Prodám své Bmw e34 525i (24 ventil, 192 koní), rv. 91, cca 330tis km
Jsem majitel od roku 2009, s autem jsem velmi spokojený, je to držák, který vydrží všechno a je opravdu nadčasově vyroben. Nejpohodlnější auto co jsem kdy měl. Snažil jsem si ho co nejvíce vyšperkovat, ale jsem nucen ho z finančních důvodů prodat. Stk je platná do března 2014.
Výbava:
přední el. okna, el. šíbr, kožený interiér, výhřev, el. posun, loketky, klima(nefunkční), tempomat, malé bc, xenony, bílé blinkry, zadní čirá světla, M tříramený volant, samosvor
Opravy/úpravy:
výměna a brus hlavy motoru
výměna převodky řízení
nové přední brzdy značky Ate (nejen destičky ale i kotouče)
nové tlumiče Bilstein a jejich uložení a pružiny na zadní nápravě
nový střední a zadní díl výfuku
nové čelní sklo a nové lišty kolem nej
Sám jsem si předělal dříve manuální šíbr na elektriku, vyměnil interiér. Provedení je černobílé, v kůži, sedadla jsou vyhřívaná a posouvaná elektricky. Pořešeno je mnoho malých dílčích dodělávek.
Nefunguje: přední mlhovky, levý přední xenon +"obroučky" angel eyes-obrysovky. Nejspíš jde jen o nějaký kontakt. Klima, netěsní, můžu dodat náhradní díly.
Krom výše uvedeného je auto plně pojizdné a funkční. V horším stavu je karoserie viz. foto, která odpovídá stáří vozu a stavu tachometru. Potřebovala by někde vyvařit. Proto auto prodám nejlépe v kuse ale klidně i na ND.
K autu přidám zimní obutí. Letní samozřejmě také. Klidně i nějaké náhradní díly...
Reagujete prosím na můj mobil 603 276 629 nebo email: martin.heinl@centrum.cz.
Foto: http://hoky2.rajce.idnes.cz/BMW_1
Prodám BMW e34 525i
Prodám BMW e34 525i
Naposledy upravil(a) Hoky dne 02. 04. 2013 16:52, celkem upraveno 4 x.