Manual na E30 v nemcine
Manual na E30 v nemcine
Mam origo manual v nemcine na E30-ku.kdyby jste nekdo chteli neco z toho ofotit,tak je tu.Jsou tu i grafy vykonu a krouticich momentu jednotlivych motoru,schematicke obrazky vstrikovacich zarizeni atd...spousta dalsich ocas i uzitecnych zajimavosti.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
Re: Manual na E30 v nemcine
Je toDaniel Honska píše:Mam origo manual v nemcine na E30-ku.kdyby jste nekdo chteli neco z toho ofotit,tak je tu.Jsou tu i grafy vykonu a krouticich momentu jednotlivych motoru,schematicke obrazky vstrikovacich zarizeni atd...spousta dalsich ocas i uzitecnych zajimavosti.
Betriebsanleitung und Serviceheft
?
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Jo je a je to spojeny v komplet-manual,serviska a je to tlusty jako prase.To totiz neni kmymu autu,tam mam servisku zvlast a manual taky.Tuhle mi venoval jeden chlap co sem mu opravoval tricitku.Jo pro kolegu pd tvym odkazem-jestli tam nejsou grafy,tak ma sedej a zelenej zakal dohromady.O co de?Ja se tu je snazil nekomu pomoct a kameni na me pada na oplatku_bomba.!Venca. píše:Je toDaniel Honska píše:Mam origo manual v nemcine na E30-ku.kdyby jste nekdo chteli neco z toho ofotit,tak je tu.Jsou tu i grafy vykonu a krouticich momentu jednotlivych motoru,schematicke obrazky vstrikovacich zarizeni atd...spousta dalsich ocas i uzitecnych zajimavosti.
Betriebsanleitung und Serviceheft
?
tel.-723667447
tel.-723667447
O.K.-hned rano jdu k ocninu,bude mi muset napsat na oci popejniky,ne brejle.Jak se rek,zakovejhle betriebsanleutung sem taky videl prvne.Vemu ho na Bifteky.Venca. píše:Blumen_071 píše:v betriebsanleitungu ani v servisheftu nejsou grafy![]()
![]()
Pils?
Pilsner?
Já taky...![]()
Ale vidím ještě dobře.
Strana 6-08 a 6-09 je nazvána Leistungdiagramme.
A je tady Motorleistung und Motordrehmoment.
Díle pilové diagramy.
Řezy motorů M10 a M20.
Atd.
tel.-723667447
tel.-723667447
- Blumen_071
- Blumen_071
mno tak kdyz ma nekdo pristup k takovejm literaturam to se to kouka na grafyDaniel Honska píše: Jo je a je to spojeny v komplet-manual,serviska a je to tlusty jako prase.To totiz neni kmymu autu,tam mam servisku zvlast a manual taky.Tuhle mi venoval jeden chlap co sem mu opravoval tricitku.Jo pro kolegu pd tvym odkazem-jestli tam nejsou grafy,tak ma sedej a zelenej zakal dohromady.O co de?Ja se tu je snazil nekomu pomoct a kameni na me pada na oplatku_bomba.!

zadny kameni jsem nehazel, jen jsem diskutoval s Vencou a vim velice dobre ze v betriebs... co ma vetsina lidi grafy vykonu nejsou.

Můj je origo ke káře 1986/04.Blumen_071 píše:esli je to betriebs... kde je na obalce cervena kapota se znakem tak tam to proste nemam at listuju jak listuju - zadnej graf jen tabulky.
esli je vic verzi, pardon ze sem tak ceril hladinu
pokud listuju blbe tak bych prosil trochu popele![]()
Ta kapota se mi zdá hnědá...
- ale já pil... a Pilsner...

