli že viděli odtahovku :oops:
Obrázek

Marthyx

Příspěvek od Marthyx » 18. 04. 2006 11:10

Tuhle variantu sem vyloučil ,protože žádnej zákaz nikde. Parkoval sem tam furt i celá rodina v ty ulici parkuje . je fakt že fotrovi tam jednou vypacili zamek od kufru s felicie ale jinak nevim o nicem, že by se tam kdy nějaký auto stratilo.Mno celkem sem do ty renovace dal tak 80 kilo.
A tenhle měsíc sem měl v planu dat tam CONSTUCT, ale pozdě...:-(

Milhouse

krádež

Příspěvek od Milhouse » 18. 04. 2006 11:29

Na Novodvorské se nedávno ztratilo černé kupátko E30 .. proto když jsem se rozhodoval mezi All-riskem a hlíd. parkovištěm, které vycházejí fin. téměř nastejno, tak jsem se rozhodl pro parkoviště a večer můžu v klidu usnout .. 8)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 18. 04. 2006 11:56

Marthyx píše:Tuhle variantu sem vyloučil ,protože žádnej zákaz nikde. Parkoval sem tam furt i celá rodina v ty ulici parkuje . je fakt že fotrovi tam jednou vypacili zamek od kufru s felicie ale jinak nevim o nicem, že by se tam kdy nějaký auto stratilo.Mno celkem sem do ty renovace dal tak 80 kilo.
A tenhle měsíc sem měl v planu dat tam CONSTUCT, ale pozdě...:-(
zkus tam zavolat sice to asi nebude ten připad ale ja bych to zkusil.
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 18. 04. 2006 15:35

Dej do Tipservisu nebo někam do anonce, že sháníš BMW bez TP, nebo alespoň dostatek dílů. A prostě hledej, nic jiného mě nenapadá... je mi to líto :?

Mpower

Příspěvek od Mpower » 18. 04. 2006 21:26

vitej do klubu chodcu, ja auto oplakal pred mesicem.. par tipu, ktere pomohly me, okamzite to chce objet vykupy sbernejch surovin kolem, za predpokladu, ze ti auto adoptovala nejaka smazka kola na 90 procent najdes tam, dale je nejvhodnejsi objizdet veskere burzy atd, kde se casto dily vyskytuji, o podrobnem prohlizeni celeho okoli ani nemluve. dale je dost dobre rozvesit po okoli letaky slib fin odmenu tomu, kdo videl jak se ti nekdo kolem kary motal, nekdo tu kradez videl, jen toho cloveka musis najit, a samozrejme kazda minuta je draha, a hlavne se zamer na duchodce, v noci nespi, a hlavne jsou porad ve strehu, nekoho nebo nejake auto nekdo proste urcite videl, jen toho cloveka najdi. Na vrakoviste se vyser, i kdyby ti tam tvoje auto porcovali pred ocima, tak ho proste koupili, a nenadelas nic, hlavne nedokazes nikomu nic. zverejni co nejdriv fota, at muzem cumet kolem sebe vsichni a hledat konkretni karu, treba se jeste najde. A v případě trestné výpravy se hlásí jedno auto z ČB. držím palce, a hlavně neztrácet naději!!

hobborg

Příspěvek od hobborg » 18. 04. 2006 22:49

musim rici ze me desite.....
matce ukradli u nas na parkovisti pod oknem bilou feldu....ja sem si koupil bily bmw a tohle uz je 3. kradez o kteru ctu behem 14dni a to nepocitam toho mladyho 17hajzla jak rozstrelil tu e30

no na allrisk nemam na satelitni vyhledavani 30tycek taky ne takze zacinam mit peknou paniku.....protoze mam bily bmw

jinak je mi vsech komu neco ukradli moc lito a verte soucitim...
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40

scepy

Příspěvek od scepy » 18. 04. 2006 23:08

sorry za OT, ale co je ten allrisk? :oops:

držím palce!!! ja si do nedávna myslel, že se e30 NEkradou... :(
BMW - radost z jízdy

Mpower

Příspěvek od Mpower » 18. 04. 2006 23:23

scepy píše:sorry za OT, ale co je ten allrisk? :oops:

to ja taky, a pak mi behem nekolika tydnu rekli dve ahoj... jestli nekdo mate konexe do parlamentu, zkuste protlacit zakon schvalujici legalni popravu zlodeje auta pristizeneho majitelem..

