Vodni pumpa
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Vodni pumpa
Jak dlouho tak muze trvat prumerne zdatnemu mechanikovi vymenit vodni pumpu na E30 (M40)? Ja jen, ze mi jeden nauctoval asi 1250, coz pri jeho taxe 320 Kc/hod vychazi na necele 4 hodky, tak me zajima, jestli je to realny...
1250je hodne a 500 zas malo.Pekne kurvis ceny.Diky takovejm jako si ty,bude za chvili nuceni delat generalku motoru za 1000kc a krabicku cigaret.Nevim jak tebe,ale me to vydelava na zradlo a najem,tak mi to tak uplne fuk neni.Ivo píše:to je vydřiduch já to dělám za 500kč je to velice lehké
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
debil
promin za ta slova ale ty si vazne kreten, co porad meles s tema cenama?Fru Fru píše:1250je hodne a 500 zas malo.Pekne kurvis ceny.Diky takovejm jako si ty,bude za chvili nuceni delat generalku motoru za 1000kc a krabicku cigaret.Nevim jak tebe,ale me to vydelava na zradlo a najem,tak mi to tak uplne fuk neni.Ivo píše:to je vydřiduch já to dělám za 500kč je to velice lehké
pokud je nekdo sikovnejsi, levnejsi, to je realita, obchod
Bud taky slevni a nebo zlepsi kvalitu a nebo nabidni neco jineho navrh.
Ale nemel tady porad neco o kurveni cen, ses IMBECIL!!!
Re: debil
Jedinej kdo je tu IMBECIL a KRETEN SI TY!!!ZMRDE!Pepca píše:promin za ta slova ale ty si vazne kreten, co porad meles s tema cenama?Fru Fru píše:1250je hodne a 500 zas malo.Pekne kurvis ceny.Diky takovejm jako si ty,bude za chvili nuceni delat generalku motoru za 1000kc a krabicku cigaret.Nevim jak tebe,ale me to vydelava na zradlo a najem,tak mi to tak uplne fuk neni.Ivo píše:to je vydřiduch já to dělám za 500kč je to velice lehké
Do vseho se seres,kritizujes me i jine,vis kujovy,ani me neznas a nevis co umim,jak delam a za kolik a porad se ti neco nelibi?Starej se o sebe a mych prispevku si radej nevsimej ty BLBE!
Naposledy upravil(a) Fru Fru dne 04. 12. 2004 20:32, celkem upraveno 1 x.
tel.-723667447
tel.-723667447
vsïchni vime ze ses IMBECIL tak uz neres a bez si vymenovat pumpicky za 1000kc:)Fru Fru píše:Jedinej kdo je tu IMBECIL a KRETEN SI TY!!!ZMRDE!Pepca píše:promin za ta slova ale ty si vazne kreten, co porad meles s tema cenama?Fru Fru píše: 1250je hodne a 500 zas malo.Pekne kurvis ceny.Diky takovejm jako si ty,bude za chvili nuceni delat generalku motoru za 1000kc a krabicku cigaret.Nevim jak tebe,ale me to vydelava na zradlo a najem,tak mi to tak uplne fuk neni.
Pepca píše:Psal jsem ti aby sis mych prispevku nevsimal ty curaku.Di do prdele!Fru Fru píše:Jedinej kdo je tu IMBECIL a KRETEN SI TY!!!ZMRDE!Pepca píše: promin za ta slova ale ty si vazne kreten, co porad meles s tema cenama?
To si hrdina,kdyz se ani neprihlasis....
vsïchni vime ze ses IMBECIL tak uz neres a bez si vymenovat pumpicky za 1000kc:)
tel.-723667447
tel.-723667447
Fru Fru píše:Pepca píše:Fru Fru píše: Jedinej kdo je tu IMBECIL a KRETEN SI TY!!!ZMRDE!
Psal jsem ti aby sis mych prispevku nevsimal ty curaku.Di do prdele!
To si hrdina,kdyz se ani neprihlasis....
vsïchni vime ze ses IMBECIL tak uz neres a bez si vymenovat pumpicky za 1000kc:)
bla bla bla bla ty pumpicko
kva kva
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam se ti,ze jsem ti tu kazil tema,ale nenecham se urazet od blba,co me nezna a zacne me urazet.Ered_Mithrin píše:Nojo, tak nic)
Pozitivni na tom je, ze uz na me zase bawco mrka zpod oken!
