Vim že asi neudělám nic ,jen kdyby někoho něco napdlo tak mi dejte vědět,nebo kdyby se našli nejaký svědci - Auto bylo zaparkovaný v ulici U Kombinátu na Praze 10.ďíky všem BMW bylo nejlepší
Pomoooc Ukradli mi E30!!
Pomoooc Ukradli mi E30!!
Zdravím všechny klubáky , potřeboval bych nějaké rady , sem uplně s nervma v kybli
TED z patka na sobotu v Praze mi ukradli mojeho mazla 316i bílý barvy, a to sem ho kruva mel jen 7 měsíců, bylo v základu s kanáldeklama. A to podotýkám že už to byla druhá E30 kterou mi ukradli během dvou let .grrrrr . Je to normální že se E30 takhle kradou ???? dyt uz se to cekem starý auto .... Za tu dobu co sem ho měl sem ho vyladil k dokonalosti;auto bzlo upne bez koroze. Tak teď uvažuju o tom že si koupim ma přepravování nějakou šáde120. A policajti nedělaj vůbec nic jen sepíšou nějakej zasranej protokol a vzfotěj si chodník.Nicméně by mě zajímalo jestli má cenu koukat po vrakáčích jestli tam neni ???Furt to nemůžu pobrat , v pátek sem snim normálně přijel s práce pak sem ho zaparkoval na místo kde parkuje i muj otec a sestra před barákem. V sobotu ráno se vracim s oslavy svejch narozenin a auto je v píči.Voparvsu supr dáreček. Všechno bylo zamčený páka na volantě.Nejradši bych někomu usekal ruce, abych si upravil komplex.
Vim že asi neudělám nic ,jen kdyby někoho něco napdlo tak mi dejte vědět,nebo kdyby se našli nejaký svědci - Auto bylo zaparkovaný v ulici U Kombinátu na Praze 10.ďíky všem BMW bylo nejlepší
316i Cupé rv.89 černá metalíza - ukradeno
316i Cupé r.v.90 bílá - ukradeno - našlo se
Doprdele to jsou ale svině!
Doufam že se brzo najde.
Jakmile budu mit BMW tak HNED nainstaluju alarm s tim satelitnim vyhledavanim a určitě nějaky skryty čudlik na odpojeni benzinu nebo podobně. Jestli to odtahnou tak čudlik nebude nanic ale alarm poslouži, profi zloděje po e30ce nepujdou takže satelitni vyhledavani bude to prave.
Neodtahli ti ho stražnici kvůli nevhodnemu parkovani? Zkus(jestli jsi ještě nezkoušel samo) zavolat na mistni odtahhovou stanici. Mě jednou odvezli tak jsem měl bobky jak sviňa ještě že jsem se optal všechny kramy v okoli tak mi řekli že viděli odtahovku
Jakmile budu mit BMW tak HNED nainstaluju alarm s tim satelitnim vyhledavanim a určitě nějaky skryty čudlik na odpojeni benzinu nebo podobně. Jestli to odtahnou tak čudlik nebude nanic ale alarm poslouži, profi zloděje po e30ce nepujdou takže satelitni vyhledavani bude to prave.
Neodtahli ti ho stražnici kvůli nevhodnemu parkovani? Zkus(jestli jsi ještě nezkoušel samo) zavolat na mistni odtahhovou stanici. Mě jednou odvezli tak jsem měl bobky jak sviňa ještě že jsem se optal všechny kramy v okoli tak mi řekli že viděli odtahovku

Tuhle variantu sem vyloučil ,protože žádnej zákaz nikde. Parkoval sem tam furt i celá rodina v ty ulici parkuje . je fakt že fotrovi tam jednou vypacili zamek od kufru s felicie ale jinak nevim o nicem, že by se tam kdy nějaký auto stratilo.Mno celkem sem do ty renovace dal tak 80 kilo.
A tenhle měsíc sem měl v planu dat tam CONSTUCT, ale pozdě...
316i Cupé rv.89 černá metalíza - ukradeno
krádež
Na Novodvorské se nedávno ztratilo černé kupátko E30 .. proto když jsem se rozhodoval mezi All-riskem a hlíd. parkovištěm, které vycházejí fin. téměř nastejno, tak jsem se rozhodl pro parkoviště a večer můžu v klidu usnout .. 
zkus tam zavolat sice to asi nebude ten připad ale ja bych to zkusil.Marthyx píše:Tuhle variantu sem vyloučil ,protože žádnej zákaz nikde. Parkoval sem tam furt i celá rodina v ty ulici parkuje . je fakt že fotrovi tam jednou vypacili zamek od kufru s felicie ale jinak nevim o nicem, že by se tam kdy nějaký auto stratilo.Mno celkem sem do ty renovace dal tak 80 kilo.