Ja jse automechanik a ne cukrar nebo zednik,tak,nezlob se na me,snad rozpoznam graf kroutaku od navodu na radio,ne?Vidim co vidi.Bud sem slepej a nebo-ac je to divny,sice mame kazdej betriebsanleitung,ale asi jsou jiny.Opakuju,jse automechnik,nikdy jsem se nezivil jinou praci a bryle nosim pouze na dalku a jen pul a trictvrte dioptrii.Odmitam se dal dohadovat co tam je a neni!Venca. píše:Můj Betriebsanleitung und Serviceheft je tlustej 12 mm.
Taky tam byl adresář servisů a návod k rádiu ve společným plastovým pouzdře.
Ja se sem chodim odreagovat pokecat si a uklidnit se a ne se dohadovat a nervovat.Toho mam za cely den dost,tady o to nestojim.Zdar a silu-najdes kde??V poradnym bifteku a tataraku ze svickove.Uz ted se mi sbihaj sliny-nammm.
tel.-723667447
tel.-723667447
O.K.jeste jednou-beru ho s sebou na bifteky a jestli tam ty grafy jsou,mam u tebe jeden biftecek jako revanz a naopak.Blumen_071 píše:mno tak kdyz ma nekdo pristup k takovejm literaturam to se to kouka na grafyDaniel Honska píše: Jo je a je to spojeny v komplet-manual,serviska a je to tlusty jako prase.To totiz neni kmymu autu,tam mam servisku zvlast a manual taky.Tuhle mi venoval jeden chlap co sem mu opravoval tricitku.Jo pro kolegu pd tvym odkazem-jestli tam nejsou grafy,tak ma sedej a zelenej zakal dohromady.O co de?Ja se tu je snazil nekomu pomoct a kameni na me pada na oplatku_bomba.!![]()
zadny kameni jsem nehazel, jen jsem diskutoval s Vencou a vim velice dobre ze v betriebs... co ma vetsina lidi grafy vykonu nejsou.![]()
tel.-723667447
tel.-723667447
- Blumen_071
- Blumen_071
Ja taky,jen uz je starim trochu do hneda.A prestan ze me delat hlupaka,prosim te.Ty grafy tu jsou hotovo.Tedy v tom mem a pochybuju,ze je tam nekdo domaloval tuzkou nebo pastelkama.Blumen_071 píše:v kterem sesitu jsou ony grafy?
ja hledal v tom cervenem...
Danieli, o tom bifteku to si neplacnem pac ja te nenervuju, ja se chci dohledat tech grafu popr. ruznorodosti heftu![]()
mj. nikde jsem netvrdil ze v tve dokumentaci nejsou grafy![]()
tel.-723667447
tel.-723667447
Daniel Honska píše:Ja jse automechanik a ne cukrar nebo zednik,tak,nezlob se na me,snad rozpoznam graf kroutaku od navodu na radio,ne?Vidim co vidi.Bud sem slepej a nebo-ac je to divny,sice mame kazdej betriebsanleitung,ale asi jsou jiny.Opakuju,jse automechnik,nikdy jsem se nezivil jinou praci a bryle nosim pouze na dalku a jen pul a trictvrte dioptrii.Odmitam se dal dohadovat co tam je a neni!Venca. píše:Můj Betriebsanleitung und Serviceheft je tlustej 12 mm.
Taky tam byl adresář servisů a návod k rádiu ve společným plastovým pouzdře.
Ja se sem chodim odreagovat pokecat si a uklidnit se a ne se dohadovat a nervovat.Toho mam za cely den dost,tady o to nestojim.Zdar a silu-najdes kde??V poradnym bifteku a tataraku ze svickove.Uz ted se mi sbihaj sliny-nammm.

Ale já tě nikde neodporuju.
Jen jsem uvedl fakta -
Ten Betriebsanleitung und Serviceheft mám 12 mm tlustej, vypadá podobně jak ten Blumenovo, ale je tam skutečně hnědá kapota (teď jsem mimo vliv alholu

Návod pro rádio je cca 2,5 mm tlustý - samostatný sešit.
BMW Service Europa je samostatná kniha tlustá 10 mm.
A je to celý origo k autu, vyrobenýmu v Mnichově v dubnu 1986.
No já to včera lemtal přímo v Prazdroji uvnitř.Blumen_071 píše:to se ti to lemta kdyz jsi u (praz)zdrojeVenca. píše:Můj je origo ke káře 1986/04.
Ta kapota se mi zdá hnědá...
- ale já pil... a Pilsner...![]()

A dneska koukám, kapota je fakt hnědá.
Vliv alholu na mě už nepůsobí, zřejmě má pravdu kolega automechanik, červená možná není stabilní a časem hnědne.
Nebo BMW změnilo barvu.
Grafy jsou v Betriebsanletung und Serviceheft - mám to dohromady jako jeden sešit.
Asi ty grafy ve starších verzích byly, protože existovali zákazníci
s pravým zájmem o BMW.

- Blumen_071
- Blumen_071