Je potreba kvuli pumpe vyndavat motor? A kdy se tak zacne sypat pumpa? Auto melo nalitano 189 tkm
BTW doporucite mi nekoho, kdo to s baworakama umi a neni predrazenej? Nejlepe okoli meho bydliste. Diky
Ten co ti to delal byl skutecne drahej,ja se jen snazil rict,aby to diky nizkym cenam za opravy nedopadlo tak,ze budu v dilne od rana do vecera a vydelal si za dencistych 300kc.doufam ze chapes,co tim chci rict.
tel.-723667447
tel.-723667447
Ne vždycky se vyplatí koukat jenom na cenu
Hlavně na dobře udělanou práci.Já jsem třeba ochotnej dát mechanikovi i dížko hlavně když si dá záležet
a předá mi auto v perfektním stavu.Třeba nesnesu když mi leze do auta zašmírovanej a sahá mi na volant
nebo když otevřu motor a je upatlanej od ruku.Doufám že za tu cenu ti vyměnil alespoň chladící kapalinu.

Asi tak nejak.Tohle jsem chtel vyjadrit-Bohuzel nekteri to nepochopili a zacali me za muj nazor bezduvodne a jeste anonymne(hroznej hrdina) urazet.Stany píše:Ne vždycky se vyplatí koukat jenom na cenuHlavně na dobře udělanou práci.Já jsem třeba ochotnej dát mechanikovi i dížko hlavně když si dá záležet
a předá mi auto v perfektním stavu.Třeba nesnesu když mi leze do auta zašmírovanej a sahá mi na volant
nebo když otevřu motor a je upatlanej od ruku.Doufám že za tu cenu ti vyměnil alespoň chladící kapalinu.
tel.-723667447
tel.-723667447
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Fru Fru > Hele, me sou ty offtopicy tak jedno! Neznam ani jednoho z vas, takze vas ani nebudu "soudit". Tyhle prestrelky tu ale sou, jak sem si jiz vsiml, docela bezny, takze me to fakt nechava chladnym. Chapu vas oba.
Stany > Jo, chapu, kam miris :o) Chladici kapalinu tak nejak vlastne dodat musel, pac jinak by nemohl seriozne vyzkouset, zda to fakci (auto mi na Cernaku vyplivlo, z pumpy tekla voda, kterou sem do chladice lil; vodu sem vypustil kvuli mrazum a auto nasledne dotahl na lane do servisu)...
Stany > Jo, chapu, kam miris :o) Chladici kapalinu tak nejak vlastne dodat musel, pac jinak by nemohl seriozne vyzkouset, zda to fakci (auto mi na Cernaku vyplivlo, z pumpy tekla voda, kterou sem do chladice lil; vodu sem vypustil kvuli mrazum a auto nasledne dotahl na lane do servisu)...
A proto si delam radsi vsechno sam 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Fru FRU vyjadril jsi se uplne jinac nez ted naznacujes....si to po sobe precti...Fru Fru píše:Asi tak nejak.Tohle jsem chtel vyjadrit-Bohuzel nekteri to nepochopili a zacali me za muj nazor bezduvodne a jeste anonymne(hroznej hrdina) urazet.Stany píše:Ne vždycky se vyplatí koukat jenom na cenuHlavně na dobře udělanou práci.Já jsem třeba ochotnej dát mechanikovi i dížko hlavně když si dá záležet
...powered by TDS...
Jo vim otom ze jsem dost ulitnul a uz jsem to tu s nekym resil a nakonec jsme se shodli.Jen jsem tim myslel,ze neni dobre delat draho,ale ne zase tak,aby to bylo zadarmo,rozumis?Marek IS píše:Fru FRU vyjadril jsi se uplne jinac nez ted naznacujes....si to po sobe precti...Fru Fru píše:Asi tak nejak.Tohle jsem chtel vyjadrit-Bohuzel nekteri to nepochopili a zacali me za muj nazor bezduvodne a jeste anonymne(hroznej hrdina) urazet.Stany píše:Ne vždycky se vyplatí koukat jenom na cenuHlavně na dobře udělanou práci.Já jsem třeba ochotnej dát mechanikovi i dížko hlavně když si dá záležet

tel.-723667447
tel.-723667447