vitej do klubu chodcu, ja auto oplakal pred mesicem.. par tipu, ktere pomohly me, okamzite to chce objet vykupy sbernejch surovin kolem, za predpokladu, ze ti auto adoptovala nejaka smazka kola na 90 procent najdes tam, dale je nejvhodnejsi objizdet veskere burzy atd, kde se casto dily vyskytuji, o podrobnem prohlizeni celeho okoli ani nemluve. dale je dost dobre rozvesit po okoli letaky slib fin odmenu tomu, kdo videl jak se ti nekdo kolem kary motal, nekdo tu kradez videl, jen toho cloveka musis najit, a samozrejme kazda minuta je draha, a hlavne se zamer na duchodce, v noci nespi, a hlavne jsou porad ve strehu, nekoho nebo nejake auto nekdo proste urcite videl, jen toho cloveka najdi. Na vrakoviste se vyser, i kdyby ti tam tvoje auto porcovali pred ocima, tak ho proste koupili, a nenadelas nic, hlavne nedokazes nikomu nic. zverejni co nejdriv fota, at muzem cumet kolem sebe vsichni a hledat konkretni karu, treba se jeste najde. A v případě trestné výpravy se hlásí jedno auto z ČB. držím palce, a hlavně neztrácet naději!!
musim rici ze me desite.....
matce ukradli u nas na parkovisti pod oknem bilou feldu....ja sem si koupil bily bmw a tohle uz je 3. kradez o kteru ctu behem 14dni a to nepocitam toho mladyho 17hajzla jak rozstrelil tu e30
no na allrisk nemam na satelitni vyhledavani 30tycek taky ne takze zacinam mit peknou paniku.....protoze mam bily bmw
jinak je mi vsech komu neco ukradli moc lito a verte soucitim...
matce ukradli u nas na parkovisti pod oknem bilou feldu....ja sem si koupil bily bmw a tohle uz je 3. kradez o kteru ctu behem 14dni a to nepocitam toho mladyho 17hajzla jak rozstrelil tu e30
no na allrisk nemam na satelitni vyhledavani 30tycek taky ne takze zacinam mit peknou paniku.....protoze mam bily bmw
jinak je mi vsech komu neco ukradli moc lito a verte soucitim...
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
- [CZ]Airwolf[OC]
nepletes.Marthyx píše:Myslim že allrisk je veškerý pojištění krádež+havarijka,opravte mě pakli že se mílim.scepy píše:sorry za OT, ale co je ten allrisk?![]()
držím palce!!! ja si do nedávna myslel, že se e30 NEkradou...
pokud nekdo nema na allrisk, satelit, atd. tak at zkusi jisteni pomoci mobilu.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
- scandinavian
tohle me fakt stve nemam k tomu slov.je to hruza v posledni dobe se e30 kradou az moc.
myslim si ze bud to ukradne nejaky vyfetlo co nema na davku a nebo nekdo kdo proste o tom aute uz vi dyl a chce ho treba kvuli jeho vynikajicimu stavu.tohle me fakt mrzi a moc
ja se o svoje auto bojim uz ted kdyz to vidim
ja se o svoje auto bojim uz ted kdyz to vidim
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
ja som parkoval v bezrucovych sadoch na vinohradoch,a slohli mi radio bez panelu,to poxopim ze to bol smejd fetak ktory urobil skodu vecsiu nez cena toho radia,,elektrike sa rozumiem,ale este nikdy mi nenapdlo ako fetak moze nastartovat auto ak nema skonceny ani ucnak,,(myslim)
moze mi to teda niekto vysvetlit?
vylomit zamek,pochopim,ak sa nepodari zamek(ako v mojom pripade)tak zadni maly trojuhelnik,,vytahnou central a sup do auta,ale urvat volant?a nastartovat to?a praha je policajny stat?a to zrovna nikoho nahodne nestopli?a mna prvidelne uz len koli tomu ze som mal SKK SPZ a chlpaty si rekli,cerny krasny bawo,uvnitr mladej tipeq,dem na neho, 
moze mi to teda niekto vysvetlit?
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
nechci Ti kazit iluze ohledne nedobytnosti e30, ale staci sehnat si 3,4 od jinych tricitek, a auto Ti uz nerika pane, to same mas u fordu, nebo vw, specialne golf I,II atd, ty zamky jdou proste srat, vycvachtaji se, a vzniknou vule. Proto uz opatreni stylu bezpecnostni folie, a zamky na volantu ztraceji na vyznamu, zkurvysyni zlodej nepotrebuje extra vzdelani, jen par klicu. Dost smutny, co? Jenze nenadelate nic, ja prisel o dve auta kvuli tomu, ze jsem byl linej zajet si do bmw pro nove zamkyMIREC píše:ja som parkoval v bezrucovych sadoch na vinohradoch,a slohli mi radio bez panelu,to poxopim ze to bol smejd fetak ktory urobil skodu vecsiu nez cena toho radia,,elektrike sa rozumiem,ale este nikdy mi nenapdlo ako fetak moze nastartovat auto ak nema skonceny ani ucnak,,(myslim)
moze mi to teda niekto vysvetlit?vylomit zamek,pochopim,ak sa nepodari zamek(ako v mojom pripade)tak zadni maly trojuhelnik,,vytahnou central a sup do auta,ale urvat volant?a nastartovat to?a praha je policajny stat?a to zrovna nikoho nahodne nestopli?a mna prvidelne uz len koli tomu ze som mal SKK SPZ a chlpaty si rekli,cerny krasny bawo,uvnitr mladej tipeq,dem na neho,