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 19. 04. 2006 05:43

Asi bych projel vraky v okolí ale nevím možná se někdo chtěl jen svést a třeba se najde kamarádovi takhle ukradli auto 3x a vždy se našlo :wink:
Život je jen náhoda .....

Marthyx

Příspěvek od Marthyx » 19. 04. 2006 09:10

Myslim že allrisk je veškerý pojištění krádež+havarijka,opravte mě pakli že se mílim.

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 19. 04. 2006 09:25

Marthyx píše:

Myslim že allrisk je veškerý pojištění krádež+havarijka,opravte mě pakli že se mílim.
nepletes.

pokud nekdo nema na allrisk, satelit, atd. tak at zkusi jisteni pomoci mobilu.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

scandinavian

Příspěvek od scandinavian » 19. 04. 2006 09:52

ukažte mi pojištovnu, která mi na allrisk pojistí bmw z roku 1990 a jdu k nim.
zéwlovat :rock:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 19. 04. 2006 13:25

tohle me fakt stve nemam k tomu slov.je to hruza v posledni dobe se e30 kradou az moc. :cry: myslim si ze bud to ukradne nejaky vyfetlo co nema na davku a nebo nekdo kdo proste o tom aute uz vi dyl a chce ho treba kvuli jeho vynikajicimu stavu.tohle me fakt mrzi a moc :( :( :(
ja se o svoje auto bojim uz ted kdyz to vidim :cry:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

MIREC

Příspěvek od MIREC » 19. 04. 2006 17:35

ja som parkoval v bezrucovych sadoch na vinohradoch,a slohli mi radio bez panelu,to poxopim ze to bol smejd fetak ktory urobil skodu vecsiu nez cena toho radia,,elektrike sa rozumiem,ale este nikdy mi nenapdlo ako fetak moze nastartovat auto ak nema skonceny ani ucnak,,(myslim)
moze mi to teda niekto vysvetlit? :shock: vylomit zamek,pochopim,ak sa nepodari zamek(ako v mojom pripade)tak zadni maly trojuhelnik,,vytahnou central a sup do auta,ale urvat volant?a nastartovat to?a praha je policajny stat?a to zrovna nikoho nahodne nestopli?a mna prvidelne uz len koli tomu ze som mal SKK SPZ a chlpaty si rekli,cerny krasny bawo,uvnitr mladej tipeq,dem na neho, :roll:
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec

Mpower

Příspěvek od Mpower » 19. 04. 2006 18:22

MIREC píše:ja som parkoval v bezrucovych sadoch na vinohradoch,a slohli mi radio bez panelu,to poxopim ze to bol smejd fetak ktory urobil skodu vecsiu nez cena toho radia,,elektrike sa rozumiem,ale este nikdy mi nenapdlo ako fetak moze nastartovat auto ak nema skonceny ani ucnak,,(myslim)
moze mi to teda niekto vysvetlit? :shock: vylomit zamek,pochopim,ak sa nepodari zamek(ako v mojom pripade)tak zadni maly trojuhelnik,,vytahnou central a sup do auta,ale urvat volant?a nastartovat to?a praha je policajny stat?a to zrovna nikoho nahodne nestopli?a mna prvidelne uz len koli tomu ze som mal SKK SPZ a chlpaty si rekli,cerny krasny bawo,uvnitr mladej tipeq,dem na neho, :roll:
nechci Ti kazit iluze ohledne nedobytnosti e30, ale staci sehnat si 3,4 od jinych tricitek, a auto Ti uz nerika pane, to same mas u fordu, nebo vw, specialne golf I,II atd, ty zamky jdou proste srat, vycvachtaji se, a vzniknou vule. Proto uz opatreni stylu bezpecnostni folie, a zamky na volantu ztraceji na vyznamu, zkurvysyni zlodej nepotrebuje extra vzdelani, jen par klicu. Dost smutny, co? Jenze nenadelate nic, ja prisel o dve auta kvuli tomu, ze jsem byl linej zajet si do bmw pro nove zamky :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mpower

Příspěvek od Mpower » 19. 04. 2006 18:44

nejlepsi defend lock
Obrázek

Odpovědět