Genesis je hnus fialovej a ta cena je nesmyslná, myslím že bude rád když za to dostane kilo a může to bejt sebevětší mazel kterej má určitě větší cenu. Tahle E30 je už hrozně provařená a já bych asi nešel do auta kterýho se majitel nemůže dva roky zbavit.Petr237 píše:To auto znám, je kámoše. Nechal na tom asi rok práce a než s tím byl naprosto spokojenej, tak tam vyměnil 3 motory. Ještě má připravenej
M52 2,8i. Ale uvidí, jestli to prodá. Je to fakt hodně poctivě udělaný, je opravdu puntičkář.
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba![]()
Opravdu doporučuju, hlavně skalním fandům. I když je to Genessis
PS. nelíbí se mi akorát ta cena, dal bych mu max. 150000,-
Kámoš má tu výhodu, že se toho nesnaží zbavit za každou cenuMao píše:Genesis je hnus fialovej a ta cena je nesmyslná, myslím že bude rád když za to dostane kilo a může to bejt sebevětší mazel kterej má určitě větší cenu. Tahle E30 je už hrozně provařená a já bych asi nešel do auta kterýho se majitel nemůže dva roky zbavit.Petr237 píše:To auto znám, je kámoše. Nechal na tom asi rok práce a než s tím byl naprosto spokojenej, tak tam vyměnil 3 motory. Ještě má připravenej
M52 2,8i. Ale uvidí, jestli to prodá. Je to fakt hodně poctivě udělaný, je opravdu puntičkář.
Chce to vidět na vlastní oči a svézt se. Fakt bomba![]()
Opravdu doporučuju, hlavně skalním fandům. I když je to Genessis
PS. nelíbí se mi akorát ta cena, dal bych mu max. 150000,-